Pond verlies Injecties

Een lichaamsgewicht reductie injectie is elke drug of aanvullen geïnjecteerd door een zorgverlener voor het doel van het lichaamsgewicht handvat. De meeste beweren te ‘ontbinden lichaamsvet’ of om een ​​resultaat op de manier waarop het lichaam verbrandt energie. Injecties voor lichaam gewichtsvermindering vaak bellen voor de wekelijkse bezoeken aan de werkplek van de arts, maar kan normaal gesproken door een verpleegkundige worden toegediend.

3 belangrijkste gewichtsverlies injecties op de markt zijn:

hCG – Humaan choriongonadotrofine is een hormoon dat geproduceerd tijdens de zwangerschap. Het wordt gebruikt voor de vruchtbaarheid remedies en als een tumor marker. Sommige gezondheidswerkers hebben aanbevolen hCG voor pond reductie in combinatie met extreem-minimal-calorie eten plannen (een stuk minder dan 500 calorieën per dag) te geloven dat het in staat van brandend vet (vet) weefsel en bescherming tegen de vermindering van spiermassa.

B-12 – Dit is een vitamine belangrijk voor metabolische procedures en algemene algehele gezondheid. Voorstanders beweren dat de injecties te bedienen door middel van een extra verhoging van de vitaliteit en het verbeteren van de stofwisseling.

lipotrope – Ze zijn duidelijk transpireert verbindingen in het gehele lichaam die te ondersteunen met metabolisch proces. Injecties worden verondersteld te werken door stormen het metabolisme.

In een woord, nee. Ook al hCG was na een vrij algemeen pond daling behandeling in de Verenigde Staten, in 1976, groeide het onwettige worden om de drug zo succesvol voor vet daling stimuleren. Gezien het feit dat dan, lopend onderzoek, zoals een nieuwe posting geplaatst in het American Journal of Clinical Voeding heeft gewaarschuwd tegen het gebruik van hCG voor pond verlies, belijdende dat het niet efficiënt. Vitamine B-12, toen meestal heel goed voor je in multivitamine type, is ook niet geverifieerd succesvol voor het regelen van het lichaamsgewicht, noch is het FDA-toegelaten als een injectie voor pond daling. Wat Lipotropic injecties, lijkt er extreem klein zijn wetenschappelijk onderzoek geplaatst op het gebruik als vetverlies helpen.

Geen van deze injecteerbare overtollig gewicht te verliezen antwoorden zijn goedgekeurd door de FDA als veilig of effectief. Verder, veel injecties worden vaak brouwsels omhoog door de voorschrijvende medische professional, wat betekent zij niet door een medische studies. Dus terwijl er kleine aanwijzingen versus veel injecteerbare pond reductie opties, die ook is, want er is al zo klein onderzoek. Nog verder, het duurt normaal normaal de Food and Drug Administration enige tijd aan geselecteerde supplementen verbieden. In geen geval aannemen dat een voedingssupplement veilig is gewoon omdat iemand (zelfs een arts) is marketing het.

Zoals gewoonlijk, als een patiënte overweegt elke medisch proces, is het belangrijk om je onderzoek te doen en om de techniek te bespreken, zowel met uw expert en met uw belangrijkste behandeling arts. Uw standaard arts kan wellicht extra inzicht over maakt niet uit of een cursus van actie voor u geschikt is, bood uw professionele medische erfgoed.

Als het gaat om overgewicht verminderen, zijn er geen korte alternatieven. Gezond met beslissingen en activiteiten zijn aanzienlijk extra krachtig op het beheersen van overgewicht en andere positieve aspecten van uw menselijk lichaam.

Category: Supplementen

Comments are closed.