Overgewicht Korting met Milieuvriendelijk Papaya Salad

Verminder Pounds met Green Papaya Salade

Het belangrijkste ingrediënt hieronder wordt genoemd papaja of papaja. De papaja heeft een frisse, onrijpe, agency en knapperig zijn. Sommige papaya ook al zijn ze stevig aan de buitenkant, sommige van hen zijn offerte binnen van. Het heeft zeker vers zijn.

De ingrediënten kan worden aangekocht of gekocht van de Aziatische retailers over de hele wereld. Sommige papaja’s worden gekocht op de hier aangeboden in Engeland lokale supermarkten. En de rest van de ingrediënten zijn gewoon ontdekt in de winkels in het bijzonder de Indiase retailers, Chinese retailers of andere oosterse winkeltjes

Papaya of papaja -. Is groot in vitamine A en C, die geweldig voor onze huid is. Het helpt bij de vertering van voedsel en superieure voor typische stoelgang. Superieur aan vezels ook.

Papaya heeft ook een zoete smaak wanneer gegeten rijp en het is geel van kleur als het rijpt. Het is een van mijn favoriete fruit.

Shed Gewicht met Papaya Salade

Een vriend van me vertelde dat ze liet een groot deel van het lichaamsgewicht toen ze aten deze salade voor een 7 dagen. Vanwege het feit dat het omvat alle plantaardige stoffen het is goed voor het wegwerken van vet en is opgebouwd uit geen overtollig vet, maar is echt gezond en gezond om te consumeren. Het houdt in de koelkast voor een week, zodat je heel wat kan leveren aan de allerlaatste u voor een week.

Als u nog nooit vijzel, gebruik knoflook druk om de knoflook te verpletteren, maar snijd de karmozijnrode pepers met een scherp mes in dunne plakjes, bash de papaja met een deegroller op een snijplank of kaasplank, vergelijkbaar met de pinda’s (kan worden geroosterd of gegeten ongekookt). Net meng alle ingrediënten in een grote kom en zorgen.

Deze salade van zijn eigen kunnen gegeten worden of gebruiken als voorgerecht, snack of een lichte lunch of avondmaal. Dit kan worden gegeten met rijst als voedsel zo effectief.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.