Pasgeboren Tanden: Wat veel te laat?

Hoewel de typische kind krijgt haar allereerste tand tussen 5 en 7 maanden oud, is er een breed variëren van wat typisch geacht. Een aantal kinderen krijgen hun eerste tand op een periode van dertig dagen oud zijn, en andere jongeren te wachten tot ze een jaar en een eerdere 50%.

p Er is variatie welke tanden komen in 1e, ook, maar normaal, een voorste, middelste tand op de bodem wordt aanvankelijk, gevolgd door de voorste, middelste tand ernaast. Dan 4 middelste tand op het bovenste aspect van de mond verschijnen in latere, vier kiezen gewoonlijk optreden, door twee basis tand in de nabijheid van die die nu bestaande aangenomen. De puntige emaille lijken toekomst, meestal, gevolgd door de tweede molaren. In het algemeen, een jongen of meisje moet echt twintig baby tanden.

Volgens Dr Alan Greene, wetenschappelijke hoogleraar kindergeneeskunde aan de Universiteit van Stanford University of Medicine, een behandelend kinderarts in Packard Kid’s Clinic en pediatrische geschoold voor WebMD, & quotDelayed uitbarsting van alle tand kan heel goed het gevolg zijn van een dieet moeilijk te zijn, deze als rachitis, of een systemische situatie, dit soort als hypopituïtarisme of hypothyreoïdie. ‘

Als uw kind niet al zijn baby tanden hebben tegen de tijd dat hij 33 maanden vorige, communiceren met uw kinderarts te vertrouwen is er niet een onderliggend dilemma.

maken

Hoewel sommige vader en moeder fret hun baby krijgt geen tanden snel genoeg, andere mensen fret hun kleintje gewoon niet het wegwerken van hen zo snel als hij zou moeten. Meestal jonge kinderen beginnen het wegwerken van hun peuter tanden door de leeftijd van zes of 7, ondanks het feit dat weer, is er een enorm scala van wat normaal is. Sommige jonge kinderen verminderen hun eerste tand door de leeftijd van vier.

Kids normaal elimineren alle hun baby glazuur door de leeftijd van dertien. Als je baby al haar kleintje glazuur niet heeft verloren door deze leeftijd, in overleg met uw kinderarts. (Adult kiezen zou kunnen verwerven tot aan de vroege jaren ’20 volledig uitbarsten.)

De meeste kleine kinderen verminderen hun midden tand om mee te beginnen en er moet 32 ​​tanden zijn als alle blijvende volwassen tand uitbarsten.

Als uw kind anders is evenwichtig, er is heel weinig je kunt doen om haar te helpen uitbarsten of drop glazuur sneller.

nette verlichting, retail-uitlaat gekocht bijtringen gevuld met vloeistof kan worden in de koelkast voor gebruik geplaatst. Hoewel bevroren bijtringen helpen gevoelloos kind tandvlees, wanneer het kleintje behoudt de bijtring aan zijn tandvlees ook erg lang, kan grote bevriezing schade gebeuren.

ijslolly of bevroren fruit gepositioneerd in een & quotSafe Feeder ‘te maken geschikt bijtringen, veel te, net als vochtige, kille handdoeken. Wrijf het tandvlees met een schone up vinger kan ook hulp.

Tylenol kunt inschakelen minimaliseren pijn van een baby, en Hyland Homeopathische Tandjes Tabletten lijken te functioneren voor een aantal jongeren. Benzocaine kinderziektes gels ook te lijden voor een korte tijd te verminderen, maar sommige baby’s verafschuwen het verdoofd gevoel dat ze achterlaten.

Category: Dieten

Comments are closed.