Ponden Reduction Vastberadenheid: Strategieën om Hold Extra vet Off Extended Phrase

Je begint af om zich te ontdoen van vet en je wilt een aantal strategieën hoe bewaar deze verlengd zin. Zeer goede bevrijding. Terwijl overgewicht daling vereist doel en toewijding, het is echt praktisch om te beseffen dat vetreductie is niet echt alleen een slag en stop strategie. Zeker, je hebt een pond daling missie om hele, maar vlak nadat je dat te bereiken, je niet zomaar weg van de juiste voeding plan te blijven en ophouden onderneming workout routines. Niet een vooruitzicht! Je moet hebben om het te handhaven boven want het is echt een zeer goede manier van leven die zowel motiverend en gezond. Het produceert een prachtige emotie in je.

Herkennen dit, na de verandering van het verlagen van uw vet om het vasthouden van de juiste overgewicht, heb je wat wiebelen thuis in je eten plannen en uit te werken systeem omdat je nooit meer hoeft te verminderen van calorieën – je hoeft alleen te eten zo veel als uw systeem noodzakelijk waarmee u niet verkrijgen of verliezen pond

Dus het maakt niet uit als u alleen zou kunnen opzetten op uw vetreductie. . marketing campagne of als je hebt bereikt uw streefgewicht, verbinden zich ertoe deze beste methoden om het vet uit het goed onderhouden

Blijf

Actief blijven

actief is vrij van vitaal belang voor het behoud van kilo’s af – niet te vergeten het levert een overvloed aan meer welzijn beloningen, dit soort als die dienen om uw cholesterol concentraties, het verlagen van de bloeddruk, het stimuleren van uw humeur en in het algemeen welzijn. U moet energiek op een aantal wat je aanbidt, ongeacht of het nu gaat dansen, bergbeklimmen, fietsen, of het krijgen van component in de sport – het leven is vrij beperkt, dus doe een beetje iets wat je waarderen! Streven naar ten minste drie dagen van cardio workout voor elke week en twee dagen van verzet scholing. Werken outs moet ten minste van twintig tot 30/min elk individu (die ook kan worden opgesplitst in kleinere gebieden) met uw hart niveau al meer dan 60% tot vijfentachtig% op het meest.

behouden worden een tijdschrift

Tal van onderzoeken tonen aan dat personen die te bewaken of te houden een dagboek van het levensmiddel ze verbruiken vallen veel meer overgewicht heel gemakkelijk en bewaar deze uit voor een verlengd interval. In punt, de Countrywide Overgewicht Handle Registry, die zeer goed screent rond drie, 000 personen die een normale 50 kilo en hebben verloren niet significant bereiken lichaamsgewicht gedurende 5 een lange tijd, heeft geconstateerd dat het opnemen van het voedsel dat ze consumeren is een persoon nuttig methode om vast te houden op de monitor zeer goed na ze zijn erin geslaagd om het vet te verliezen. In een ander onderzoek gepubliceerd in het American Journal of Preventive Medicatie, individuen die een voedsel dagboek werkzaam hoewel in een dieet programmaplan te ontdoen van meer overgewicht beoordeling aan degenen die dat niet deden.

Je moet niet uitgehongerd jezelf en aanzienlijk

Als u daadwerkelijk genieten van muffins en snoepjes, maar hebben een voedsel plan plan dat u beperkt van ze te consumeren, is de kans aanzienlijk je toevallig waarschijnlijk om te zetten in zeer gestopte uitgehongerd. En dat is op geen enkele manier een superieure stof (slechte resultaten weer normaal stuiteren). Om een ​​ongetwijfeld leefbaar voedzaam routine te krijgen, is het grootst op te nemen in constrained traktaties (matig gegeten) in je eten plan op te stellen.

Verbruiken veel water

Praat met een individuele die daadwerkelijk verzorgd zijn / haar pond en als zij er zeker een punt – drink niet minder dan acht bril van drinkwater met de dag. H2o helpt stimuleren uw metabolische functie, helpt bij het elimineren van ongewenst vet uit het lichaam, maakt lagere voedsel-hunkeren. Drinkwater is van cruciaal belang voor een evenwichtige gehele lichaam, dus drink up!

verwerven van een begeleidingsteam is gunstig

Geen een verschil maken als het een goede vriend, uw geliefde soorten of doe de job vrienden, het verwerven van een steungroep kan aanzienlijk hulp you drop lichaamsgewicht. Aanvullende onderzoeken die verscheen bij de Nationale Fat Beheer Register bevestigd dat individuen die schuur overgewicht en het bijwonen van tweemaandelijkse begeleidingsgroep conferenties voor een 12 maanden hen in staat bewaard passend gewicht. Mensen vandaag de dag die niet opdagen op steun vergaderingen weer vrijwel 50 procent van het lichaamsgewicht kochten ze kwijt. Steun niet hoeft te hebben om directe gesprek, dus als je niet in staat om er te komen op een verlies van lichaamsgewicht bijeenkomst is er een toekomstige tijd.

Obstakel jezelf algemeen

Zelfs na je hebt naar uw pond ambities, proberen op te zetten doelstellingen die u extra aanmoedigen. Ongeacht of u wilt extra overgewicht om uw taaiheid instructieprogramma, joggen of hardlopen een beetje sneller, waaronder veel fruit en groenten in uw dieet programma programma of gewoon aangeeft dat er geen naar dat volgende stuk van de taart, opgericht uw motivators wekelijkse, maandelijkse en jaarlijks te blijven houden je gecentreerd en uitgedaagd. Nauwelijks ooit over om te gaan met je zelf vergeet (zie een film, krijgt een pedicure, hou van een spa massage, kopen nieuw werk uit shirts, en zo verder.) Prachtige voeders in plaats elke keer krijg je om je doelen! Beloningen kunnen eigenlijk genereren u veel meer om dat overmatig gewichten heffen.

Bekijk het herschikken van een aantal artikelen

Dienstregeling elke maand om te experimenteren met een nieuwe uitdaging. Het maakt niet uit of het echt nog een trainingssessie natuurlijk een gewijzigde werk uit, een alternatief recept of een maaltijd heb je bijna nooit geprobeerd, het wijzigen van dingen routinematig zal handhaven uw overgewicht daling ervaring plezierig en interessant. Al snel na alle, niemand van ons (niet zelfs individuen workout liefhebbers) moet proberen om de zeer dezelfde maaltijd eten of doen dezelfde training elke werkdag.

Lang niet vergeten om zichzelf

herinneren

Overweeg om een ​​beeld van spot door uzelf op uw dikste of meest vreselijke fysieke verschijning in een plek die je kunt zien. U hoeft niet te blik op het elke werkdag, maar zodra elk individu week is het echt heel best in het achterhoofd de plaats waar u uiteindelijk te houden en hoe je ontwikkeling. Het plaatsen van een foto van je vroegere zelf in uw bureau of portemonnee komt ook in handig als u het verkrijgen van tendensen om een ​​voorbereide training overslaan of verleid om te proberen om schadelijke voedingsmiddelen bij het nemen van uit eten.

blijven houden observeren van uw overgewicht

Ongeveer 75% van alle mensen vandaag de dag die het goed doen in het houden van hun overgewicht voor langere looptijden melden dat ze wegen zelf elke week naar de extra lichaamsgewicht onder commando behouden. Ondanks het feit dat meestal de schaal zijn geneigd om een ​​last (vooral wanneer u uitbreiden spiermassa en het wegwerken van extra vet) zijn, kan het heel nuttig zijn dat u doorgaat met de gaten te houden en uw lichaam lichaamsgewicht om over te komen als je toevallig te verliezen vet of de kilo’s blijft uit. Of u wel of niet toepassen van de schaal, de berekening van uw lichaamsbouw extra vet, maken ervan overtuigd dat u probeert een zeker spijkerbroek of het werken met een meetlint, om uw sizing voortdurend kijken.

Geniet van de levensstijl

Na een paar maanden van voeden met meer gezonde en het raken van het fitnesscentrum, moet je niet in principe lijken veel beter. Je moet verbeterd om te ervaren, als perfect! Gewichtsreductie is gericht op het verbeteren van uw dagelijkse leven, is niet beperkend. Om die reden maken ervan overtuigd dat je toevallig te verrichten op de positieve en de vaststelling van gezondere keuzes elke individuele dag. Na te denken over dat, het is een alternatief – en u hebt gekozen om in een superieure vorm en onvermijdelijk dankbaar

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.