Paleo Fat Loss Diet plan Kritiek

Het paleo voedsel plan beoordeling

Het woord paleo is snel voor Paleolithicum, dat is een periode van tijd langdurig dicht bij 2.five miljoen jaar. Het Paleolithicum eindigde ongeveer tien, 000 een aantal jaren terug. Dit voedsel plan, als gevolg daarvan, wordt soms aangeduid als de holbewoner, steentijd of jager-verzamelaars dieet.

De principes van dit voedsel plan is dat als een holbewoner het niet gedaan hebben, dan kun je ook niet eten . Je kunt dus proberen om vlees, vis, groenten, en andere all-natuurlijke objecten eten. You cant echter proberen om helemaal niets dat personen tijdens deze leeftijd niet eten eten. Dit betekent dat elke bewerkte voedingsmiddelen is van het probleem. Zelfs sommige gezonde verwerkte voedingsmiddelen zoals pasta en ontbijtgranen is ook niet toegestaan!

Het argument voor dit dieet regime is dat onze lichamen zijn geprogrammeerd om te eten op deze manier en ze zijn niet geprogrammeerd voor de hedendaagse voedingsmiddelen die we consumeren in de 21 ste eeuw. Zo youll worden met de juiste stabiliteit van voedingsstoffen en vitaminen die je niet overal vandaag.

hoe zij presteert.

Zoals eerder gedefinieerd vermeld, het uitgangspunt is vrij eenvoudig. Je terug naar het worden van een holbewoner. Nou, je niet echt nodig om te jagen voor je eten items bezitten en wonen in een grot, maar je het dieet programma van de personen die in die tijd leefden na te bootsen.

Er is enige logica in de gedachte dat een hele Veel mensen op geen enkele wijze gebruik gemaakt van obesitas, dit probleem gebeurde op een dag gedurende de tweede 50 procent van de twintig e eeuw. Op een bepaalde positie getransformeerd onze voeding plannen van zeer goede gezonde zelfgemaakte gerechten verwerkte maaltijden die snel en eenvoudig kan worden afgestemd. Dit levensmiddel niettemin, is normaal gesproken al de schuld voor de toename van het lichaamsgewicht voor een heleboel westerse mannen en vrouwen.

Dus je moet snijden uit de korrels, systeem voedingsmiddelen en zuivel oplossingen. Dit laat je echt met meer alternatieve dan je mag geloven. Dit zou inhouden vlees van dieren die gras gevoederd en niet graan gevoed zijn geweest. Wat meer is, kan kip en gevogelte gegeten worden. Vis, eieren, groenten en fruit zijn allemaal op de lijst. Noten, knollen en oliën af deze aanbieding. Echter, bijna alles wat je verbruikt op deze checklist moeten biologisch worden geteeld, precies dezelfde als hij zou toen het werd opgegeten 1000’s van tientallen jaren in het verleden.

Is het risico-vrij?

p Er is ongetwijfeld niets onveilig over dit eetprogramma helemaal. Je zult toch nemen in alle van de vitaminen en vitaminen die je nodig hebt en u krijgt een inname van een gediversifieerde en gezonde voedsel plan, als je klaar bent de food items in de juiste afwezig te krijgen. Vergeet niet, dat holbewoners hadden geen braadpannen, zodat u ook nodig hebt om rekening te houden met hoe het levensmiddel samen te stellen. Hmm … Ik denk niet dat ze geschapen kaas niet.

Werkt het?

Er zijn twee verschillende helften als we proberen om de oplossing van dit probleem. Er zijn een groot deel van de supporters voor dit dieet programma en ze beweren dat dit de fantastische dieet regime. Het kan het risico van coronaire hartaandoening te verminderen, verlaagde bloeddruk, helpen om overgewicht te elimineren, acne verminderen en aan te moedigen de meest effectieve algehele gezondheid waarschijnlijk.

Deze aanhangers van Paleo dieet beweren dat onze voeding plannen deze dagen is aansprakelijk voor zwaarlijvigheid, hartkwaal en diabetes problemen en dat we moeten allemaal terug naar principes te gaan en aan de slag inname als holbewoners.

Een van de andere kant zijn er een aantal mensen die een ander hebben zien dit. Mannen en vrouwen zeggen dat net als elk ander aspect van ons leven deze dagen, onze voeding regime is al lang verdwenen door middel van het proces van evolutie. Onze lichamen hebben veranderd, onze omgeving hebben aangepast en ons voedingspatroon verlangens zijn ook aangepast. Een nadeel dat een groot deel van de mensen de neiging om te praten over is dat je niet kunt eten andere gezonde voedingsmiddelen zoals granen, peulvruchten en sommige zuivelproducten. Deze uiteindelijk niet opgegeten door holbewoners en in overeenstemming met de paleo eten plan, ze moeten echt niet gegeten worden deze dagen.

Toch kan men het argument dat je niet moet nemen in verwerkt vlees zoals hamburgers zien, enz. maar het argument draagt ​​alternatief slanke wanneer u cant verbruikt een beetje iets dat wordt erkend voedzaam en zeer goed te zijn voor je wat korrels. Veel meer dan twee derde van de aarde rekenen op granen als onderdeel van hun dagelijkse levensmiddelen.

Wat meer is, andere mannen en vrouwen zeggen dat het vergt tijd en een heleboel inkomsten te investeren in natuurlijke voedingsmiddelen en maak je klaar op een manier die geschikt is voor de hedendaagse werkdag holbewoners zou zijn. Dit dieet is niet voor alle mensen, alleen degenen met tijd en geld.

In zomerse

Het uitgangspunt van dit dieet regime vanaf het begin lijkt vrij erg goed, maar als je na te denken over het een beetje veel meer zijn er een aantal nadelen. Enkele van de sterke punten zijn dat u toch zou nemen in een gezonde en diverse voedsel plan als je geselecteerd om te consumeren als een persoon uit het Stenen Tijdperk. Er is geen echte nadeel aan deze logica. Echter, het zou pas echt ondersteunen u om kilo’s te elimineren als je gegeten voedingsmiddelen met mate en organiseerde de voedingsmiddelen op de juiste weg. Nemen in vijftig procent een kilo vlees dagelijks zou enig voordeel geven u wanneer daalt het gewicht.

Aan de andere kant, dit dieet beperkt u in het voeden op voedingsmiddelen die algemeen wordt erkend als niet alleen gezond voedsel, maar ook erg voordelig lichaamsgewicht verminderen. Hele granen, kleine-vetten zuivel oplossingen en peulvruchten zijn alle verboden stoffen in dit eten plan, maar zijn allemaal gevestigd echt gezond te zijn en kan ondersteunen in uw streven naar een slanker systeem.

Dus, of er een aantal prachtige profs te voeden op als een holbewoner, maar er zijn enkele belangrijke down kanten veel te. Substantieel zoals het Atkins eten plan, lijkt het niet als een uitgebreide expressie kwestie. You cant brood eten, je kan zijn van belangrijke carb items en het lijkt niet te zijn aan een zeer lange termijn lichaamsgewicht reductie voordelen hebben, behalve als je van de checklist van de toegestane levensmiddelen eten de gezondere dingen.

Mijn advies

Let Individueel heb ik de grootste lichaamsgewicht reductie resultaten van het Dukan dieet bereikt. Dit dieet regime is een extra all-sferische programma met minder beperkingen op wat je wel en niet kan consumeren. Hoewel de Paleo dieet programma belooft te blijven om u zo gezond en gezond als een holbewoner te houden, lijkt het erop dat het alleen de baan zou krijgen gedaan als je dat op dit moment slank. Dit niet gebeurt, op de deal met van zaken ten minste, lijken te zijn aan een positieve aspecten voor deze willen een groot deel van het lichaamsgewicht schuur hebben. Het belangrijkste is dat je moet doen wat je voelt dat je kunt bereiken. Als je van de lijken van het Paleo dieet programma en je hebt de tijd om het te doen, gewoon voor gaan.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.