Overnachting behandelingen voor Zits

Tandpasta wordt voorgesteld om snelle zits hulp presenteren. Locatie de plakken op de besmette ruimte meteen. Zij moeten de roodheid en zwelling van de puistje verlagen. Gebruik alleen pasta, geen gel. Gebruik het alleen om de besmette ruimte, en wees voorzichtig met een gevoelige huid. Tandpasta zal slechts een korte termijn leveren correct, dus hou op om te zorgen elke dag te dragen voor uw huid.

Sommige natuurlijke woonplaats kuren zijn ontdekt om te helpen de tekenen van acne te verminderen, maar veel niet ‘s nachts werken. Verfrissende mint sap is een beslissing, maar het is misschien wel een uitdaging om over te komen en kan moeilijk te maken zijn. Gebruik maken van munt sap bij avond van tevoren bed, en vertrekken op meteen. Reinig je confronteren met een delicate reiniging zeep de up komende vroege ochtend.

Nog een andere oplossing om de zwelling van acne meteen afnemen is van te voren bed ijs naar beneden puistjes. In de ochtend zal enorme puistjes merkbaar aanzienlijk minder gezwollen, met verlaagde roodheid. Dit kan misschien moeten hebben om routinematig worden terugkerende, want het is geen genezing en zal niet de zits alleen te verwerken.

Grind een sinaasappelschil, en meng het met het drinken van water tot een pasta te genereren. Gebruik maken van de pasta over en over de getroffen locaties van de ontmoeting en weg gaan het op meteen. Spoelen met warmte water de up komende ochtend, en je moet een duidelijke vermindering van de roodheid en zwelling van puistjes te zien.

Category: Dieten

Comments are closed.