Paard sterft van de honger als gevolg van een tekort aan het werk op haar emaille

Paula A. Achhammer van Jerome, Pennsylvania, wordt beschuldigd van dierenmishandeling en het niet aanbieden van benodigde klinische zorg voor haar paard. Een citaat, ingediend op dinsdag 19 november met District Judge Mark Bilik, werd aan haar geleverd door de Humane Society van Westmoreland County. Dat citaat draagt ​​de kosten zo perfect als een boete van $ 497 tot teruggave van het prijskaartje van veterinaire zorg die moest het paard te worden voorgelegd.

Haar uitgehongerd paard, omgedoopt Rosie door Next Chance Equine affiliatie, was waargenomen zwerven op een Derry Township straat vrijwel uitgehongerd te sterven.

In overeenstemming met Jan Dillon van de Humane Society, Achhammer wordt niet blijven aangehaald voor het ontbreken van een levensmiddel of verhongeren het paard omdat ze in een weiland af Atlantic Straat in Derry Township dat veel van de toegang tot gras ervaren. Echter, kon het paard niet eten het gras dankzij het niet mogelijk probleem van haar email.

gezegd Dillon, ‘Zij geenszins had een dierenarts uit aan de tand te controleren.’

Na Rosie werd waargenomen, werd ze naar de quarantaine schuur op 2 Prospect waar ze een snelle evaluatie verkregen door een dierenarts. De merrie was ongelooflijk mager en werd verondersteld om all-around 20 jaar verouderd zijn. De dierenarts ervaren om af te trekken eenenveertig teken vóór hij was uitgerust om te beginnen uit zijn beoordeling en haar behandelen.

Rosie overleden op zondag vroeg in de ochtend, november zeventien, zelfs met alle inspanningen van de tweede mogelijkheid en de dierenarts te helpen haar te redden.

Weer terug in 2010, werd Achhammer pony doodgeschoten op de boerderij gedurende een reeks van willekeurige dieren schietpartijen die uiteindelijk de ontwikkeling in de regio.

Niet lang net na dat, een vrouw van Butler County voorkeur aan het levenloze pony voor Achhammer vervangen. Direct na het gebruik van een lange zoektocht op de boerderij, de dame veranderde haar hersenen en weigerde om de vervanging dier geven aan haar genoemde Dillon.

Als je dit artikel door Heidi Rucki, vergeet niet te klikken op de url eerder genoemde in te schrijven en krijgen anderen. Het is echt kosteloos, nuttig en naamloos. Blader artikelen Rucki op Examiner.com.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.