Pennsylvania Algemene ziektekostenverzekering Protection Laws

Zorgpolis organisaties in Pennsylvania kan reeds bestaande situaties uit te sluiten. Dit betekent meestal dat als je een reeds bestaande aandoening, zoals een ziekte zoals diabetes, de ziektekostenverzekering corporatie kan procedure weigeren voor je conditie. Pennsylvania welzijn verzekeraars kunnen rijders aansluiten op richtlijnen om een ​​welzijn probleem ook definitief uit te sluiten. Bovendien is zwangerschap toegestaan ​​als reeds bestaande aandoening worden uitgesloten. Algehele zorgverzekeraars zijn niet nodig om uitsluiting periode uw verouderde beleid gebruiken om credit rating uitsluiting interval van uw nieuwe beleid.

Uw algehele gezondheid verzekering organisatie niet kunnen weigeren om uw plan te wijten aan gezondheid oorzaken vernieuwen. Zodra je op dit moment dekking, gezondheid en fitness verzekeraars in Pennsylvania moet je de keuze om te vernieuwen zo uitgebreid als je hebt betaald al uw hoogwaardige betalingen geven. Dit is belangrijk omdat het betekent dat u kunt blijven op de dekking, zelfs als u zich niet goed voelt.

Je kan geschikt zijn voor uw algehele gezondheid in Pennsylvania. Ook al is de dekking providers uw verlenging niet kan ontkennen, kunnen ze uw premies te maximaliseren voornamelijk gebaseerd op uw gezondheid. Dit betekent dat, als u uw plan te vernieuwen en je ziek bent, de dekking onderneming kan uw premies merkbaar verheffen. Als u niet in staat om het geld voor uw verzekering te vinden, moet u de dekking vallen.

Category: Supplementen

Comments are closed.