Overgewicht Loss: overwinnen van tegenslagen bij het maken van een poging om kilo’s verminderen

Iedereen die ooit heeft geprobeerd om lichaamsgewicht te verliezen zal weten dat er tegenslagen langs de weg. Maakt niet uit of deze tegenslagen zijn groot of klein, hoe u met hen kan de variatie tussen goede resultaten en mislukking.

Veel mannen en vrouwen te zien tegenslagen als een mislukking betekenen en laat ze voor hun succes bepalen. Zij laten tegenslagen ontsporen hun vooruitgang, en meestal weer terug glijden in schadelijke praktijken, ook al hebben ze een lange weg te op hun reis naar gezond en match.

mijn specifieke worstelen met het lichaam bezitten gewichtsverlies

ik voortdurend geworsteld met mijn vet. Het is niet vaak een enorme zorg, maar als ik meer volwassen Ik herken het is me weer gehouden op gevallen. Ontdekte ik mezelf vragen als mijn lichaamsgewicht was het motief Ik ben zo verlegen. Ik nam aan dat het de oorzaak was heb ik een lager vermogen stadia, echt het gevoel uitgeput een groot deel van de tijd, en ik weet het is echt een enorm element in mijn problemen met gevoel van eigenwaarde. Ik begon ook te benadrukken over de vele wellness-problemen die een eindresultaat van het gewicht problemen kunnen zijn – diabetische problemen, hart-kwaal, bronchiale astma, snooze apneu, grote bloeddruk en beroerte, om er maar een aantal te identificeren

.

Aan het begin van 2010, besloot ik dat het uiteindelijk tijd om wat te doen over mijn lichaamsgewicht. Ik had geprobeerd met behulp van tal van verschillende punten boven de jaren met weinig goede resultaten omdat ik niet kon houden met hen, of ik laat tegenslagen dicteren mijn plan van goede resultaten. Factoren uiteindelijk geklikt gebied voor mij en ik deed een poging tot opleiding zowat elke werkdag en gezonder te eten. Mijn primaire verscheidenheid van fysieke oefening ging voor wandelingen – het kan gemakkelijk zijn, ik kon het overal doen, en ik echt leuk vond. In slechts vier maanden was ik 35 kilo’s schuur – veel veel meer dan ik ervaren op enig moment ontbreekt op elk moment een persoon. Ik was zo blij voor mezelf en ik beter dan ik ooit had gevoeld. Ik ervoer veel meer vermogen, extra zekerheid, en ik ontdekte ik was gelukkiger en extra content.

Ik had een paar tegenslagen meer dan het zomerseizoen en ik vrijwel laat ze mijn ondergang. Ik gleed weer terug in oude patronen en bevoegd mezelf om een ​​deel van het overtollige gewicht opnieuw te verwerven. Ik zeg laat simpelweg omdat deze zaken moet je niet gebeuren door incident, als in hoofdzaak als we proberen over te brengen aan onszelf dat. Wij zijn de enige soorten die kan controleren wat voedsel dat we eten en hoe veel of hoe klein we lichaamsbeweging. We moeten de verantwoordelijkheid voor onze acties en meester overwegen om bewust keuzes te maken.

begreep ik dat ik weer had bereikt deel van het gewicht ik miste aan het begin van het jaar . Het groeide uit tot het meest zichtbaar nadat hij verblijf van een weekend afwezig en het zien van de foto’s van mijn reis geworden juist de laatste tijd snel. Ik walgde van de manier waarop ik bleek ik nog niet verworven die aanzienlijk weer pond, maar ik ervaren eindelijk in geslaagd om een ​​plaats te krijgen waar ik aan het opzetten was tevreden met de manier waarop ik leek in foto’s te zijn. Ik haatte mezelf voor het toestaan ​​dus wezenlijk van mijn zware werk verschijnen ongedaan gemaakt doordat mijzelf om vet te verwerven, en ik voelde een enorme daling van mijn gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

De tijd om lichaamsgewicht te verliezen is NU – zal het niet uit

Dus toen ik besloot op november dertigste dat ik weer de komende werkdag zou krijgen op de monitor, had ik een minuut waar door ik dacht bij mezelf ‘geweldige timing, je verjaardag is in twee weken, Xmas is in drie maanden en Oud en Nieuw is in vier weken. Maar toen begreep ik het niet te doen om de reden dat van al die zaken een cop-out zou zijn. Het enige wat we werkelijk hebben is nu, kunnen we niet wonen voor morgen of volgende 7 dagen of volgende maand. Ik ben niet te verklaren ik zal nooit proberen om junk eten of een aantal dranken aan de naderende vakantie seizoenen te vieren, maar ik zal het werk echt moeilijk te doen op het verkrijgen van manieren om het goed te maken.

Ik ben het soort mens die is niet van plan om te overwegen in ontnemen mezelf. Ik test voornamelijk houden met een evenwichtige, vol etenswaren, en doe al mijn persoonlijke koken, zodat ik weet wat er in mijn eten items, maar Ik sta mijzelf behandelt wanneer in een tijdje. Voor mij persoonlijk, als ik het gevoel beroofd (bijvoorbeeld, als ik zeker verlangen chocolade) Ik ben geneigd te sluiten up pigging als ik echt mezelf niet toestaan ​​dat een minimale beetje een handvat elk moment in een tijdje. Ik vind het ook niet echt schuldig over een minimale binge hier en daar genoemd, of het nemen van een klein iets dat niet op mijn record van gezonde maaltijden te voelen. Dagelijks leven komt – borrels, uitjes, plaatsen om te eten, het hunkeren naar, vakantie seizoenen – en je kunt niet blijven uw dagelijks leven rond het streven om gewicht te heffen en nooit maken het mogelijk voor u om plezier zal hebben
.
De belangrijkste zaak is dat wanneer je slip omhoog – of zelfs wanneer u het bewuste definitieve beslissing om iets niet-zo evenwichtig moet maken – goed te maken op een bepaalde manier. Minimaliseer calorieën ergens anders tijdens de dag, of verbranden off meer energie of andere manier. Veel mensen kijken naar de mentaliteit van ‘goed, ik heb omhoog gleed, kon zo mooi gewoon op’ hebben. Ik erken Ik heb deze keer meegemaakt, maar toen was ik echt toegewijd aan afstoten vet, ik vaak ontwierp een probleem te maken voor het gewoon een manier of een ander, of het betekende voeden met een beetje minder bij avond maaltijd of lopen een meer mijl.

Houden geïnspireerd hoewel het afstoten lichaamsgewicht

Als u ooit hebt geprobeerd om vet te verminderen, heb je waarschijnlijk had momenten kreeg toen je vraag: ‘Is het echt de moeite waard? Echt de moeite waard het uitsnijden van de maaltijden die ik hou, het tellen van calorieën, het doen van oefeningen regelmatig, etcetera? ‘ Of misschien kom je jezelf na te denken, ‘Maakt het echt uit of ik schuur gewicht?’ Het antwoord op elke query is. Zeker, zonder de noodzaak van een twijfel, ja. Ja, het is echt de moeite waard, het is natuurlijk van belang. Laten vallen pond, vooral als je misschien overgewicht of obesitas kan se de variantie tussen bestaan ​​en sterven. U kunt voorkomen – of in sommige omstandigheden, zoals bij diabetes en een hogere bloeddruk – zelfs omkeren grote gezondheid en fitness zorgen door het droppen van overgewicht. Door het hebben van en het behoud van een gezond lichaamsgewicht, kunt u jaren voegen aan je bestaan.

Het is relatief snel voor enthousiasme te wankelen maar proberen te werpen pond, en tegenslagen kan een grote impact hebben op de hoe enthousiast je gaan voelen. Verkrijgen strategieën te blijven enthousiast, ongeacht of het nu uitvoeren met een vriend, milieu beoogt met de dag-, week-en / of regelmatige maandelijkse, of belonen op uw eigen – maar idealiter niet met voedsel stuff! Denk veel meer langs de stammen van een nieuw paar jeans, een avond in de video’s of een CD die je hebt gezocht.

Echt niet toestaan ​​voor tegenslagen om uw ondergang worden. Als het gewicht daling was eenvoudig, zouden er geen problemen met het gewicht epidemie in Noord The ons. Het vereist moeilijke functie en toewijding er tegenslagen langs de weg, maar als je ze laat verwerven rond, kunt u onder geen beding aankomen op uw doelstellingen.

Dank u voor de behandeling

Dank u voor de behandeling van Lichaamsgewicht Reduction: Het veroveren Tegenslagen bij het maken van een poging om te elimineren Lichaamsgewicht . Als je dit artikel gewaardeerd en gevestigd het nuttig, zorg ervoor dat je vote up, laad hem op en / of laat een reactie – je hoeft niet lid te worden van HubPages om feedback te vertrekken zijn. Als u zou graag veel meer over mij te beheersen en te onderzoeken mijn andere hier bij Hubpages vermelde inhoud van artikelen, dan kunt u terecht op mijn profiel website. Ik hou van schrijven voor HubPages, en zou het aanraden aan iedereen die geïnteresseerd is in online crafting. Als u graag een deel van zijn (het kan gratis zijn om een ​​deel van en een fantastische manier om inkomen te maken op het net zijn), kunt u indicatie up hieronder.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.