Overgewicht Reduction met magneten

Magneten worden gerapporteerd aan de mogelijkheid te veroorzaken overgewicht verminderen door wijziging mobiele fysiologie in het menselijk lichaam. Deze benadering wordt aangeduid als bio-magnetisme en verhoogt mobiele ademhaling, wat betekent dat koolhydraten en vet (macronutriënten) zijn onderverdeeld in bruikbare soorten van elektrische stroom. Door de stijgende kosten van de mobiele ademhaling, de totale energie in dienst van uw lichaam verhoogt ook. In-concept, zal de energie evenwicht binnenkant van het gehele lichaam nadelige geworden, en je verliest lichaamsgewicht door het verbranden van opgeslagen vetten. Anderzijds, een studie van de Universiteit van Oregon 1994 bleek dat de verhoging in mobiele ademhaling was verwaarloosbaar.

De sportieve van oor magneten om het lichaamsgewicht reductie is een frequente vorm van behandeling. Twee magneten voor elk oor worden gedragen voor 30 tot zestig minuten per dag. Hoewel er een paar vier factoren in elk oor toegepast voor het stimuleren van gewichtsverlies dienen slechts 4 punten echt voor elk oor dagelijks. Als een oor is meestal meer gevoelig dan de andere, worden de twee oren gebruikt in een uitgebreide training therapieën. Slechts een opleiding van behandelingsmethode duurt 6 weken, twee weken rust aangenomen, dan een andere zes weken klasse behandelingsmethode indien nodig.

Sommige mensen denken magneten hebben verschillende resultaten in het lichaam wanneer deze gebruikt voor het lichaamsgewicht verminderen. Ze zeggen dat de eetlust onderdrukt, kan de buik het gevoel van volheid te geven, wordt de spijsvertering gecontroleerd en nerveuze druk wordt verminderd. Er wordt ook beweerd dat magneten productief kan worden in de administratie van dieet medische problemen van dit soort als diabetische problemen, maar geen experimenten ondersteunen dat.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.