Perimenopauzale Overgewicht Reduction

perimenopauze gewoonlijk begint tussen de leeftijd van vijfenveertig en vijftig, maar kan al in de jaren ’30 beginnen. Signaleren van de geleidelijke sluiten om je vaardigheden om jonge kinderen te baren, dit stadium kan afgelopen 3-15 jaar.

Het is echt typisch is toegelicht dat vrouwen bereiken overgewicht voor de duur van de perimenopauze omdat hun stofwisseling vertraagt ​​ergens in het midden van de jaren ’30 tot begin jaren ’40. Dit kan misschien nauwkeurig, maar er zijn dieper verklaringen dan een eenvoudige geleidelijk in metabolisme. Bijna alles blijven gelijk, je stofwisseling ingestelde positie blijft hetzelfde tijdens het leven.

In overeenstemming met vrouwen van alle leeftijden om Gals en Epigee, de verdere redenering dat je kilo’s te verwerven met de leeftijd te maken heeft met hormonale onevenwichtigheden en schommelingen, en tal van andere uitvoerbaar resultaten in deze als bijnier vermoeidheid, insulineresistentie, onopgemerkt maaltijden gevoeligheden en zorgen.

te beginnen met wat je moet doen als je hebt besloten dat het echt tijd om kilo’s te verliezen is te onderzoeken de keuzes van hormonale onevenwichtigheden, bijnier vermoeidheid, voedsel gevoeligheden, insulineresistentie en stress met uw huisarts of pure huisarts . Het identificeren van en het omgaan met eventuele fundamentele problemen zal het stadium vastgesteld voor lichaamsgewicht reductie.

Om lichaamsgewicht te verminderen tijdens de perimenopauze, je moet twee zaken samen te doen met het vinden van uw welzijn in evenwicht zijn.

De allereerste fase aan het verliezen van lichaamsgewicht in de loop van de perimenopauze is om standaard te bewegen. Er is geen manier om dit. Een minimaal 1 half uur van aërobe lichaamsbeweging dit soort als wandelen, zwemmen, dansen, joggen of enig ander werk dat krijgt je hart pompen, 5 keer per week, is cruciaal. Je moet ook opnemen stretching en uitvoeren met gewichten in je work out programme.

Het tweede detail wat u hoeft te doen is richten op goed eten plan. Beperken verwerkt maaltijden en proberen om te proberen om de hedendaagse maaltijden veel meer meestal eet. Focus op fruit en groenten, volledige granen en gecompliceerde koolhydraten. Beperk uw consumptie van karmozijn vlees en vet vlees. En blijf uit de buurt van suiker en synthetische zoetstoffen – beide even onveilig zijn. Gebruik gezondere oliën van dit soort als olijfolie, koolzaadolie of saffloerolie in beperkte hoeveelheden.

U bent waarschijnlijk kans om wat kilo’s te verkrijgen met de leeftijd. Dit is niet echt noodzakelijk een verschrikkelijk ding – kan guard inschakelen versus osteoporose en andere leeftijdsgebonden aandoeningen. Maar perimenopauze lichaamsgewicht te verkrijgen kan verontrustend zijn, in het bijzonder wanneer het uit de hand loopt.

Op het moment dat je onbedekt hebt en gericht de leads om van uw overtollige gewicht te verwerven, houden met uw evenwichtige nieuwe levensstijl. Besteed aandacht aan een evenwichtige inname gedrag en proberen om de druk op afstand te houden. Doe wat u nodig heeft om doen om uw gezondheid en fitness en hormonale harmonie te houden, en uit te werken en te consumeren geschikt, het stimuleren van uw gehele lichaam om gezonder blijven en mager.

Category: Dieten

Comments are closed.