Paleo Diet programma, hoe te onderhouden je tanden evenwichtige en krachtige

eten plan en gezonde tanden

Het onderhouden van uw tanden gezond in onze hedendaagse aarde is echt moeilijk. Toen archeologen een aantal historische, gefossiliseerde skelet, vaak de mooiste bewaard component is de tanden. Onze historische voorouders had robuuste, gezonde tanden. Hoe deden ze het met geen tandartsen, geen fluoride, geen tandenborstels of tandpasta?

We weten wat resulteert in emaille te verschrikkelijk, suiker en zetmeelrijke voedingsmiddelen gaan, en dieetprogramma’s verlaagd belangrijke vitaminen en mineralen . We hebben zo substantieel maaltijden dat het ons overtollig vet zal maken, maar toch moet je niet de voeding die we moeten hebben krijgen.

ik zwak, waardeloze tand had al van mijn bestaan. Vrijwel elke tand heb ik een vulling of heeft gehad andere het werk doen uitgevoerd op het. Ze deden pijn, het tandvlees bloedde, ik verplicht om naar de tandarts de hele tijd.

Nu mijn tanden zijn fantastisch. De enige keer dat ik naar de tandarts is als een oude vulling afbreekt. De tandarts comments positief over mijn mondelinge welzijn. Ik ben meer dan vijftig decennia vorige, maar ik heb nog steeds alle tweeëndertig tanden, zelfs mijn verstandskies. Mijn tandvlees is goed, nooit bloeden en niet achteruitgaan.

Wat de aanleiding tot het veranderen? Heel simpel. Ik stopte met het eten van voedsel dat is slecht voor mijn tanden. In mijn midden dertig ging ik op een dieet plan om wat kilo’s te verminderen. Het dieet regime was zeer laag-koolhydraat, gelijk aan Atkins, maar met alles uit de vele gimmick ‘food’ artikelen het Atkins organisatie verkoopt. Verlaag ik uit bijna allemaal gericht levensmiddelen, brood en graanproducten. Ik at groenten, vlees, vis en wat fruit. Geen granen, geen zetmeel, minder suiker.

ik niet aan dit dieet beginnen met een specifiek gedacht aan mijn tand, maar het eindresultaat was bijna wonderbaarlijk. In plaats van een verblijf op een voornaam basis met mijn tandarts, en het ondersteunend zijn kinderen instellen door middel van de school, draaide ik vrij van tand lijdensweg voor de eerste keer in een aantal jaren.

Onderzoek impliceert dat slechte tanden zijn negatief voor uw typische gezondheid. Personen met een slechte emaille zijn waarschijnlijker te sterven aan hartaanvallen!

En krijgen artritis!

Kiezen wat op te nemen ongecompliceerde is op dit dieet programma. Neem in pure voedingsmiddelen, zoals groenvoer en vlees, en blijf uit de buurt van verwerkte voedingsmiddelen, voornamelijk mensen gemaakt van granen, aardappelen, of enige vorm van suiker.

niet voorkomen dat het vet vlees, beide. Overtollig vet is cruciaal voor uw lichaam te nemen voedingsstoffen, voornamelijk het lichaam in vet oplosbare vitaminen, zoals vitamine A, E en D. Al al die groenten u in zal waarschijnlijk niet Ken je alle erg goed als ze niet samen gegeten met vetten.

Onze normale paleolithische eten plan levert geheel en gezonder hoeveelheden van elke individuele voedingsstof zullen we nodig hebben. Besparen inkomen op talloze voedingssupplementen door het consumeren van voedingsmiddelen die voorheen totaal van voeding. Er bitter weinig wetenschappelijk bewijs dat een aanvulling op de gezondheid verbetert eigenlijk uw gezondheid en fitness of verlengt u bestaan. De enige keer dat de gezondheid supplementen te nemen is als je woont ergens je eigenlijk niet kunt vinden superieur eten.

Zeer zure voedingsmiddelen zal ook problemen uw email. Coke en espresso zijn voorbeelden. Het zuur gestaag verwijdert het glazuur en kan je glazuur zacht en zwakke meer dan veel van een lange tijd te maken. Andere zure voedingsmiddelen zijn fruit, met name citrusvruchten. Eet fruit, maar teveel fruit gebruik met superieure suiker geschreven inhoud en zuur kan leiden tot zwakkere email.

Tea, anderzijds, verbonden is veel beter tand. Experts geloven dat het de fluoride normaal aanwezig in theebladeren dat deze voordelige invloed veroorzaakt zou kunnen zijn, want thee is, zoals espresso zuur, en je zou verwachten dat het verschrikkelijk voor glazuur zijn. Thee heeft ook antibacteriële eigenschappen, dus dit kan ook gunstig voor glazuur zijn, door het doden van de bacteriën die resulteren in holtes.

Dietary Brengt van tandbederf

Wat resulteert in tandbederf in de 1e plaats, en hoe werkt het Paleolithicum eetplan hoger dan beschermen tegen het beschreven? Tandbederf wordt veroorzaakt door een micro-organismen, die koolhydraten, hoofdzakelijk suikers eet, en zetmeel omgezet in suikers in onze mond.

Als de microben verteren de suiker die ze produceren zuren, voornamelijk melkzuur. Dit zuur is wat eet wezen afwezig bij uw tand. Het vermijden van suiker en zetmeel is de belangrijkste manier vrij van tandbederf te sturen, en vroeg of laat holtes. Poetsen, flossen, en het gebruik van fluoride oplossingen kunt inschakelen opwegen tegen de nadelige gevolgen van een negatieve eten plan. De daling van de hoeveelheid suiker en zetmeel in ons eten plannen, hoe meer gezonde onze tanden.

Voor een hele discussie van de triggers van tandbederf, en hoe fluoride kan helpen afwenden, volg deze url .

Category: Supplementen

Comments are closed.