Peroxide voor Acne

Een ophoping van bacteriën op de huid en mdashmost name de Propionibacterium acnes kiem & mdashcauses acne. Kiemen sluit de poriën, met achterlating van een mee-eter of een Whitehead. Een mee-eter is een open up porie die is verstopt met een wasachtige dim materiaal. Een Whitehead wordt opgetild boven de poriën en de huid met een vloeistof centrum. Knijpen een puist duwt de besmette bacteriën verder de porie naast verspreiden de bacteriën naar andere poriën.

benzoylperoxide sijpelt in de vervuilde poriën en releases waterstofperoxide. Benzoylperoxide niet alleen functioneert als desinfectiemiddel, maar ook keratolytische eigenschappen die los en schuur de besmette cellen. Deze antiseptisch middel heeft een langdurige geschiedenis van momenteel een nietje in veel acne procedure cursussen. Dermatologen raden vaak de benzoyl koopwaar in zowel rond-the-counter producten of recept sterkte versies. Haar naaste familielid & mdashhydrogen peroxide & mdashis geadviseerd door dermatologen in de ongewone omstandigheden wanneer een puistje moet worden doorgeprikt.

Benzoylperoxide is toegankelijk in two.5 tot 10% sterke punten. Het wordt gevonden in zepen, lotions en gezicht doekjes. & LdquoIt is de meest krachtige middel ter beschikking om zich te ontdoen van de P. acnes micro-organismen en moet de eerste positie om te beginnen in willen voor een boven-the-counter acne behandeling methode, & rdquo volgens de website van dr. . Lenore Sikorski, een huidarts. Waterstofperoxide & mdashused de huid voorafgaand aan het aftappen van een smet & mdashsells als vloeistof voor veel minder dan een dollar in een 3 procent taaiheid desinfecteren.

Mayo Clinic onderschrijft het wassen van de acne-gevoelige locatie 2 keer per dag met een milde reiniger. Meer terugkerende en krachtig wassen verergert het probleem. Een individu geldt net meer dan genoeg benzoylperoxide om de puistjes te nemen. Bij ernstig ontstoken cysten, de Sikorski website suggereert het schoonvegen van de hardnekkige puistje met een watje gedept met waterstofperoxide. De volgende fase is om een ​​naald in drank dompelen en vervolgens gesplitst openstellen van de zwelling. De bepaalde persoon veegt de pimple opnieuw met waterstofperoxide.

Allebei van die peroxiden voor puistjes moet echt weg van de ogen en de lippen worden gehouden. Deze peroxide chemische stoffen strip kleuren van materiaal, zodat klanten in staat zijn om druppels op hun kleding spetteren. Mayo Clinic waarschuwt dat acne lijken te verergeren bij voorbaat van een verbetering wordt gezien, maar die konden kiezen uit vier tot 8 maanden. De Mayo Clinic waarschuwt ook dat benzoylperoxide kan brengen over een branderig gevoel, roodheid en droogheid, en kopers moeten kijken voor medische aandacht voor kritische tekenen of symptomen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.