Overgewicht Reduction Tips voor ernstige Verliezers

Zeer weinig punten op. Dit is juist als het gaat om het verkrijgen van gewicht, maar het is net zo geldt voor laten vallen. Door het bouwen van een groot aantal kleine wijzigingen en het mengen van de punten met een breed scala van oefeningen en recepten, kun je de kilo’s verdwijnen en onderhouden van de wederkomst. Als u belangrijks over het wegwerken van gewicht zijn, deze gewicht daling suggesties zijn voor u!

22 gewichtsreductie Richtlijnen

 1. Eet een of twee kopjes salade groenten lunch en avondeten. Gebruik minimal-overtollig vet dressing.
 2. Als je gewoon Moet een voedsel dat is niet een fantastische selectie dieet programma, nemen in 50% van een portie dat is, 50 procent van een True portie. (Alternatief van 1 stukje van cheesecake, eten van een portie cheesecake).
 3. het op te geven door de week of werkdag. Op dit moment (dit 7 dagen), Im niet het eten van suiker. Morgen (daaropvolgende 7 dagen), Im waarschijnlijk zonder extra vet. De toekomst dag (twee weken vanaf nu …), Sick gaan zonder zetmeel. Niet het maximaliseren van uw voedsel inname te compenseren totdat u een groente salade (sla, radijs, broccoli, wortelen …).
 4. Zoals sap? Check out splitsen uw gebruikelijke glas sap in twee brillen door verdunnen met H2O. Consumeer een persoon glas in de vroege ochtend en een glas later op en leg het niet allemaal in een fles water en drink het de hele werkdag. U zal de energie ontvouwen uit en steek wat smaak aan je water terwijl je de vitamines die u nodig heeft!
 5. U kunt pizza. Gewoon in een persoon slice alternatief dan twee of 3 … of extra! Als slechts een u niet invullen, proberen om een ​​stuk fruit te eten en in een glas H2O met fiber extra.
 6. Master aan zwarte koffie waarderen. Ik woning bewijs dat het haalbaar is om te leren om je koffie zwart graag. Het kan eventueel een paar weken, maar het gebeurt.
 7. Verdeel uw maaltijden in verschillende bescheiden types vrij dan twee of 3 groter voedsel. Als alternatief van het eten van een yoghurt en een broodje bij de lunch, proberen om de helft van een yoghurt en 50% van de sandwich te eten. Red de ontspanning voor een volgende lunch in een paar uur.
 8. Wanneer je voelt de drang om goodies te consumeren, drinken 32 gram van het drinken van water en houd uit 15 minuten. Als u wilt dat het echter, probeer dan slechts vijftig procent van wat je gewoonlijk zou verbruiken eten
 9. Zag dit op een actualiteit aanwezig:. Echt willen de donut? (Voeg gegarandeerd het is van jou). Krijgen schonere of lucht deodorant … zowat alles … en spuit het op en gooi het weg.
 10. Boven schatting van uw calorieverbruik. Heeft de boterham hebben 80 calorieën en de kalkoen 30? Bellen met het brood honderd en de kalkoen vijftig door afronding naar boven wanneer je energie rekenen, zal je proberen om minder dan voel je je eten. Doe dit alleen voor een verstandig caloriebeperking dieet regime als je honger door zich te voeden op aanzienlijk minder dan 1200 per werkdag (je zou eigenlijk niet doen), gebruik dan elke calorie je kunt. Echter, als je het eten van 1500 of zo, het behoud van 100-200 veel meer energie door rond-calculatie kan het lichaamsgewicht verminderen verhogen.
 11. Noodzaak om een ​​no-voedsel plan dag te hebben? Bespaar extra calorieën voor die dag door de vermindering van energie door een honderdtal in het handvol dagen primair tot het. Als je eet twee, 000 of zo energie op die dag, maar hebben vijfhonderd of zo gered, is het geen enorme aanbod bijzonder als je in een extra twintig tot dertig minuten lichaamsbeweging te stellen.
 12. In de plaats van een bijzonder eetlepel plantaardige olie, gebruik 2 theelepels olijfolie of koolzaadolie.
 13. Hate minder vet mayonaise? Gebruik de helft van de som van standaard mayo.
 14. Als je van pittig voedsel, verhogen cayennepeper om voedingsproduct u misschien niet gezien als het op te nemen om pittige levensmiddel is het verbeteren van de snelheid van het metabolisme. Bij de uitvoering van dit op zich is zeker niet een haalbare manier om het lichaamsgewicht te elimineren, als onderdeel van een methode, kan het een minimale impuls te voegen aan uw calorieverbranding.
 15. Net als uw televisie vertoont? Tempo door zakelijke pauzes.
 16. Til zachte gewichten alsof het bekijken van een DVD.
 17. Wanneer je de aankoop door de werkdag, park aan de verste einde van de parkeerplaats.
 18. Als je niet zoals kalkoen of kip borst, neemt in 50% van een portie rundvlees of varkensvlees.
 19. Varieer de intensiteit van uw oefening Terwijl uit te werken. Korte uitbarstingen van krachtige cardio in het betrekken van redelijke cardio segmenten zullen toenemen calorie wegsmelten.
 20. Nee, je hoeft niet om het werk uit voor een enkel uur te doen. Als het vooruitzicht houdt je van het doen van oefeningen, barst het dan in twee dertig minuten durende workout routines slechts een in de vroege ochtend en een in de namiddag of ‘s nachts. Zelfs nu veel te uitdagend? Een dertig minuten training per dag is veel beter dan praktisch niets!
 21. Verleng uw maaltijd. Acquire verkleinde hapjes en kauw uw voedsel langer. Stel je voeden met keukengerei beneden meestal, sip sommige drinkwater en maak discussie.
 22. Geniet een augurk in plaats van het grijpen van chips.

smakelijke maaltijd Alternatieve Shake

Voor een hogere eiwit, calcium significant hogere vezel schudden, mengen met elkaar:

8 gram lager overtollig vet chocolade soja melk

een gesneden appel of een banaan

2 eetlepels van vezels van dit soort als Metamucil

een eetlepel pindakaas

(ca. 350-vierhonderd energie)

Eclectic Gezondheid: Een Aanzienlijk minder Regelmatige Aanpak Doet het werk Uit De Gezondheid en fitness Locatie

>

een. Schaf een muur kaart en zet deze op een muur u zoeken op zowat elke werkdag. Dit moet een kaart van uw regio of een kaart van het milieu.

2. Stel een x op de plaats waar je woont en een verdere x op de locatie van de plaats waar je over het algemeen de voorkeur hebben om te reizen.

3. Achterhalen van de afstand tussen de twee gebieden. Dit is hoe ver je werk uit reis die u zal nemen. Trace: Het moet minstens een te zijn, 000 mijl of 1.610 kilometer

vier.. Reis ten minste vijf keer per 7 dagen. Dat wil zeggen, als je een wandeling maken, gaan joggen of fietstocht, zwemmen, roeien of skiën, verder bij te houden van de afstand.

5. Meld het op je kaart door te wijzen op de afgelegde afstand met een marker.

6. Als uw gewenste bestemming is een, 000 mijl afwezig, is een objectieve datum van aankomst op 1 12 maanden of achttien maanden, afhankelijk van hoe sterk je strategie uit te werken voor de duur van de week.

Bekijk waaronder enkele variatie aan uw schema door te lopen op een hellend loopband en / of trap klimmer wanneer je een berg selectie en zwemmen te bereiken, werken met een roei-apparaat of kanovaren wanneer u een hele lichaam van het drinken van water te bereiken. Wie beweert dat je cant dance hele Kansas of skate heel Egypte? De essentiële kwestie is dat je plezier in je reis.

Tegen de tijd dat u op uw ‘spot’, zul je hebt verbrand tussen de honderd, 000 en honderd vijftig, 000 calorieën, afhankelijk van de intensiteit van de lichaamsbeweging. Dit vertaalt zich in 27-40 pond. van vetreductie, als je niet hebt veranderd uw eten plan om veel meer calorieën bevatten. Als u kiest voor dieet regime al op uw reis, zult u elimineren zelfs extra

Beloon jezelf:! Voor elke individuele mijl je pakken, zet afwezig een vastgesteld volume te verbeteren. Tegen de tijd dat u toegang tot uw gezondheid plek, kunt u worden uitgerust om er naartoe te reizen! Zo niet, het geld gebruiken om een ​​nieuwe garderobe te krijgen of tellen als een aanvang nemen voor die ideale excursie

Lichaamsgewicht Decline Strategies:. A Psychological Pep Communiceer

Ongeacht waarvan overgewicht reductieplan je waarneemt of hoe veel gewicht je moet werpen, het meest vitale onderdeel van het laten vallen van vet en vervolgens houden van het af is uw mentaliteit. Zie pond verlies en onderhoud als een probleem en streven ernaar om te verslaan. Absoluut niets over te schakelen uw levensstijl zal worden ‘moeiteloos’, maar het zal zijn bevredigend.

Als je laat vallen, krijg weer op. Dus u binged op pizza en ijs product slotavond! Het enige detail dat je maakt een mislukking is als je je geest make-up, zodat het behouden je naar beneden. Begin boven weer ideaal nu!

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.