Ponden Verlies en haarreductie in Cats

Gezien het feit dat katten niet kunnen overbrengen aan ons wanneer iets is volkomen verkeerd, pond verlies en haaruitval kunnen belangrijke signalen van een mogelijke gezondheids-en fitness problemen. Vet verlies is gedacht klinisch significant wanneer deze meer dan tien procent van het gebruikelijke systeem lichaamsgewicht en is niet verbonden met vochtverlies. Achteruitgang haar moet echt een probleem zijn als de kat heeft kale plekken, ‘sissende plaatsen’ (roze, geïnfecteerde plekken die een kat overmatig likken of krassen) en haar dat is zo schaars u kunt de poriën en de huid eronder te zien.

p Er zijn veel oorzaken voor vermindering van vet. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot: de voeding leidt tot (slecht voedsel spullen van hoge kwaliteit of een allergie voor voedingsmiddelen), gebrek aan eetlust (anorexia), voorwaarden met betrekking tot onvoldoende vertering en opname van voedingsstoffen, neuromusculaire aandoeningen, metabole problemen , kanker en hart-ziekte.

daling

Hair bij katten heeft ook een uitgebreide selectie van waarschijnlijke resultaten inch De verklaring kan verschillen van een basis litteken op de huid schimmels, mijten, vlooien of hormonale onevenwichtigheden. De kat kan ook een single van diverse soorten dermatitis of voor een bepaald doel te maken met psychologische stress. Een gestreste kat heeft de neiging te werpen extra, nerveus en uitscheuren zijn / haar haar hebben door te veel likken of kauwen.

Veel van dezelfde wellness problemen kunnen zowel haar en gewichtsverlies veroorzaken. Het verwerven van de twee tekens en symptomen zal de eigenaar en dierenarts helpen beperken wat de wortel van het probleem is.

Bevestiging van pond verlies is een noodzakelijke eerste fase in de prognose. De dierenarts moet echt een record van de kat lichaam lichaamsgewicht die zal helpen hem / haar te identificeren zowel de kwantiteit als de tijd tijdsperiode van het gewichtsverlies. Onmiddellijk na significant gewichtsverlies is gedocumenteerd de dierenarts zal moeten hebben om een ​​uitgebreide erfgoed en lichamelijk onderzoek uit te voeren. Hij / zij zal waarschijnlijk ook draaien verschillende diagnostische controles uit te sluiten en / of een beperking van de mogelijkheden. Voorlopige diagnostische evaluaties zou ontlasting onderzoek, bloed afhangen, urineonderzoek en X-stralen bevatten.

vergelijkbare maatregelen worden genomen bij de beoordeling van haaruitval. Uw dierenarts moet echt het uitvoeren van een afwerking lichamelijk onderzoek hoeven te dicht bewustzijn te besteden aan de plek, de grootte en de vorm van het haar verminderen. Hij / zij moet echt ook in het bezit komen van een geschiedenis van de gezondheidszorg, het documenteren van andere tekenen en symptomen.

Sommige diagnostische tests uw dierenarts kan eventueel wilt bereiken voor haar verlies nemen een trichogram (een microscopisch onderzoek van de haarwortel), schimmel samenleving glimp voor ringworm, bloed controles uit te sluiten deze beide Cushing ziekte en hyperthyreoïdie, poriën en de huid geschraapt en misschien een levensmiddel eliminatie cheque aan haalbare voedselallergieën identificeren.

Uw dierenarts kan misschien doen een aantal aanbevelingen voor de behandeling van deze beide lichaamsgewicht en haar daling voorafgaand aan het uitvoeren van een uitgebreide test en diagnostisch onderzoek. Deze oplossingen zijn gebaseerd op frequente zal leiden van deze tekenen of symptomen.

Na een evaluatie zal de dierenarts aparte levensstijl suggesties te doen of medicijnen voorschrijven afhankelijk van het succes van de testen. Deze therapieën zullen fluctueren afhankelijk van wat wordt bepaald aan de fundamentele situatie.

Als de dierenarts een life-style verandering heeft voorgesteld of een behandeling voor de kat voorgeschreven, heeft hij / zij gedaan voor een motief. Het is de verantwoording van de eigenaar om zich aan door op tips van de dierenarts en het beheer van alle middelen en diëten precies zoals aangegeven.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.