Plant-afhankelijke maaltijd plannen te moedigen grote lichaamsgewicht daling

Plant-based meestal eten plan helpt overgewicht en overgewicht volwassenen verliezen lbs

Extra Pics

Bekijk alle 7 foto’s

In een nieuwe gerandomiseerde demo, wetenschappers vinden plantaardig meestal dieet plannen zijn een veelbelovende methode voor vet afname onpartijdig van caloriebeperking.

Tal van eerdere verslagen verschillen in gezondheid verbonden resultaten door voedings-monster veganistisch hebben onderzocht , vegetarisch, pesco-vegetarisch, semi â € ‘vegetarisch of omni dieet plannen, en ontdekt dat veganisten hebben de meest betaalbare BMI, prevalentie van type 2 diabetes problemen en risico’s van bepaalde kankers. Veganisten ook een stuk minder vet te krijgen in vergelijking met andere stijlen dieet. Zelfs zo, is geen proces van de gevolgen van bepaalde voedingselementen ontwerpen onderzocht op het lichaamsgewicht verliezen.

Dr Brie Turner-McGrievy, PhD, MS, RD, Universitair docent, Bureau van Welzijn Promotie, Scholing en-gedrag, Arnold Faculty of Public Health aan de Universiteit van South Carolina, directe onderzoeker van deze te analyseren en collega’s lanceerde de New Nutritional Interventies om het verbeteren van de behandeling opties voor Lichaamsgewicht Decline (New Diets) Onderzoek, dat zich richt op 5 voedingswaarde ontwerpen en benadrukt het grote belang van de integratie van laag-ongewenst vet en minimale glycemische index maaltijden.

De bemanning voerde een 8-weekse pilot-onderzoeken gewichtsverlies proces dat 63 volwassen deelnemers die werden zijn overgewicht of overgewicht, gemiddelde leeftijd 49 jaar ingeschreven, se lichaamsbouw mass index 35 kg/m2 bij de meerderheid van de personen die verblijven Kaukasische (79%) en vrouwelijke (drieënzeventig% ).

Leden werden willekeurig toegewezen te houden aan een bepaalde van de vijf voedings-technieken veganist, vegetariër, pesco-vegetarisch, semi â € ‘vegetarische en omni-vegetarisch. Alle dieet ontwerpen benadrukte klein-vetten, verminderde glycemische index voedingsmiddelen zonder calorie beperkingen. Alle leden woonden wekelijkse conferenties om te leren over hun voeding, dieet gegevens handouts en recept gidsen.

Alleseters alle vlees kon eten, semi-vegetariërs moesten hun roze vlees en gevogelte inname te beperken, kon pesco-vegetariërs vis, vegetariërs kunnen eieren en zuivel, maar geen andere dierlijke producten te consumeren, en veganisten ervaren om alle dierlijke koopwaar afzien, in plaats daarvan concentreren op granen, bonen, fruit en groenten.

De definitieve resultaten toonden rondom, alle teams lichaamsgewicht schuur aan twee en 6 maanden, in tegenstelling tot de uitgangswaarde. Impliceren (SD) procent overgewicht daling was significant verschillende van de de 5 teams (veganistisch: â € ‘4 0,8 Â ± 2,1%, vegetarisch: â € ‘4 0,8 Â ± 3.two%, pesco-vegetarisch: â € ‘4 .3 Â ± 1.eight%, semi-vegetarische: â € ‘3 .7 Â ± 2.3%, omni-vegetarisch: â € ‘2 .2 Â ± 2%, intention-to-deal met onderzoek p & lt0.05)

..

Macronutriënten was gevonden aanzienlijk onderscheidend tussen teams, met de veganistische groep het verkrijgen van de meest betaalbare verzadigd ongewenst vet te zijn. Eiwit diezelfde bleef in alle groepen. De beste maximaliseren in koolhydraten verbruik was in de veganistische groep. Leden in deze analyseren meest mogelijke aten minder calorieën als gevolg van de voedingswaarde variaties ze ontworpen om veel meer veganistisch of vegetarisch voedsel consumeren.

In hun conclusie van de beroepsbevolking schrijft ‘Plant-afhankelijke nemen in modellen hebben publieke welzijn charme, marketing even belangrijk lichaamsgewicht verval en dieet verbeteringen. In tegenstelling tot standaard lichaamsgewicht daling aanpak, die gericht op het verminderen van energie-inname, doe-fabriek gecentreerd dieet manieren geen voedingswaarde zelfcontrole, die belastend kan betrekken. Plant-afhankelijke eten plannen zijn een veelbelovende techniek voor vet afname onpartijdig van calorische restrictie. ‘

Dr Turner-McGrievy genoemde ‘Veel onderzoekers het erover eens dat het hebben van veganistisch ontwerpen zijn gekoppeld aan verminderde BMI, verminderde prevalentie van stijl twee diabetische problemen, en minder vet te verwerven met de leeftijd.’ ‘Dit is de eerste gerandomiseerde onderzoeken die direct vergelijkt hoe veganist, vegetariër, en omnivore voedingspatronen die niet calorische restrictie niet benadrukken lichaam lichaamsgewicht kan beïnvloeden. We ontdekten dat medewerkers consumeren veganistisch en vegetarisch eten plannen werpen een gemeenschappelijke van eight.2 tot 9 . £ 9 meer dan acht weken, hoewel deze consumeren wat vlees misplaatst five.1 kilo. ‘

‘ Dieet programma’s die zich primair richten op calorie beperking vormen een hoeksteen van gewichtsverlies plannen aan de andere kant, zij gewoonlijk meebrengen dieet autocontrole, die veel mensen krijgen belastend en kan therapietrouw te beperken. ‘

De onderzoekers merken op dat het onderzoek leden een periode van zes dertig dagen zal voltooien houden aan-up assessment om te bepalen voor een langere periode -expressie aanhankelijkheid, en al die bevindingen zullen ook worden aangeboden.

Deze studie werd gepresenteerd tijdens Overgewicht 7 dagen

Offerte

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.