Phalsa Of Falsa vrucht en de winst in Welzijn

Over De Phalsa boom

Phalsa is ook wel Falsa in India. Het is een bescheiden bes dat is de vrucht van de boom Grewia asiatica
De boom is klein in afmeting ongeveer vijftien -. Twintig voet in piek. Het is inheems in India en Zuid-Azië. De boom heeft een taaie schors en afhangende takken die zijn beveiligd met haren. De bladeren zijn dik en massief, ovaal gevormd met spitse ideeën. De vruchten zijn paars van kleur en rijpen aan de boom.

De boom kan ontwikkelen in een selectie van de bodem problemen en klimaten en is goed tegen de droogte. Het wil echter verdediging tegen vriestemperaturen.

Over De Phalsa Fruit

Het is een vrucht van de tropische landen en is toegankelijk in India door de maanden mei en eventueel juni, de piek zeer warme maanden. Phalsa is paars tot bijna zwart in schaduw als rijp met een zoet tot zuur stijl.

Een erg kwetsbaar en vergankelijk fruit, falsa is ingewikkeld om te vervoeren. Dit is een bijzonder van de beschrijving wordt niet in de loop van de plaats aangeboden. Wanneer gegeten in de loop van de zomer, het levert de sterk gewenste koeling effect.

De vrucht wordt de nodige zonlicht en warmte om volledig te rijpen. Phalsa fruit is grotendeels opgegeten schoon met een beregening van zout en zwarte peper. Toch een siroop van de vrucht is ook gericht op zodat een enkel plezier in de winst van de vruchten ‘kan nemen voor een keer tijd.

Geneeskrachtige & Overige Merken gebruik van Of The Phalsa boom

Falsa boom wordt vooral gekweekt voor zijn vruchten. Toch alle delen van de phalsa boom hebben gemeenschappelijke zo effectief medicinaal gebruik.

 • De frisse nieuwe bladeren fungeren als voer voor vee hoewel ze ook worden gebruikt op pustuleuze poriën en huiduitslag.
 • De schors wordt toegepast in de raffinage van suiker en voor het maken van touwen.
 • Een infusie van de bast wordt gebruikt om te gaan met diarree en verlichten pijn en reuma. De schors verlicht urine problemen en verlicht vaginale branden.
 • De hout wordt gebruikt om palen, boogschutter bogen, speer handvatten maken. De bladeren verminderen alle stijlen van ontstekingen van de huid, zoals bezuinigingen , branden, steenpuisten, eczeem. Gewoon een pasta van te voren geweekt bladeren in h2o (geweekt een avond voordien). Uitvoering van deze pasta op de getroffen locatie. De bladeren zijn antibiotica in beweging.
 • In artritis en reumatische pijnen de wortel schors wordt gebruikt voor de reductie.
 • De olie gemaakt van de zaden wordt gebruikt om te gaan met de reproductieve voorwaarden.

  dieet In Phalsa

  (mg) 4,385

  Recept voor Phalsa de Sorbet

 • Clean phalsa bessen in water. Malen in een molen.
 • Druk de pulp goed door middel van een zeef.
 • Voeg 3 brillen van fris drinkwater en 3 el suiker. Goed roeren.
 • Integreer sap van 1 citroen en crushed ice. Roer.
 • Serveer gekoeld.
 • Geneeskrachtige toepassingen van Phalsa Fruit

  De onrijpe vrucht vermindert ontstekingen en wordt het gebruik van de luchtwegen, hart en bloed aandoeningen behandelen en te verzorgen van koortsachtige aandoeningen.

  De rijpe vrucht is koeling gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van warmte kwalen verminderen Ook voordelen in de keel problemen.

  De vruchten zijn een mijnenveld van anti-oxidanten en zijn handig in het verminderen van het risico op kanker. Ze verminderen ook buikpijn.

  Het sap is de spijsvertering, vermindert buikpijn, normaliseert hart lading en de bloeddruk en onderhoudt het.

  Het levert op urine in scenario’s van stopzetting van urine, elimineert dorst , beschermt in tegenstelling tot zonnesteek, braken, misselijkheid, en ongemakkelijke gevoelens dankzij warmte.

  Phalsa verwijdert hoofdpijn, puistjes, een branderig gevoel in het menselijk lichaam, zuurgraad, leucorrhea en afkeer van voedsel

  Het geneest bloedarmoede en verwijdert poriën en uitdroging van de huid.

  Sommige Precieze werkt met behulp van Phalsa voor therapeutische

 • Beschouw vijfentwintig gram phalsa, vijf gram Amla poeder, 10 gram zwarte druiven en 10 gram data.
  Maal ze allemaal, met uitzondering van amla poeder, grof .
  Geniet van alle ingrediënten in h2o nachts.
  De up komende ochtend stijging van 20 gram suiker. Roer goed.
  Druk het drinkwater. Verdeel dit drinkwater in 2 gelijkwaardige onderdelen.
  Acquire 1 deel in de vroege ochtend en 1 element in de avond.
 • Kies een dieet van melk, geklaarde boter, fruit en zoete punten. Sluit alle levensmiddelen die warmte produceert in het systeem.
  Dit duurt al een branderig gevoel van de ogen, vaginaal, anaal, branden door plassen of een ander.
  Ook geneest extreme doorbloeden menstruatie. Houdt de geest netjes.

  Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.