Pap Voor ADHD Jonge kinderen: een betere gezondheid en fitness en acties

presoak Substantiële Gluten Maaltijden

Peas pap Sizzling. Erwten pap Chilly. Bedenk dat rijm?

Heeft uw oma ooit pap te maken? Wist u dat pap en andere geweekt levensmiddel boost welzijn en kan in principe einde hulp ADHD gewoontes?

Veel mensen hebben hun toevlucht tot een gluten geheel gratis voedsel plan om stoppen met ADHD Conduct. Ik werkte met een dierbaren in mijn peuter die een gluten-kosteloze voedsel plan begonnen. Hyperactief acties van de jongen verdwenen met het nieuwe dieet plan. Eens, onbedoeld gaven we hem een ​​hele tarwe brood stick en hij schoot weg als een rocketship voor de ontspanning van de werkdag.

De hedendaagse Amerikaanse dieet bestaat van veel ongegist, superieure gluten-food items, dit soort als haver, rogge, gerst en tarwe. In onze snel tempo moderne samenleving, moeders en vaders zijn zo bezet actief dat als ze zelfs de tijd om te eten koken nemen, ze halen de snelste en meest eenvoudige brouwsels. Vrijwel niemand heeft tijd om hun bezit brood met gekiemde korrel. Ze krijgen alleen maar om voor de Marvel brood, Oscar Mayer Bologna en Velveeta plakjes om broodjes te maken. De meeste mensen niet de gevolgen voor hun algemene gezondheid te herkennen door de afschaffing van die voorlopige verhuizing van het inweken of fermenteren hun granen.

Classic Cooking Solutions

Onze voorouders, en zowat alle preindustrialized mensen vandaag de dag, doorweekt of vergist hun korrels (hele granen) vooruit verdienen ze in pap, brood, gebak en stoofschotels. Zelfs onze senioren kunnen rekening houden bij de aanwijzingen op de doos havermout gemeld aan de havermout ovenight genieten. De pioniers waren bekend om hun zuurdesem brood, pannenkoeken en koekjes. Zij vervaardigden hun brood uit gefermenteerde starters, niet tegen kortstondige toename gist en degerminated, meel verwerkt. Culturen over de hele hele wereld recepten waarin graan wordt geweekt voor vele malen voorafgaand aan het werken met het.

In India, idli en dosas zijn afgestemd uit rijst en linzen die geweekt gedurende ten minste twee keer. Afrikaanse inboorlingen genieten grof gemalen mais nachts net voor gebruik in stoofschotels. Zure pap, genoemd ogi wordt gemaakt van gefermenteerde maïs en gierst. In Oosterse en Latijns Ameican naties, ze fermenteren rijst dagen voor de behandeling. Ethiopiërs fermenteren een korrel genoemd teff voor vele dagen om injera brood te maken. Mexicanen maïscakes, aangeduid als pozol, worden gefermenteerd voor maximaal twee maanden in bananenbladeren.

In onze snelle tempo moderne samenleving, moeders en vaders zijn zo hectisch werk te doen dat als ze zelfs de tijd om het diner te bereiden verwerven, zij beslissen over de snelste en beste brouwsels. De meeste personen die niet over de uitkomsten op hun welzijn opmerken door het uitroeien van die voorbereidende fase van het inweken of voor het vergisten van hun granen.

doorweken Grains Geeft algehele gezondheid Winsten voor ADHD

DOORWEKEN GRAINS te neutraliseren FYTINEZUUR

Alle granen bevatten fytinezuur in de buitenste laag of zemelen. Dit is een organisch en natuurlijk zuur dat fosfor bevat. Dit fytinezuur kan fuseren met calcium, magnesium, koper, ijzer en zink in het darmkanaal en stoppen met hun absorptie.

Een tekort aan zink en ADHD gedrag zijn normaal aangesloten.

Soaking gebarsten of opgerold graankorrels meteen zal toestaan ​​enzymen, lactobacillen en andere nuttige organismen te kraken naar beneden en neutraliseren fytinezuur.

Dit zorgt voor veel betere opname van essentiële mineralen.

WEKEN GRAINS te neutraliseren enzymremmers

granen, noten, peulvruchten en zaden zijn allemaal overvloedig in enzymen. Maar, ze hebben ook remmers. Levensmiddel enzymen zijn complexe eiwitten die in vrijwel elke afzonderlijke biochemische methode die locatie nodig het menselijk lichaam als katalysator. Etenswaren enzymen hulp beginnen de spijsvertering aanpak en het minimaliseren van het lichaam moet hebben om spijsverteringsenzymen leveren.

Er zijn een aantal processen die je kunt gebruiken om enzym nuetralize remmers en maken de vitamines in uw voedsel items extra gunstig aangeboden aan uw systeem. Standaard verenigingen hebben alle gebruikte kiemen, onderdompelen in warmte zure h2o, zure gisting, kweken, en fermenteren.

Belangrijke GLUTEN eetplan

Een voedsel plan substantiële gegiste granen, speciaal hogere glutenvrije granen zoals tarwe, plaats een ongelooflijke druk op de spijsvertering methode. Wanneer dit systeem afbreekt van overmatig gebruik, het uiteindelijke resultaat is allergieën, coeliakie ziekte, psychische ziekte, langdurige indigestie, en candida albicans begroeiing. Verschillende kleine kinderen die met ADHD hebben hun gedrag versterkt alleen door het verwijderen van granen met gluten uit hun dieet plan.

Maar, de procedure van het weken en fermenteren gedeeltelijk afbreekt de gluten en andere uitdagende om eiwitten te verteren in minder moeilijk delen dat het systeem kan absorberen.

glutenvrij Grains

DIE GRAINS hebben de minste gluten?

Haver, gerst en tarwe bestaat uit de meest gluten. Ze moeten niet worden gegeten, behalve ze zijn doorweekt of vergist. Boekweit, rijst en gierst niet bestaan ​​uit gluten en zijn aanvullende gewoon verteerd. Vol rijst en volkoren gierst bevatten hoeveelheden fytaten dan andere granen te verminderen, zodat ze niet hoeven te in te laten weken. Maar ze moeten echt in een hogere minerale bouillon gekookt voor ten minste twee uur om de fytaten ze bestaan ​​en ter compensatie van de mineralen die blijven bepaalde neutraliseren. De gelatine in de bouillon zal het spijsverteringsstelsel cursus van actie mogelijk te maken.

Keuzes voor tarwe

Er is een breed scala van andere granen uit daar op de markt die gluten volledig gratis. Het gaat daarbij om spelt, kamut, teff, quinoi, boekweit en amarant.

Begin the Journey

Soaking en vergisten korrels biedt een aantal algemene voordelen voor de gezondheid. Het helpt de vertering en opname van mineralen. Dit helpt om de belangrijke vitaminen in het voedsel direct beschikbaar voor de ADHD-kind te genezen. Kies de tijd om uw lijmkorrels meteen. Kies een les van Mama Beer en serveer pap aan uw baby. Het duurt alleen wat vooruit denken en het wellness-voordelen zal levenslang zijn.

Begin uw reis op de weg naar een evenwichtig Opgetogen ADHD Property. abonneren op mijn gratis strategieën en methoden Nieuwsbrief voor veel meer tactieken om in staat te herstellen ADHD kinderen

Maak contact met Penny Arcos

612. – 259-0068

Category: Gezond eten

Comments are closed.