Overgewicht-reductie gekwalificeerde James Fell: Workout is de fontein van de jeugd

Lichamelijke geschiktheid pro James Fell zegt trendy maaltijd plannen moet je niet werken voor verlengde zin vet daling, en stelt de beste manier om het lichaamsgewicht schuur en plezier te krijgen van een optimale algehele gezondheid is het verstandig en oefening consequent eten.

In een uitzonderlijk interview 23 december, Fell gedetailleerd zijn eenvoudige, no-nonsense dieet en lichaamsbeweging regels en aangegeven hoe de standaard workout verbetert de spiermassa toon als heel goed als geest uitvoeren.

‘Ik ben een enorme bewonderaar van de opleiding, ‘beweerde Fell. ‘De oefening is de fontein van de jeugd.’

James, een erkende kracht en conditie professional die een MBA heeft, is een gesyndiceerde gezondheid columnist voor de Chicago Tribune en Tribune Kranten en de maker van de naderende gids, Shed Het Proper.

Ongelooflijk, de geripte James is een eerdere couch potato die £ 50 misplaatst. en heeft het opgeslagen af ​​voor meer dan vijftien jaar. Hij ervoer voor de Boston Marathon in 2013 â € ‘alles wat de op het moment-sedentaire Fell in geen geval gedacht dat hij ooit zou worden uitgerust te doen.

Hoewel elk een lichaam kunt afvallen op een lagere calorie dieet, Fell zegt lichaamsbeweging (met name zware cardio uitoefenen) variaties de manier waarop je geest werkt door het stimuleren van de strategische opstelling, keuze-creëren, en betrokkenheid centra. Als eindresultaat, regelmatige sporters groter zijn in een positie om een ​​voedzaam menu programmeren, vasthouden aan hun dieet, en zich houden aan een regelmatige workout programma.

Door onderscheid, het verliezen van overgewicht op een honger voedsel plan uitput hersenen elektrische energie, wilskracht en motivatie, dat is waarom vlug-zorgen voor gewichtsverlies plannen normaal eindigen resulteren in rebound lichaamsgewicht te bereiken.

‘Burning energie is de minst belangrijke factor dat de oefening doet. Training modificaties je hersenen. Personen die lichaamsgewicht daling te houden op de lange termijn alle oefenen op een regelmatige basis. ‘

Fell suggereert begint de wedstrijd met tien tot moment klassen 2 keer per week en dan gestaag maken tot ongeveer 4 uur 7 dagen combineert cardio en energie-educatie. High diepgaande training is heel best, hij beweert, maar lopen is ook een fantastische manier om te trimmen naar beneden en gezond te houden.

Van de opleiding, overgewicht verminderen gaat ook perfect eten. Fell is geen voorstander van een bepaalde voedsel plan, maar is onvermurwbaar over het voorkomen van maaltijden verwerkt, vooral slagader-verstoppingen transvet.

James beweert een voedzaam eten plan bestaat uit tonnen van greens, hoge kwaliteit vlees, zuivel, groenten en sommige granen. Obsessieve tellen van calorieën is niet echt nodig als je verbruikt vol, puur voedsel, maar controle over de porties is een belangrijk onderdeel van gewichtsverlies.

‘Mijn dieet programma filosofie is vergelijkbaar met die van de gezondheid schepper Michael Pollan : ‘.. Eet voedingsmiddelen Niet zo aanzienlijk algemeen gewassen,’ ‘beweerde Fell

.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.