Poets je tanden voor Heart Welzijn

Wist u dat er een directe correlatie tussen je tanden poetsen en je rondom hart-en welzijn?

Effectief als je niet weet dan ik ga je nu op de hoogte dat er een directe correlatie tussen deze beide.

Als je borstel je email je waarschijnlijk denken dat je wilt witte tanden en frisse adem ruiken hebben en waarschijnlijk zelfs solide evenwichtige tandvlees.

Ik ben positief je niet borstel je email nadenken dat je groter doen een goede positie, want je wilt een gezond hart te hebben.

Onderzoek raad die mensen die vandaag niet poetsen ten minste twee gevallen een werkdag zijn misschien meer vatbaar voor hart-en vaatziekten dan mensen die vandaag poetsen twee of veel meer keer per werkdag.

Er was een Schotse studie gedaan met meer dan elf, 000 individuen die maakt het mogelijk om gom ziekte url met hart-problemen. Van het systeem is er veel meer aan fantastische hart welzijn dan het maken gegarandeerd je borstel je parelwitte tanden minstens twee perioden per dag. Hoewel de uiteindelijke uitkomsten tonen aan dat poetsen tand gelijk aan een sterkere veel gezonder hart.

Het simpele feit is dat als je niet poetsen uw email en uw mond afwerkingen up steeds verontreinigd met bacteriën tandvlees zal groeien besmet en irritatie in het menselijk lichaam of de mond een hoofdrol en rol in het creëren van verstopte slagaderen. Als een slimme mens zoals op uw eigen bent u misschien van bewust dat verstopte slagaders kan en zal moeiteloos leiden tot een hartaanval.

De manier waarop hij presteert is dat wanneer mensen met parodontale aandoening hun tanden poetsen de tanden poetsen brengt het hart schaden microben in hun bloedbaan.

Diverse soorten micro-organismen die kauwgom situatie veroorzaken zijn ook geïdentificeerd in de plaque in de slagaders van het hart. Dat plaque kan ontwikkelen rond de tijd die atherosclerose veroorzaken en dat mijn goede vriend verkoopkansen om een ​​hart aanval.

Dus de kritische informatie om hier weg te krijgen is om borstel je tanden regelmatig en meestal meerdere keren per werkende dag als haalbaar.

Onderzoekers vertellen dat bij het gebruik rekening met alle van de andere componenten die van invloed zijn hart ziekte mogelijkheid van dit soort als overgewicht, zwakke voeding, niet uit te werken, het roken van sigaretten, familie achtergrond en ga zo maar door dat de mensen dat het ergste mondhygiëne moest ervaren tot een 70% grotere kans van het bouwen van een coronaire hartaandoening dan mensen die hun tanden een werkdag geborsteld ten minste tweemaal.

p Het is ook van cruciaal belang om op te merken dat de mensen die slechte mondhygiëne ervaren testte positief in hun bloedmonsters voor een eiwit genaamd C-reactief dat is suggestief van zwelling.

De lever releases C-reactief eiwit na uw tandvlees zwellen van parodontale ziekte en bacteriële door producten in de bloedbaan.

De grotere hoeveelheid C-reactief proteïne je hoe beter de kans op een hartaanval.

Poging flossen van uw tanden als u niet zal doen op een frequente basis. Als uw tandvlees zwellen later dit betekent dat uw lever is het vrijgeven van C-reactief proteïne. Als je flossen en poetsen regularily en je zult merken in slechts een handvol dagen uw tandvlees zal stoppen zwelling. Het menselijk lichaam is zeker een geweldige factor.

Een aantal punten die je kunt doen om je hart welzijn te helpen zijn zaken als het eten van een gezonder eten plan, het opstarten van een typisch opleidingssysteem, einde het gebruik van tabak, verminderen van overgewicht en mijn favoriete ding om te doen om te helpen met het proberen om mijn tandvlees gezonder te houden is het niet alleen poets mijn email twee keer of extra werkdag, maar te flossen op het moment dat een werkdag.

Als je niet kan lijken te flossen op het moment dat een dag, dan floss het moment om de twee werkdagen als zeer lang als je de inspanning. Een ander voordeel voor het verwerven van gezond tandvlees dat ik nog niet over gesproken is echter dat uw adem is aanzienlijk minder waarschijnlijk stinkende te zijn.

Er is niets erger dan een gesprek aan een persoon die ademt penetrante ademen op je. Doe jezelf een plezier en beginnen poetsen minstens 2 keer per werkdag en bevatten flossen in uw strijd voor hart-en welzijn. Ben je wel eens in gesprek met iemand en je een wiff van vastleggen hun ademen en je moet leunen afwezig hen om de reden dat als je toevallig t geur hun ademen helemaal opnieuw je kan overgeven in je mond? Wees niet het individu andere individuen leunen weg van. Worden de persoon die iedereen leunt in.

Category: Gezond eten

Comments are closed.