Paars Kool Wellness extra voordelen, anthocyanen en Indicator Genieten

Kool van elke kleur is een gezonder toevoeging aan het voedsel plan, maar paarse kool heeft een extra versterking anders dan de onervaren ten gevolge van de aanwezigheid van paars, paars of blauw pigment bekend als anthocyanen. Experts vinden dat anthocyanen in gewassen mogelijk kan hebben veel van gezondheid en fitness extra voordelen, zoals ondersteuning voor de meeste vormen van kanker te voorkomen, het verbeteren van hart-en bloedvaten welzijn, het verbeteren van op hersenen voeren, visie en diabetische problemen, het verlichten van irritatie en vechten bacteriële infecties.

Anthocyanen zijn aanwezig in andere greens (dit soort als paarse aardappelen, paarse maïs, bieten en roze uien), fruit (dit soort als aardbeien, bosbessen, rode en paarse druiven en bloedsinaasappelen) en granen (deze soorten als paars en paarse rijst). Honderden unieke anthocyanen zijn geïdentificeerd. Onderzoekers blijven om veel te ontdekken over deze chemische stoffen en hun effecten binnen het systeem hebben, en wellness extra voordelen toegeschreven aan de anthocyanen in een bepaalde plant kan ook niet door de anthocyanen worden geleverd in een meer plant. Dat gezegd hebbende, de ontdekkingen vervaardigd dus aanzienlijk bepaalde voedingsdeskundigen dat we allemaal moeten eten van een groot assortiment van anthocyanine bevattende maaltijden voor hun vermoedelijke positieve aspecten.

Anthocyanen in Roze Kool

Anthocyanen en Roze Kool Coloration

Roze kool kon echt paars of zelfs blauwachtig alternatief dan karmozijn, omdat anthocyanen veranderen kleur als de pH-veranderingen. De pH-schaal is een variëteit schaal variërend van veertien en impliceert hoe zuur of standaard een stof is. Een zure verbinding een pH van veel minder dan zeven. Een neutraal materiaal, die noch zuur, noch essentieel, een pH van 7. Een eenvoudige of basische verbinding een pH van meer dan zeven. De pH van de grond regelt de schaduw van de rode kolen stijgt in de bodem.

Anthocyanen binnenkant van paarse kool zijn karmozijn in een zure oplossing, paars in een neutraal antwoord en blauw in een essentieel alternatief. Een kleine azijn bovenop de container waarin roze kool kookt zal de kool behouden paars, omdat azijn bevat azijnzuur.

Crimson Kool Anthocyanen en gezondheid

30 6 verschillende anthocyanen zijn geweest gevonden in roze kool. Experimenten Lab hebben veel praktische gevolgen van deze anthocyanen aangetoond. In reageerbuis reacties die ze zijn antioxidanten. Een experiment bevestigde dat rode kool anthocyanen gevrijwaard zenuwcellen van problemen in het lab gerechten en kan een nuttige functie te vervullen bij de oplossing van Alzheimer stoornis. Dit is een hoopvol ontdekking, maar het moet worden geverifieerd door andere onderzoekers. Daarnaast zijn niet herkend als anthocyanen hebben precies dezelfde resultaat binnen de geest. Klinische studies bij de mens verwacht. In een lab cel traditie, roze kool anthocyanen voorkomen colonkankercellen vermenigvuldigen. Dit is ook goed nieuws, maar op het moment weer de gevolgen moet hebben om te worden gecontroleerd, en deskundigen dont echter weten of het eten van karmozijn kool anthocyanen zal dezelfde impact in ons lichaam veroorzaken. Paarse kool sap is gevonden irritatie verlagen, waarschijnlijk door eiwitdelen in het sap en de anthocyanines.

Wanneer zijn echt dat evaluaties bij de mens moeten de daadwerkelijke effecten van rode kool anthocyanen op aantonen welzijn kwesties, het is een voedzaam voedsel zelfs met haar andere mogelijke gezondheids-en fitness voordelen, dus het is een fantastisch idee op te nemen in het eten plan.

paarse kool Nutritional Voordelen

ongekookt rode kool is rijk aan vitaminen en mineralen. Het kan een grote bron van vitamine C en vitamine A in de vorm van beta-caroteen, dat ons lichaam te transformeren in accurate vitamine A. Pink kool zijn ook een goede bron van vitamine K en een uitstekend aanbod van vitamine B6, riboflavine, foliumzuur , thiamine en bepaalde mineralen, die mangaan, kalium, calcium, magnesium en ijzer bevatten. Paarse kool heeft vezel en is bijna ongewenst vet gratis, en bevat een kleinere hoeveelheid van natuurlijke suikers. Gezien het feit dat de-H2O oplosbare vitaminen lekken in het drinkwater als kool wordt gekookt, roze kool moet echt worden rauw gegeten, of het koken drinkwater moet worden gedronken. Stomen is een zachtere manier om het diner kok kool. Een kleine hoeveelheid van een evenwichtige olie moet echt worden gegeten met de kool om de absorptie van de ongewenste vet oplosbare vitaminen te verrijken.

Welzijn positieve aspecten van zowel milieuvriendelijk als Rode Kool

Kool behoort tot de familie van bloeiende gewassen erkend als de Brassicaceae, die soms wordt aangeduid als de familie Cruciferae. De klanten van dit huishouden hebben moleculen als glucosinolaten bedoeld in hun cellen, zo goed als een enzym myrosinase. Wanneer de kool is verminderen of gekauwd, de myrosinase reageert met de glucosinolaten om potentiële meeste vormen van kanker vechten moleculen, bekend als indolen en isothiocyanaten creëren. Crimson kool creëert een isothiocyanaat geïdentificeerd als sulforafaan. Sulforaphane is gelegen aan de groei van de meeste kanker cellen in laboratoriumschotels en geleidelijke ontwikkeling van tumoren in muizen te remmen. Sulforafaan is bestaande in groene kool veel te, maar in een kleiner volume.

Onderzoeken van grote aantallen personen hebben gevonden dat deze die vaak proberen te greens eten van de Brassicaceae huishouden, dit soort als een soort van kool, bloemkool, broccoli, boerenkool en spruitjes, hebben een verminderd risico van het verwerven van de meeste vormen van kanker dan mensen die niet veel van deze groenten consumeren.

Drinken koolsap is waargenomen steunen behandelen maagzweren . Kool is ook geïdentificeerd aan verlaagd cholesterolgehalte in het bloed, vooral wanneer het kan worden gestoomd.

Rode Kool Juice Indicator

Rode kool sap is een bekende vloeistof in universitaire zuur-base experimenten dankzij de anthocyanen die kleur op unieke pH’s veranderen. Het sap wordt verkregen door het koken paarse kool in een kleine hoeveelheid van H2O voor 5 tot tien minuten en dan het elimineren van de koolbladeren zodra zij hebben geproduceerd anthocyaan pigmenten in het drinkwater. Crimson kool sap is een indicator. In de scheikunde, een indicator is een chemische stof die slechts een kleur heeft als haar aanvulling vormt op een zure verbinding en een andere kleur wanneer zijn extra om een ​​essentieel materiaal. De indicator kan derhalve worden toegepast voor onderzoek van een verbinding aan te tonen of de zure of primaire.

De aanvang kleuring van de roze koolsap berust op de pH van de H2O toegepast op de anthocyanines extraheren. Rode kool sap is roze of rood in een zure antwoord, paarsrode in een neutraal antwoord en blauw-eco-vriendelijk of geel eco-vriendelijke in een essentiële resolutie. Zijn leuk om een ​​rode kool indicator in huis wetenschappelijke experimenten te gebruiken. Veilige zuren voor jonge kinderen om te controleren zijn citroensap en azijn. Gedestilleerd H2O, die je kunt krijgen in drogisterijen en supermarkten, is neutraal. Een maagzuurremmer pil extra aan water zal een veilige en solide basis te geven aan examen. Baking soda poeder is ook een eenvoudige materialen.

Kool in het eetplan

Onderzoekers en voedingsdeskundigen het erover eens dat het belangrijk is dat we eten kool (waaronder roze kool) en haar relaties meestal, in zowel rauw en gelijkmatig gaar variëteiten. Ze zijn gezond voedsel, en er is een heleboel bewijs dat impliceert dat deze groenten zijn toegevoegd welzijn positieve aspecten, waaronder het helpen tegen kanker te beschermen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.