Pompoen Tooth en andere Jack-o-Lantern Gedachten

Pompoen Tanden en andere add-ons voor uw Jack-o-Lantern

Toen ik een kind was, de pompoenen we gesneden waren de identieke elke individuele jr – ze hadden twee driehoek ogen en een driehoek neus en een grote grijns met een of twee tanden van de grote en de basis. Elk jaar, het was constant de identieke, en we vonden het was uitstekend.

Mijn kleintjes nauwelijks weten wat deze gemeenschappelijke jack-o-lantaarns zoeken dergelijke.

Ik normaal carve een ‘ouderwetse’ pompoen elke individuele jr net omwille van de leeftijd van de tijd, maar de rest van onze pompoenen hebben vleermuizen, heksen, spoken en andere griezelige modellen gevestigd van pumpkin carving sjablonen. De jonge kinderen van deze houden. Regretably, mijn jongste is ook gering te snijden en mijn oudste algemeen zal vervelen gedeelte manier om door middel van de cursus van actie, waardoor ik tot finish ongeacht wat hij begon, dat is meestal een aantal griezelige confronteren hij trok zich, met veel scherpe hoektanden die moeilijk te snijden zijn. Deze kalender jaar zal ik helemaal klaar zijn – ik heb gelegen pumpkin tand

Pumpkin Emaille Aankomst in twee vormen

Als mannen en vrouwen kunnen kleden in verkeerde vampier tanden, gekleurde spreken om. lenzen en griezelige make-up op Halloween, waarom niet pompoenen?

Iedereen geloofde dat het een superieur idee, en nu, maar ook, kan glow-in-the-dark pompoen email voor uw jack-o -lantaarn. Als je van angstaanjagende pompoenen, er scherpe, puntige hoektanden, maar als dat een beetje weg te beangstigend uw uw smaak (of voor uw kleintjes), ze komen ook in domme buck glazuur. Elke types komen met 18 unieke pompoen tanden die je kunt rijden in uw pompoen hem een ​​hele set van parelwitte tanden te geven. Wanneer Halloween is dan, net overwegen ze uit, wast ze af, en je zou bereid zijn om ze op te slaan voor het bedenken jr zijn. Makkelijk, hè?

Veel meer accessoires voor uw pompoen

Als je van de gedachte van pompoen email of andere push-in componenten voor uw pompoen, U kunt Mr Potato Head kits speciaal gemaakt voor pompoenen krijgen. Er zijn verschillende decoreren kits aangeboden aan uw pompoen schakelen naar een skelet, piraat, vampier of heks. Deze zijn goed voor kleine kinderen die niet in staat zijn om te snijden, maar, en ze kunnen worden gebruikt jr volgende jaar.

U kunt ook een aantal fantastische zoekende pompoenen te ontwikkelen door onder andere extra’s van dit soort als een heksenhoed of tovenaar cap. U kunt verhogen deze tot gebeeldhouwde gezichten of het genereren van no-carve pompoenen gebruik te maken van verf of andere add-ons.

Verschijnen over uw huis. Wat voor soort voorwerpen – fruit, groenten, vorige knoppen, gratis schroeven, etcetera. – Heb je dat het gebruik van een pompoen maken zou kunnen worden gemaakt? De video biedt onder een aantal ideeën voor het gebruik van populaire familie dingen, zoals het hoofd van een mop en hardware stukken, om fantastische pompoenen te genereren. Alles wat u nodig heeft is een minimale verbeelding en een handvol van de apparatuur, en je gaat klaar om een ​​jack-o-lantern uw volledige gemeenschap zal gesproken worden over te maken te zijn.


Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.