Ponden terugval na Zwanger – Lichaamsbeweging, voeding en vitaminen

Ik ben ervan overtuigd dat u waarschijnlijk een heel stuk op vet daling lezen kort na het zwanger zijn. Zo een aantal die er zijn componeren en commentaar op dit onderwerp. En overweeg me, als je wilt om te lezen over dit onderwerp, bent u zeker om veel informatie en feiten, zoekt te veel eigenlijk!

Toen ik keek naar en studeren op dit onderwerp voor mezelf, zag ik dus veel feiten dat het in wezen verbijsterd mij en nog steeds liet me niet echt bewust van wat te doen. Er zijn dus een aantal verschillende methoden, dus veel verschillende achtergronden, zo talrijk onderscheidende mogelijkheden en gedachten, en dus veel verschillende beweringen, dat ik echt niet wist wat om uit te kiezen voor mezelf, wat zou functioneren, of wat echt was.

Ik wilde weten over de oplossing van een echte moeder postpartum kwesties, zonder verborgen agenda. Alleen de echte echte waarheid, ervaringen en begeleiding, Periode!

Als gevolg whatI hier bieden, is het blote feit van de ervaringen met pond verlies en het vinden terug in vorm als een nieuwe moeder. Eenvoudige, ernstige en ongecompliceerd.

Voeding Kort na de zwangerschap

Een dieet snel na zwanger?? Tjonge, dit is een moeilijke uitdaging!

Zouden we niet allemaal gewoon echt willen kijken smashing een handvol weken net na de bevalling? De media versterkt dit gevoel en spanning. Ik bedoel, als de meeste celebs die er zijn kan doen, waarom niet in staat zijn we??

Goed, voorafgaand aan de onstuimige en het is mogelijk met behulp van niet zo evenwichtig technieken, vergeet niet om te overwegen in aanmerking significante variabelen, de eerste is uw gezondheid en de gezondheid van uw baby.

Er zijn tal van eten van de plannen die zal u voorzien van duizend calorieën op het meest om het gewicht te werpen, en natuurlijk, ze werken, maar in welke uitgaven? Als u borstvoeding geeft bijvoorbeeld, en een besluit om dit handjevol calorie tactiek te krijgen, dan vertrouwen op je melk aanbod op rubriek nill. Om melk te maken, je moet hebben om een ​​zekere hoeveelheid calorieën verbruikt. En vergeet niet om op te passen dat dit niet te betekenen dat je nodig hebt om troep te eten en over genieten op schadelijke voedingsmiddelen. Het is een tijd om te beginnen uit te nemen in voedzaam, maar je moet eten. Dit is te wijten aan het feit, zelfs als je pasgeboren baby is nu uit, zal hij / zij nog steeds in wat u inch Melk is gebouwd van ongeacht welk voedsel items die u verbruikt. Wat me doet denken, dit is waarom je ook uit de buurt van een aantal voedingsmiddelen moet houden zo mooi (bonen (geeft pasgeboren heel lastig gassen), knoflook, alcohol, espresso).

Ik borstvoeding uitsluitend voor zes maanden. Wat kilo afgezet naturaly, vooral op de eerste twee maanden. Maar toen bleef ik op een plateau voor de ontspanning van de eerste 6 maanden. Dit was vanwege de realiteit dat de som van de energie die ik was het bezit proberen te eten om een ​​goede melkproductie hebben was aanzienlijk extra dan wat ik alsocould niet lichaamsbeweging zou normallyneed.I drie monthssince Ik had een c-sectie, dus er was weinig wat ik kon doen. Ik wilde een gezonde baby en ik was determinedon borstvoeding uitsluitend voor de eerste zes maanden, dus ik produceerde het offer.

Toen ik begon te vullen voeden van mijn baby met de formulering, de kilo’s begon komende uit beetje bij beetje. Ik hield op het eten van een paar veel meer calorieën dan wat ik nodig, want hij was gewoon te beginnen met de methode en was stillvery afhankelijk van moedermelk. Toen kregen we de kwestie waarin zijn methode consumptie was groter, was ik in staat om vrijer ende lbs begonnen sneller loskomen bezuinigen op calorieën een beetje. Eindelijk, toen ik begon hem op vaste stoffen en hij wasonly verkrijgen van moedermelk in de ochtend en vlak voor matras, ik was op-mypre zwanger eten regime en calorie-inname. Het was toen de kilo’s serieus gesloten komende uit (ongeveer de negende periode van dertig dagen)

Een voorbeeld van een superieur en evenwichtige voeding wanneer u borstvoeding uitsluitend:.

Op de andere kant, als je een beslissing om geen borstvoeding te maken, dan kunt u een lichter dieet programma te observeren. Zorg ervoor dat je niet te snel en ga in een schadelijke verhongering voedsel plan, dat alleen zal averechts werken in de langdurige werken. Houd in gedachten het duurde negen maanden om precies waar je bent.

In overeenstemming met uw dimensie, moet u een specifieke totale energie moeten gezonder. Als u ook training, dan zul je echt zien wonderen. Mijn advies, voor je te wijden aan een nieuw dieet plan, is om te geloven en te componeren hoe uw eten plan vooruit was van de zwangerschap (het is essentieel om te gaan produceren omdat in negen maanden ben je geneigd te vergeten hoe je zijn rekening in). Zichzelf Schrijf een maaltijd strategie volgens deze. Maak er een veelzijdige slechts een (niet het genereren van zalm, broccoli en een kleine gebakken aardappel voor luch, plaats het genereren van een gedeelte van eiwit, een kleiner deel van gezonde koolhydraten en een gezonder deel van groenten). Op deze manier, als je uit en over, je zult waarschijnlijk niet zichzelf te krijgen in gedoe. Beginnen met het nastreven van dit eten plan, tape aan uw koelkast en hebben het met u.

Naarmate je verder komt en echt het gevoel dat de daaropvolgende deze maaltijd plan wordt opgestart om te voelen natuurlijk, dan wijzigen wat je zou willen.

Onder is een voorbeeld menu van een vrij streng dieet plan dat sommige celeb moeders, zoals Jessica Alba, hebben aangenomen.

Nutritional vitaminen Direct na de zwangerschap

Klaarblijkelijk , u vereisen extra natuurlijke vitaminen snel na zwanger als zeer goed. Er aredifferent tips over wat u nodig heeft om te hebben en in whichamounts. Ik ben individueel voorzichtig zijn met wat ik krijg. Alle personen situaties van ‘nieuwe studie blijkt dat deze vorm van vitamine doet dit en dat’ en de volgende dag ‘nieuwe studie blijkt dat het consumeren ook aanzienlijk van deze zelfde vitamine is gevaarlijk’ heeft me ongerust over de inname van vitaminen.

U hoeft een voedingssupplement hoewel nodig, vooral omdat ongeacht wat je niet genoeg van krijgen zal worden genomen van je eigen lichaam (als je niet voldoende calcium te krijgen, dan zal worden genomen van uw tanden en botten). Om aan de veilige kant gewoon behouden op het gebruik van uw prenatals net nadat je werd hebt gehad uw pasgeboren, voornamelijk hoewel u borstvoeding geeft. Dit geeft je precies de juiste hoeveelheden van alle natuurlijke vitaminen die u en uw baby zal vereisen geven, zonder de kans op het verkrijgen ook aanzienlijk van iets. Als u zeker weet dat u niet krijgen van voldoende calcium, dan krijg deze vitamine onafhankelijk als perfect.

Oefenen na de zwangerschap

opnieuw verkrijgen in een opleiding of het opzetten van 1 voor de 1e keer kort na het bezit van een baby is niet moeiteloos. Zelfs als u actief blijven door je zwangerschap, zul je erkennen dat je niet zomaar kunt overwegen af ​​voor een te bedienen, als uw lichaam zal niet toestaan ​​dat voor. Je longen zijn ook nu weer het verwerven terug naar hun normale dimensie en omgeving, uw gewrichten zijn nochtans vrij (dus heel voorzichtig), en uw spieren zijn niet zo stevig als ze 9 maanden net voor geweest zijn.

Dus om je bestaan ​​minder moeilijk te maken en om de ontwikkeling te voelen, te beginnen geleidelijk. Dag door te werken dag en 7 dagen per 7 dagen zult u in staat zijn om uw workout routines veilig te intensiveren een / of uit te breiden. Nooit meer doen, vooral omdat je aanzienlijk kan beschadigen door jezelf en zal alleen eindigen instellen van jezelf terug als je gaat tijd nodig om te herstellen voordat u verder met uw lichaamsbeweging. Ook, zelfs als u wilt beginnen bij een intense mate, stel me je zult de wil om het omlaag te brengen zien, zoals de slapeloze nachten en typische vermoeidheid zal niet toestaan ​​dat voor een intensieve training.

Van alle studeren heb ik volbracht, en vanuit mijn eigen expertise adviseer ik beginnen met een wandeling. Ja, ik ben ervan overtuigd dat je het hebt gehoord vlak voor, zelfs ik heb het vooruit beschreven, maar het kan geen kwaad om te wijzen op het nog een keer. Wandelen heeft dus veel voordelen, fysieke en psychologische, die echt is het een uitstekende actie te beginnen en door te gaan met. Het is gemakkelijk om te vormen en te intensiveren uw gaan wandelen elk moment en met uit te hoeven dure machines. U kunt zelfs kleintje dragen naast.

Begin met een vijftien tot twintig minuten wandelen per dag. Wanneer je emotie begint veel beter en minder vermoeide kiezen voor een uitgebreid wandelen, of gewoon krijgen twee kortere wandelingen per werkdag. Door de derde of vierde 7 dagen van postpartum, wanneer je gewrichten zijn aangenaam en veilig eens meer, dan beginnen een beweging systeem intensivering week 7 dagen, niet alleen op tijd, maar heuvels, intervallen en ga zo maar door. Dit zal ook helpen u blijven gecentreerd en niet te ontdoen van de monitor van het regime. Het noteren van je ontwikkeling zal je een stimulans om veel meer te doen.

Als je echt krijgt het hangt ervan en zijn echt in aanbidden en verslaafd aan uw regime, kun je zelfs een stappenteller of een hart niveau te krijgen controleren om al die oefeningen om nog veel meer te doen voor u en uw conditie.

Als je begint om te wandelen en te intensiveren uw regime, constant horen aan uw systeem. Als uw gewrichten pijn of geven u problemen, geef u tijd. Ga terug naar de essentie en geef het een week of zo.

Haal suggesties op een Beginner’s gaan voor wandelingen Programma hier

U kunt een uitstekende Wandelen Inloggen Om hier te krijgen (vereist een stappenteller)

Sommige Reality Over Fat Reduction opgemaakt Zwanger & Borstvoeding

me, dit is een controverse op zich. Ik heb onderzoeken een veel over het laten vallen van vet net na het zwanger zijn, dieet, werken onmiddellijk na het zwanger zijn, opnieuw verwerven terug in vorm, suggesties, insider geheimen en ga zo maar door. Het leek een goede deal van de middelen die er zijn reclame en marketing borstvoeding geweest als hulpmiddel op het lichaamsgewicht verminderen. Zelfs de meeste content op celeb lichaamsgewicht daling was verkondigen dat dit slechts een van hun geheime wapens. In mijn ervaring was dit niet zo.

Ik heb door deze ‘tip’ zo vele situaties en op alle plaatsen. Het probleem is dat ik nooit hebben gemerkt een belangrijke clausule voorbereid toekomst aan toe:

Artikel: Zoals ik eerder uiteengezet, borstvoeding ondersteunt u het lichaamsgewicht te elimineren alleen wanneer u een van uw calorie-inname en uw dieet. Dit is niet aanbevolen wanneer uw kind alleen te vertrouwen op je melk, zoals u zult ontnemen hem / haar van de noodzakelijke en essentiële vitaminen en mineralen en vitaminen. Als u borstvoeding geeft als een te verbeteren en dit is niet de primaire bron van voedsel van uw baby, dan is dit effectief zal zijn en u of uw pasgeboren geen kwaad.

Love You, begrijpen Verbeteringen nemen, maar vooral Do Something In plaats van kniezen en kreunen

Last but not least, doe bijna alles wat je moet, om te leren om te verschijnen aan de voorwaarden met uw nieuwe zelf. Er zullen in het algemeen een of ander ding dat niet precies dezelfde zal blijven. Haal het meeste uit van het dagelijks leven en uit je kleine slechts een. Blij!

Als u nodig hebt om een ​​kleine te verbeteren en / of moeder om moeder te helpen, het verwerven van een zoekopdracht op de site op de juiste …

Literatuur Used To produceren Deze Hub

Wat te veronderstellen wanneer u anticiperen

  • Wat te expec het eerste jaar
  • De put up-zwangerschap handboek: een fantastische bron en moeten hebben voor alle nieuwe moeders
  • Belangrijk:. Vergeet niet om te weten dat ons voorbereid presteren onder de Creative Commoms Copyright Licentie waarin staat dat je niet zou kunnen gebruiken als uw eigen is geaccrediteerd

    Category: Gezond eten

    Comments are closed.