Overgewicht Reduction Recepten – Evenwichtige Lunch en Dessert Recepten

Nacho’s met zwarte bonen en Kip

Wie niet plezier te krijgen van het gevoel van komende huis direct na een uitgebreide dag van het werk doen en de afwikkeling waarschijnlijk tot de beste strategieën personen take it easy direct na een zenuw -stellingen dag is om te consumeren. Helaas veel mensen dont gewoon rekening houden met de hoeveelheid calorieën die ze eten elke dag, misschien dit aan de werkelijkheid dat mensen vandaag de dag hebben niet de bekendheid als het om hoe de verschillende calorieën vervolgens gebruikt in het dagelijks zal komen.

nr. 1 zal naar alle waarschijnlijkheid stel voor dat je een cafe vrijwel overal dat substantiële goede kwaliteit nacho’s, ongeacht beschikt of ze diners of zelfs bioscopen de nacho’s die worden geproduceerd zijn gewoonlijk onder par en sommige dont zelfs ontmoeten met de algehele gezondheid verwachtingen. Het probleem is dat de tortilla chips die worden gebruikt zijn niet van de beste top kwaliteit, het gebruik van elementen die goedkoper zijn dan normaal suggereren dat het levensmiddel u neemt in bevat een groot aantal energie. In een typisch gerecht van nacho de tortilla chip wordt gebombardeerd door rijen en rijen van kaas, olijven, zure room en vrijwel zeker het ergste van alles vette gehakt. Al deze porties op de tortilla chip garantie dat elke hap die u kiest heeft een nadelige invloed op uw algehele gezondheid, worden de haan, rundvlees, kaas vol met zo vele calorieën die het veel meer zou krijgen dan een uur aan lichaamsbeweging te branden off dat overtollige vet. Gelukkig hun zijn veel gezonder mogelijkheden als het om nacho’s die ervoor zorgen dat komt niet alleen bent u open om uw meest geliefde gerechten, maar uw welzijn is ook in onderzoeken

Wat je zou moeten hebben is:.

 1. zes tortilla chips
 2. Zwarte bonen afgespoeld en uitgelekt, idealiter een kop
 3. een een / twee kopjes adequaat geraspte kaas
 4. 1 kopje fijngesneden haan
 5. blokjes gesneden 1/2 paars ui
 6. Juice (2 limoenen)
 7. een / twee kopje bittere product
 8. gehakte koriander Salsa
 9. Jalapenos (voorkeur gebeitst)

Om het water in de mond nacho’s zou je in eerste instantie moet de oven voorverwarmen tot 425F, wanneer u uit met die worden uitgevoerd is het essentieel om de chips positie in een laag op een wezenlijk bakplaat. Schep bonen boven de nachos en voeg vervolgens fijn kaas, haan, olijven en uien te geven dat smaak je volgt. Rechts tot de kaas die u hebt toegevoegd is bruisend behouden de oven, dit moet ongeveer verwerven vijftien-20 minuten, wanneer u worden uitgevoerd met deze leeg de inhoud van de oven. Voeg de limoensap, bitter product en koriander ook strooi de jalapeno en salsa meer dan de nachos. U moet zes porties van nacho’s die niet alleen in evenwicht, maar zijn ook lekker te krijgen.

Onervaren Chili Cheese Burger

Pretty aantal mannen en vrouwen op de wereld de aarde zou op geen enkele manier proefde een cheeseburger, zeer paar hekel aan. Het is te wijten aan het feit van deze die veel mensen vandaag de dag haast om fastfood ketens en verslinden aanzienlijke maaltijden van cheeseburgers, verpakking emmer energie. De cheeseburgers worden normaal vol met frieten die meestal neemt de calorie vertrouwen van meer dan duizend, dat is adviseren wij dat u ons recept observeren, niet alleen is het merkbaar verminderen van de energie, maar het is ook zo lekker als elke cheeseburger u hebt gegeten.

Wat zou je nodig hebt is:

 • 1 pond verdieping lendenen en borst, (deze zijn tussen de allerbeste hoge kwaliteit vlees en hebben veel minder calorieën)
 • zout en zwarte peper is favoriet op de hamburger (een milde beregening is extra om te helpen met de smaak)
 • uitgelekt en gehakt blikje geroosterde pepers (een)
 • 4 plakjes Zwitserse kaas (groter dan op andere kaas gekozen)
 • Potato broodjes
 • 4 dikke plakken tomaten
 • 4 middelgrote gesneden paarse uien
 • gelijkmatig warmte van de pan om het toegelaten totaal, zijn de hamburgers wanneer uw pan is erg heet adequaat. Kook voor ongeveer drie tot 4 minuten op slechts een facet (het zeker is dat de burgers adequaat worden gekookt), en ga dan naar het wegknippen van de hamburger en dressing met Zwitserse kaas en een eetlepel van de pepers u vooraf geroosterd. Als u wenst medium ongewone hamburgers vervolgens verder naar het diner te bereiden voor drie tot 4 veel meer minuten tot de hamburger is bedrijf. Ruim de hamburger op het moment dat het is de fascinerende kleur bereikt en is goed en stevig make gegarandeerd u effectief gebruik hebben gemaakt van de dressing met een eetlepel. Ga dan verder naar het uitroeien van de hamburger en de integratie van de broodjes (de meest effectieve kwaliteit broodjes zou natuurlijk de meest effectieve gevolg geven). Jurk de onderkant van de broodjes met tomatensaus en ui, en dan de grote met de hamburger

  Dessert -. Carrot Cake

  Carrot cake voldoet aan de tinkles wat zoets en dessert zoals , en ook behoudt in het achterhoofd het oogpunt van de gezondheid. Dit recept gebruik van appelmoes gemaakt tot lagere uit veel meer dan 50% van de olie die verder gaat in deze variëteiten van taarten meestal en ook heeft gebruikt overtollig vet zonder kosten roomkaas. De smaak blijft dezelfde en de calorieën worden schuine streep naar beneden zo perfect als de ongewenste vet. Om te beginnen, te verkrijgen op de volgende onderdelen:

  Voor de reden van de taart:

  1. geraspte wortelen-one.five cup
  2. Drinkwater-4 kopjes
  3. Bloem 2 kopjes
  4. Sugar-2 kopjes
  5. Baking soda-2 tl.
  6. gemalen kaneel-twee theelepels
  7. Corn olie-vijftig procent een kop
  8. Appelmoes-50% een kop
  9. Eieren (wit) -. vijf
  10. .

  11. Vanille-2 tl
  12. Walnoten (fijngehakt) – kopje
  13. Coconut-1.5 cup
  14. Pineapple (gedroogd uit het blik) – 1,5 cup

  Voor de bedoeling van het glazuur:

  1. Body vetvrije product kaas (spread) – 4-vijf gram
  2. Sugar (aangedreven) -.. drie / 4 kop
  3. Vanille-extract-3/4 theelepel
  4. Citroensap-1 theelepel

  Begin uit door het voorverwarmen van de oven voor op ongeveer 350 F. Dan verschuiven op de planning van de taart. Schaf een negen door dertien-inch taart pan en besproei ze met bakolie. Je volgt de taartvorm bespoten met olie, stof boven ongeveer een eetlepel uitgebreide bloem, en zet de pan dan later om zich te ontdoen van de extra bloem. Vervolgens uit een steelpan, die is medium in de meting, en steek worteltjes aan. Vergeet niet, aan drinkwater toe te voegen aan deze te helpen bij het koken. Totdat het water wordt gekookt, blijven in te stellen op het fornuis. Als het water bubbels, indien mogelijk, direct na 5 minuten uitlekken uit de H2O en plaats de wortelen op de zijkant. Ze moeten echt worden afgekoeld vóór verder meer gebruik

  Bewegen op, neem een ​​grote kom, en beginnen kloppen met elkaar het volgende:. Bloem, kaneel en ten slotte, zuiveringszout. Zet deze uit elkaar.

  In een extra kom, gebruik een klopper (of een elektrisch aangedreven mixer / elektrisch aangedreven klopper), en sloeg naast elkaar olie, appelmoes, vanille en eieren. Nog meer invoegen, het bloemmengsel, die eerder in de grote kom is gemaakt. Versla al deze factoren met elkaar mooi. Komen, voegen in de wortels die uiteindelijk gekookt en geplaatst opzij om groot af, en ook toevoegen aan deze walnoten, ananas en kokos.

  Dit onze taart pasta, die we nodig hebben voor de voltooit bakken. In de volgende stap zullen we onze taart bakken. Dus, voor die, gebruik je taartvorm en giet op het het beslag dat u zojuist hebt georganiseerd. Zet het voorzichtig binnenkant van de oven met behulp van ovenwanten. Sloot de oven voor een uur en om naar te kijken, ongeacht of uw taart gebakken wordt helemaal via, plaatst u een tandenstoker in het midden, en als het er schoon uit (geen vloeibaar beslag) zal komen, wordt uw taart gebakken. Schakel de oven uit wanneer uw taart wordt gebakken, staat het zitten voor tien tot vijftien minuten. Haal het uit de taartvorm en dan toestaan ​​het interessant af nog verder ongeveer 1 uur aan een persoon en een 50 procent uur.

  Voor het glazuur, veroveren de roomkaas in de mengkom. Nemen dan om het, suiker en blijf kloppen. Tenslotte steekt vanille en citroensap. Zorg er absoluut zeker van het glazuur is glad. Kort na deze wordt uitgevoerd, de locatie van het glazuur op prime van de taart en waarderen de heerlijke carrot cake!

  Category: Dieten

  Comments are closed.