Overnachting acne therapieën

Gebruik eiwitten te ondersteunen bij het verwijderen van de puistjes van uw deal met. U kunt investeren in eiwit uit een winkel of u kunt de volledige eieren gebruiken in uw koelkast. Onafhankelijk de witte van het juk door het verplaatsen van het juk heen en weer tussen de halve schalen. De blanken zal vallen in de kom. Gooi de schelpen en juk. Maak dan gebruik van uw vinger om de eiwitten op zowat elk puistje plaatsen. Vertrekken ‘s nachts en was uw ontmoeting in de ochtend met warmte h2o. Geen schoonmaakmiddelen zeep niet gebruiken zal uw huid uitdrogen. Je moet echt constateren dat de acne aanzienlijk minder duidelijk of afwezig zijn geheel.

Was uw deal met met zout water of zits verminderen schoonmaken zeep. Dit zal uit de oliën van je confronteren en te helpen puistjes te verminderen. Als u de olie te elimineren elke avond tijd net voordat je rust, de volgende ochtend je puistjes zal aanzienlijk minder duidelijk of opgeruimd worden ‘s nachts. Sommige van de reinigingsmiddelen die je kunt schoonmaken met zijn Tea Tree Day-to-day gezicht schoon Voor Zits, SeaOra of Purple Ginseng. Elke natuurlijke of kantoor retailer zal dit soort zeep te voeren.

Gebruik ijs of een cold-pack op uw deal met voorafgaand aan de weg naar bed. De kille zal de ontsteking zo effectief als de roodheid te minimaliseren in je huid. Leg het ijs of pak op de puistjes plek voor ergens rond de 5 tot tien minuten. In de ochtend, moet je echt zien je puistjes te verhogen of helemaal nihil.

Minimaliseer een plakje aardappel en gebruiken het om uw puistje of een team van zits. Het zetmeel in de aardappel zal aantrekken uit de oliën en een infectie. Ga weg op uw puistje voor ongeveer 30 minuten. Als je wakker wordt, zal de puistjes niet zo herkenbaar.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.