Palmers Cocoa Butter voor acne littekens

Cocoa Butter voor Puistjes Littekens

Im ervan overtuigd dat een flink aantal van jullie hebben gehoord over dit Palmers Cocoa Butter Components Huidtherapie Oil. Het uitspraken te helpen verbeteren alle variëteiten van de poriën en de huid problemen, zoals rimpels, littekens, striae en verouderende huid. (Op de doos, het vertelt je wat het kan best worden gebruikt voor)

Ik ben nogal aanzienlijk sceptisch over elke cacaoboter oplossingen die ik luister naar vooral vanwege mijn eerdere ervaringen. 1 van de soorten die ik heb gebruikt was de CVS cacaoboter lotion, die mijn huid niet helpen op alle.

Dus wat maakte me het een persoon die door Palmers?

Op een gegeven moment, Ive hoorde het op de radio voor zo lang dat Ive geloofde, Hmm, waarom niet geef het een kans? Anders dan te laten vallen $ 15 pond, de waarde van een schot. Dus ik ging naar buiten en kreeg het, en heres mijn review.

Als Ive vermeld, noemt de doos te steunen boost allerlei poriën en de huid onvolkomenheden, maar ik was zeker in de hoop om het te laten verdwijnen mijn puistjes littekens een beetje en zelfs mijn huid toon simpelweg omdat voor een al, Ive vinden lousy hyperpigmentatie op mijn weer. De roodheid en uitslag was niet weg van haar op, of het waarschijnlijk was weg op een zeer geleidelijke lading.

Voor het behoud observeren van mijn voordelen, ik deed schoten verwerven voorafgaand aan probeerde ik uit deze producten. Heres de werkdag van tevoren begon ik het te gebruiken.

Het kostte me ongeveer 8 keer vooruit observeerde ik elke enorme verbeteringen.

(Merk op hoe de roodheid en litteken vervagen was op mijn hogere weer)

Tot slot, ik liep uit deze cacaoboter remedie olie, maar het deed haar carrière.

Uit de beelden zelf, mijn hyperpigmentatie prompt ging weg (samen met de uitslag op de top die Ive ervaren on-kop voor een superieure twee maanden). Je echt cant uitleggen van de foto (als gevolg van te kleuring diepte) maar mijn huid heeft toch een ongelijkmatige teint, waar mijn schouder en locaties van de hyperpigmentatie links nog steeds een vrij witachtige regio.

Ik ben in waarheid heel tevreden met de koopwaar. Het deed gewoon wat het vermeld op de doos, met uitzondering van niet balanceren mijn huidskleur, maar ik kan een goed begrip van dat ik ervaren veel huidprobleem gaan op de eerste keer, dus Onwel geef deze koopwaar een scheur hebben.

Een persoon ding Ive waargenomen

Mijn allereerste effect van het gebruik te maken van Palmers Cocoa Butter was dat ik geloofde het rook serieus fantastisch en heerlijk, alleen over met betrekking tot de chocolade donuts van Dunkin Donuts .

Dit cacaoboter remedie olie is erg vettig, en het niet dringen in de poriën en de huid als perfect. Als je wordt op weg naar bed wanneer binnenkort, zou ik deze zeer ruim voor gewoon zo je bed lakens en / of kussen krijgt gewoon in een vette rotzooi gebruiken.

Ook geen nodig hebben om deze 3 gevallen benutten als de route raadsman. Ik heb echt het gevoel dat dat is veel veel te veel. 2 keer per werkdag is zeer goed meer dan genoeg anders word je gewoon post uit van de remedie olie sneller lopen.

Closing Gevoelens

Deze koopwaar nog liet me blij met de uiteindelijke resulteert dat Ive getuige. Mijn hyperpigmentatie en huiduitslag zijn allemaal weg, maar wat blijft leidend is gewoon een grote locatie van witte vlekken.

Ik zal investeren in een andere Palmers Cocoa Butter Formula Ski Remedy Olie met een reden om te proberen om het nog uit te maken mijn poriën en de huid toon. Vanaf goed nu toch, ik ben zeker tevreden en zou dit pleiten voor iedereen die wil om zich te ontdoen van te verlengen merken, rimpels, littekens, of toeval streven om zelfs uit de poriën en de huid toon.

Woord van Voorzichtig

Zoals ik al zei, deze therapie olie is echt vettig. Als je weet dat je niet effectief reageren op minerale oliën, zou ik dit niet te krijgen of geloven over andere keuzes. Terwijl ik weet niet of itll poriën verstoppen, ik weet dat sommige mensen breakouts kunt krijgen van het.

Het vertrouwt zeker op van de mens tot individu. Als youre nieuwsgierig, het is samengesteld uit sesamolie, koolzaadolie, en rozenbottel olie. Voor de checklist van de volledige stoffen, vermeld hier is het:

Koolzaadolie, Isopropylmyristaat, Cetearyl ethylhexanoaat, sesam indicum (Sesame) Seed Oil, Tocoferylacetaat, Dimethicone, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Fragrance (Parfum) en Rosa Canina Seed Extract.

Nogmaals, ik had geen ongewenste reactie op gebruik te maken van dit item zelf. Uiteindelijke resultaat kan heel goed voor u veranderen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.