Patti Stangers adembenemende 20-pond gewicht daling was te wijten aan verminderde calorie dieet plan

‘Millionaire Matchmaker’ ster Patti Stanger is in de grootste vorm van haar dagelijks leven, veel dank aan een twintig pond vet te verminderen, die ze heeft gedurende meer dan twee een lange tijd.

In een perspresentatie, Stanger, tweeënvijftig, beweerde dat ze misplaatst ongeveer £ 20 door besprenkeling een poeder genoemd Sensa op haar levensmiddelen. Er zijn gemengd getuigenissen over Sensa, die voedingsmiddelen vlokken ontworpen van maltodextrine, tricalciumfosfaat, karmijn, soja en melk.

In wezen, het is echt een honger onderdrukt die zogenaamd functies met uw perceptie van geur en zijn dwazen de hersenen en buik laten denken dat het hele vlak nadat je een minimaal klein beetje.

Afgaande op Patti’s verbluffend afgeslankte lichaamsbouw, niets is zeker het uitvoeren van hebben gegeten. Stanger lijkt ook aanzienlijk jeugdige deze dagen, veel dank aan diverse plastisch chirurgische ingrepen, die ze openlijk heeft gesproken over.

‘Ik ervoer mijn allereerste borstverkleining en verhogen 5 een lange tijd geleden,’ zij vermeld. ‘Toen had ik nog eens een persoon. Voelde ik mager en jongere eenmaal!’

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.