Peuter overtollig gewicht te verliezen na de geboorte

De typische pasgeborene verliest tussen 5% en zeven pct zijn begin lichaamsgewicht binnen de eerste 72 uur. Elke daling onder de tien procent is gedacht gewone. Verliezen eerder vermeld dit bedrag oproep voor ervaren analyse van het voeden van de baby op praktijken.

De meerderheid van de kinderen, ongeacht of borstvoeding krijgt of-methode gevoed, herwinnen de verloren lichaamsgewicht in een paar maanden van het begin. Als uw kind niet terug te krijgen het lichaamsgewicht, kan uw kinderarts herhaald overgewicht controles suggereren. Als je toevallig borstvoeding zijn, kan ze misschien adviseren systeem voedingssupplementen en een analyse door een lactatiekundige.

De daling van extra vocht is een van de meest voorkomende verklaringen voor peuter overgewicht daling direct na aflevering. Dit is vooral echt als je IV vloeistoffen verkregen tijdens uw arbeid.

De passage van de aanvankelijk stoelgang – een zwarte, teerachtige stof erkend als meconium – leidt tot een verminderen van het gewicht snel direct na de geboorte

.

Voor de reden dat je melk niet ‘aankomen in,’ – dat wil zeggen, verandering van de zoete pre-melk erkend als colostrum om waar moedermelk – totdat uiteindelijk enkele dagen na de start, kunnen kinderen die borstvoeding krijgen goed elimineren een beetje veel meer gewicht net na de geboorte. Dat gezegd hebbende, gemiddeld, deze peuters krijgen het lichaamsgewicht weer zo goed als hun formulering gevoed tegenhangers.

Category: Dieten

Comments are closed.