Ponden Verlies en verbeterde eetlust in Cats

Hyperthyroidism volgens Drs. Mackin en Ward, is een wijdverspreide motief waarom katten zou verbruiken extra maar gewicht te verliezen. Andere symptomen van dit probleem zijn de twee abnormale dorst en plassen en hyperactiviteit. De Cornell Feline Welzijn Midden aanspraken onbehandelde hyperthyreoïdie kunnen hogere bloeddruk belangrijkste voor orgel problemen en / of blindheid veroorzaken. Hart-en vaatziekten is een meer potentiële complicatie.

Behandelingen nemen chirurgische procedures om de door een levenslange cursus opleiding van de schildklier behandeling medicatie om de productie van schildklierhormoon en remedie waarin uw kat krijgt een injectie van radioactief jodium minimaliseren aangenomen schildklier te verwijderen. De jodium reist direct naar zijn schildklier en vernietigt overactieve schildklier weefsel. Haar schildklierhormoon concentraties moet echt normaliseren in slechts 2 weken van de procedure.

Diabetes deelt de tekenen en symptomen van overmatige dorst en plassen met hyperthyreoïdie. Diabetes ontstaat wanneer de alvleesklier van een kat niet kan produceren meer dan genoeg insuline om zijn bloedsuiker stadia houden in een gezonde variatie. Indien onbehandeld kan leiden tot lever-kwaal, huidinfecties, lusteloosheid, algehele zwakte, en een potentieel fatale probleem genaamd ketoacidose.

Diabetes behandelen van uw kat kan wijzen op het aanbieden van haar dagelijkse insuline via de mond of injectie en het ontwikkelen van een voedingsschema gecoördineerd met haar insuline therapie. Cornell stelt ook voor het behoud van haar als spanning-kosteloze als waarschijnlijk.

katten besmet met haakwormen, rondwormen, lintwormen, en protozoaal organismen zoals Giardia misschien lichaamsgewicht te laten vallen, terwijl het voeden op een veel meer, omdat deze parasieten beroven van voeding. Vlak na de diagnose van zijn een infectie met een fecale test, zal uw dierenarts voorschrijven van de juiste ongecompliceerde toe te dienen orale of topische geneeskunde.

Verminder herhaling uitdagingen door het trainen van uitstekende kitty sanitaire voorzieningen. Verwijder fecale stof uit haar kattenbak elke afzonderlijke dag, het wassen van de kattenbak wekelijks met zeer heet H2O en ontsmettingsmiddel. Gebruik een maand-tot-maand insectenwerend middel op uw kat, simpelweg omdat een flink aantal van deze parasieten worden overgebracht door vlooien en muggen.

Je kat kan echt graag willen nemen en toch te elimineren overtollige gewicht als hij tandheelkundige of keel uitdagingen die hem te houden van een adequate inname van zijn voedsel spullen. Gingivitis of parodontitis ziekte, tand of kaak fracturen, slokdarm blokkades, of spierverlamming zijn enkele mogelijkheden.

Een uitgebreide veterinaire examen is de meest effectieve manier om vast te stellen als een van deze is de productie dilemma kitty’s.

Onverklaarde vetverlies, zegt Cornell, is een van de eerste symptomen die uw kat een echt serieus fundamentele aandoening kan hebben. Zij stellen voor het wegen van uw kat regelmatig op een schaal die ounces meet en waardoor uw dierenarts weten als je een belangrijke verbetering.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.