PAARD Health Strategies-zal verminderen veterinaire budget en blijven appaloosas, Arabische paarden en ga zo maar door te houden. tevreden

HORSE Gezondheid en fitness INTRO

Hoe talrijke periodes heb je wijzigde de jaarlijks veterinaire financiën en onderhoud prijsklasse voor uw paard? U kunt eventueel hebben ontdekt dat het bijna nooit zal afkomen. Maar alleen gaat elk jaar. Zoals voor elke verslagen, het jaarlijks veterinaire prijs voor een paard is ergens ongeveer $ 200 per jaar. Het gaat tot $ 1.000 in de situatie iets zoals koliek, kreupelheid etcetera. is aanzienlijk.

Dus, is het verstandig om te zorgen verwerven van uw paard niet alleen om de reden dat je het leuk vindt, maar ook gewoon omdat het kon groeien aanzienlijk op uw zak te zijn.

Onder zijn aantal echt belangrijk ideeën geassocieerd met paard welzijn die gunstig zijn voor uw portemonnee en uw schattige paard zal zijn.

een. Tandheelkundige behandeling:

Een gemeenschappelijke paard heeft vierenveertig emaille. Een ongecompliceerde test om de mondhygiëne te controleren is 4-5 kg ​​hooi te geven om het paard op een lege maag. Als het paard constant kan nemen met deze beide kanten van de tand, dan is het paard bezit gezonde tand. Als het niet proberen te eten, dan zal het vooral omwille van het lijden in de tanden. In welk scenario, het is superieur aan een veterinaire zorgverzekeraar om te demonstreren.

Als de paarden kauwen, hun tand ontvangt versleten. Dit is geen probleem als ze het uitbreiden van de tanden behouden.

Maar de sportieve down actie kan uitkomst in puntige emaille, die kunnen worden ingediend om schade aan het tandvlees te voorkomen.

Het is verstandig om de juiste aanpak van de inspectie van de tanden van uw dierenarts zorgverzekeraar ontdekken. Dit voorkomt laatste moment schade controles die in plaats kwellende aan het paard kan zijn, voor u en voor uw portemonnee.

twee. GEEF Voldoende Workout / Switch OUT

Geef het paard zoveel oefenen als uitvoerbaar. Bedenk hoe je zal gaan voelen als je in een persoon gebied worden gehouden voor 18 tot twintig uur. Het belangrijkste gevolg van het niet vinden van de juiste werk voor een paard kan koliek, darm zweren, ledematen problemen, gedrags-uitdagingen.

Behavioral complicaties kunnen worden kribbebijten, kraam lopen, weven, kauwen en bijten etcetera. Kribbebijten is een schadelijke routine waarin een paard bijt zijn kribbe en als eindresultaat slikt lucht. Als een paard weeft, is hij in wezen wandelen in de locatie, wuivende zijn voor-en nek van links naar aspect herhaaldelijk. Tal van mensen vandaag de dag geloven dat dat weven wordt veroorzaakt door verveling. Wandelaars zullen de duur van de kraam cirkel op een normale wijze, en de snelheid van de wandeling is meteen een afspiegeling is van mate van angst of nervositeit paard. Koliek is vrij duur in vergelijking met het krijgen van het paard om lichaamsbeweging. Vastgelopen paarden zijn extra zeer waarschijnlijk stereotiepe gedrag stellen en zijn nerveus en moeilijker om te oefenen.

Paarden zijn sociale dieren die graag overbrengen en grazen rond. Ze moeten bewaren bewegen in te krijgen voor het inademen van verse lucht, voor de circulatie en voor een goede spijsvertering. Grasland en corporatie van andere paarden geven een gevoel van veiligheid en mentale stimulatie. Training biedt juist verminderen van ledematen circulatie. Geef training zo veel als haalbaar. Een paard moet worden gehouden met de buitenkant zijn gestage voor ten minste acht uur op een werkdag. Meer jeugdige paarden moet minimaal 10 uur van blijken.

drie. Balanced SHELTER:

Een gezond gestage moet een uitstekende demping voor dierlijke gemak en comfort hebben. Het moet echt duidelijk lagere ziektekiemen gedragen vochtige plekken. Het paard urine heeft ammoniak. Droge kraampjes minimaliseert ammoniak opbouw. Rubber bescherming matten zijn ideaal voor dit doel.

De stal moet echt overal four.5 eigendom door four.five gazon voor het paard in staat om vrij te bewegen. Het moet echt een goede ventilatie en schoon drinkwater hebben.

Een fantastische schuilplaats zal het paard te beschermen tegen intense kou en regen. Een schuilplaats moet openstellen aan de ene kant voor de ventilatie. Leveren een zeer goed paard deken voor paarden oud, ziek of vrij jonger. Vliegendekens vermindert ooginfectie, zomereczeem enzovoort.

4. Unieke BREED Noodzaak:

Begrijp over onderscheidende eisen van uw paard. Elk ras heeft zijn zijn kenmerkende hoeft te hebben.

Rassen, gevoelig voor hoefbevangenheid moet echt worden verstrekt aanzienlijk minder toegang tot het voorjaar gras. Appaloosa, die zeer weinig nachts blind zijn kunnen opereren in een hek ‘s nachts. Sommige zijn meer resistent tegen kille klimaat. Sommige zijn minder bestand tegen koliek.

Vandaar rassen zoals Arabische paarden, Morgan, American Paint Horse hebben hun uiteenlopende behoeften. Ook krijgen in het gedrag en de gezondheid-gerelateerde geschiedenis van het paard-account.

U kunt een gids over deze unieke paarden kopen om hun eis te weten of te bespreken om een ​​deskundige dierenarts.

vijf. Geschikte artikelen Voedsel:

Het is zeer belangrijk om de normale maaltijden zo sterk als goed te doen te geven. Weidegras is vrij essentieel. Hay kunnen worden opgegeven in het winterseizoen. Spijsvertering techniek relevante problemen opduiken bij paarden grotendeels gevoed met graan of commerciële diervoeders.

Haver voedsel met appels en suiker is een geweldige mix. Meerdere paarden zoals watermeloen, peer, mango (geen zaad), papaya en guave. Maar eerste een stukje te geven en te zien ongeacht of je paard wil of niet.

bessen zoals frambozen, bramen, bosbessen en aardbeien zijn goed. Groenten zoals wortelen, selderij, bieten greens, erwten, greens zoete aardappel, sla, weegbree en groene bonen zijn ook superieur. Paar van paarden, net na een heel beetje overredingskracht, begint te eten deze maaltijden dingen.

Guy-gemaakt levensmiddel achtige Effectiviteit pellets moet worden gegeven als voor elke richting van de veterinaire arts. Goede natuurlijke vitaminen en mineralen zijn essentieel voor de vitaliteit generatie, spiermassa veiligheid, de bescherming van immuunsysteem en zo verder ..

Om drang naar voedsel is superieur aan vitamine-B geven rijk levensmiddel versterken. Bran beslag wordt voorgesteld voor het uitvoeren van paarden die doet enorm veel training.

Niet alle paarden zoals groenvoer en fruit.

zes. Vaak Test:

Test je paard elke dag. Ken haar typische dagelijkse gedrag. Zoals, het maakt niet uit of het een rustige grazer of loopt rondom extra. Hoe ingrijpend wordt het dagelijks consumeren? Op tekenen en symptomen van onbehagen zoals drastische wijzigingen in het dagelijkse schema, stopte met eten, moet echt worden onderzocht.

Koliek, eerste kreupelheid kan gemakkelijk worden behandeld als je waakzaam bent. Elke dag observeren en snelle genezing kan de waarde van de behandeling te verminderen. Verwijder stenen en andere producten uit hoeven dagelijks. Check out het paard voor ongevallen en afwijkingen tijdens standaard verzorging.

Uitwerpselen van een gezonder paard zal zijn als harde vochtig ballen. Ook wel schaduw kan ook veranderen dankzij dieet plan, maar ook andere factoren moeten worden gecontroleerd. Dropping frequentie voor een voedzame paard zal zijn rondom 8 exemplaren per dag.

Een gezonde normale grootte paard verbruikt ongeveer vijf tot 10 liter per dag van H2O. Drastische wijzigen in drinkwater gebruik tenzij natuurlijk alleen maar vanwege lokale weer transformeren of plotselinge krachtige oefening, onmiddellijk moeten worden gecontroleerd.

Op basis van ras, stijl van voedsel, lichaamsbeweging, enzovoort. een paard zal maaltijden equivalent aan 3 tot 4 pct van haar hele lichaam pond nodig. Eventuele wijzigingen dienen onmiddellijk te worden gecontroleerd. Elke buitengewone passen in het totale lichaam overgewicht (met de gebruikelijke gebruik van voedingsmiddelen) moet onmiddellijk worden gecontroleerd.

7. Veilige plaats voor WEILAND:

Barb bedrade plekken moet echt worden afgewend. Het kan snijwonden en blauwe plekken veroorzaken. Overweeg behandeling voor toxische vegetatie rond het weiland locatie. Weiland met veel eco-vriendelijke sappige grassen zal zijn meestal welkom. Het is ook een put om af te spreken met collega-paarden, die de interactie technieken verlagen van verveling zal toenemen en geeft een gevoel van bescherming. Dit zal lager gedragsproblemen uitdagingen.

Een goede sfeer blijft het paard tevreden te houden. Niettemin behandeling worden genomen in sommige gevallen. Hengsten misschien weg van dicht contact met merries worden gehouden. Zoals kan dit leiden tot ongeplande paringen. Dit kan ook vrij van gevechten te sturen om dominantie te tonen bij de ingang van de merries.

SLOTBEMERKINGEN

Slechts een kritiek punt is om te investeren in een welzijn dekking beleid dat zal u verder te helpen bij het verminderen van de veterinaire bestedingsplan. Dus, zal zeer weinig behandeling van uw facet veterinaire fondsen commando en zal de appaloosas, Arabische paarden en andere rassen in je stabiel, tevreden te houden.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.