Pond verlies Gedurende de eerste instantie trimester

Ongeveer vijftig procent van alle zwangere vrouwen produceren misselijkheid door hun eerste trimester van de zwangerschap. Ingegeven door fluctuerende hormoon stadia in je menselijke lichaam, ‘ochtendmisselijkheid’ kan manifesteren op elk moment van de dag of nacht en significante voldoende te resulteren in braken, duizeligheid en een volledig verlies van uw gewone eetlust zou kunnen zijn. Tot twee procent van verwachtte dames creëren een kwestie bekend als ‘hyperemesisgravidarum’ al door hun eerste trimester, wat leidt tot voortdurende braken, buitengewoon vet daling, uitdroging en een alter in hun stofwisseling. De situatie is veel vaker voor bij meisjes dragen veelvouden, en na een vrouw deskundig de aandoening in slechts een zwanger, zij is waarschijnlijk in volgende zwangerschappen opnieuw hebben. Simpelweg omdat de aandoening kan leiden tot verstoring van de elektrolytenbalans, voedingstekorten in de foetus en leverbeschadiging en geelzucht bij de moeder, het moet echt worden aangepakt door een medisch specialist onmiddellijk.

Gedurende het om te beginnen met trimester van de zwangerschap, de voedings-behoeften van de overnemende foetus zijn minder dan de gehele latere maanden van zwanger zijn, dus als je blijvend lichte overgewicht verminderen dankzij misselijkheid of gebrek aan honger, waarschijnlijkheden zijn dat uw kleintje zal niet negatief worden getroffen. De kwaliteit van uw dieet programma is veel veel belangrijker in dit stadium dan het bedrag van de maaltijden die u verbruikt. Aangezien uw foetus ondervindt opmerkelijke cel splitsen en synthese voor de duur van de te beginnen met trimester, moet u een dieet programma van complete maaltijden dat de meest effectieve construeren blokken biedt voor uw kind verbetering verbruikt. Blijf afwezig van overdreven verwerkt, gezoet of junk food items, en verbruiken veel h2o te blijven houden je hele lichaam gehydrateerd.

Als u te maken met het gewicht daling als gevolg van misselijkheid, proberen om zes tot 8 kleine voedingsmiddelen te consumeren gedurende de werkdag, als alternatief dan grote maaltijden drie periodes is een werkdag. Houd sommige crackers rond uw bed, zodat u in kunt nemen voordat uit matras in de ochtend en laat in de nacht, wanneer een lege buik goed kan direct aan overmatige zuren en misselijkheid. Neem alleen in levensmiddelen die je leuk vindt, en geef jezelf de flexibiliteit om te zeggen, ‘nee’ om zelfs gezond voedsel items als het kan je komen ziek te denken te voelen. Zuig op gedroogde gember druppels, of drinken ginger ale om assist gekapt uw ​​misselijkheid indicaties. Probeer het nemen van uw prenatale vitamine in de avond, precies goed voor matras, als alternatief van in de ochtend. De aanzienlijke ijzergehalte materiaal in prenatale vitaminen kan bijdragen aan misselijkheid. Kies een prenatale yogales, of bekijk een acupuncturist voor holistische vermindering van uw misselijkheid.

Als geen van de behandeling plannen voor misselijkheid en drang naar voedsel reductie werk voor u, en ga je door naar overgewicht in plaats van het krijgen van het in uw hele aanvankelijk trimester werpen, moet je niet toestaan ​​op je eigen te krijgen veel te gestresst over . De gewone pond winst is slechts drie een / £ 3. alle door de eerste trimester, met een get van ongeveer een pond per week net na dat, dus gewoon zeker te nemen in zo effectief als je kunt als je echt zin in hebben, en u kunt verwachten om naar alle waarschijnlijkheid te maken het lichaamsgewicht omhoog door je tweede of derde trimester. Algemeen, een gewoon gewicht vrouwelijke moet winnen met 28 en £ 32. tijdens het zwanger zijn. Gals die ouder zijn dan het gewicht voordat ze veranderen in verwachtte moet echt alleen maar £ 2. gedurende het eerste trimester van zwanger, met een vol 15 tot £ 25. hele volledige zwangerschap. Gals die minder dan het gewicht misschien verwerven ongeveer £ 5. gedurende het eerste trimester, en ze mogen verwerven £ 40. tegen de tijd dat ze produceren. Eet 2-4 porties fruit, drie tot 5 porties groenten, 6 tot 11 porties van volle granen, twee om een ​​paar porties van wit vlees en twee porties zuivel per dag. Om erachter te komen een ‘portie’ formaat, gebruik dan de palm van je hand als leidraad voor eiwitten, fruit, granen en greens. Een portie van zuivel is 1/two cup.

Als u rookt voor de duur van je zwangerschap, je kan eventueel niet alleen moeite om vet, je foetus kan niet alle vitaminen die het nodig heeft om evenwichtige cellen te bouwen verkrijgen. Volgens de American Association zwangerschap, roken van sigaretten door zwanger zijn is het tot stand brengen van 20 tot 30 pct van de baby’s geboren met een lagere levering overgewicht zowat elke yr. Verwijderen of opnieuw te snijden op de rokende praktijk voor de duur van uw zwangerschap zal u en uw ontwikkeling van de foetus te helpen om de kilo’s die je nodig hebt voor een voedzame zwangerschap te bereiken.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.