Ponden-verlies gekwalificeerde kampioenen minimal-carb, high-overtollig vet maaltijd plannen: Verzadigd overtollig vet is zeer goed

Nutrition pro Dr Jonny Bowden toetreedt tot een escalerende lijst van prominente gezondheidszorg goeroes aan de winnaar van de positieve aspecten van een low-carb, superior-vetten ketogeen type dieet regime voor pond achteruitgang en optimaal welzijn.

Dr Bowden beweert vet in de voeding is ten onrechte beschuldigd als het veroorzaken van problemen met het gewicht, diabetes, aanzienlijke cholesterol en hart-voorwaarde voor de laatste 40 jaren.

‘Ik voel me het idee dat ongewenst vet en cholesterol verzadigd zijn de demonen in het dieet programma is een honderd procent onjuist ‘, verklaarde hij in een unieke sollicitatiegesprek

.’ Als je kijkt naar de details, het is echt ongelooflijk duidelijk: Het meeste van wat we hebben geïnstrueerd over verzadigde vetten en cholesterol is alleen niet zo. ‘

Volgens Bowden, is er zeker geen wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van de gemeenschappelijke overtuiging dat het consumeren van vet je dik of brandstoffen degeneratieve aandoeningen zou maken.

Wat brandstoffen deze gezondheidsproblemen is zwelling â € ‘die teweeg wordt gebracht door een superieur-carb dieet plan â €’ die speciaal is slechts een grote in suiker, zei Bowden, schrijver van The Great Cholesterol Fantasy.

‘ De ironie is dat het voedsel dat we uiteindelijk geleerd zijn geweldig voor ons â € ‘brood, granen, pasta, rijst, aardappelen â €’ zijn de mooie degenen die ons doden. Ons lichaam zet deze voedingsmiddelen om suiker vrijwel meteen. Sugar verhoogt insuline, die ontsteking, dat is de essentiële oorzaak van hart-en vaatziekten veroorzaken. ‘

Bowden beweerde nemen in een eetplan substantieel bij gezonde vetten die als olijfolie, hele eieren, Maleisische palm fruit olie, gras gevoederd rundvlees, en grazen boter versnelt niet alleen kilo reductie, maar vermindert ontsteking.

Bowden is niet de enige algemene gezondheid pro die deze mening deelt. In oktober 2013, cardioloog Aseem Malhotra wiegde het dieet hele wereld met zijn verklaring dat ongewijzigde verzadigd vet is geweldig voor je.

In zijn analyse, Dr Malhotra ontdekte geen bewijs dat een hoge ongewenst vet voedsel plan zal leiden tot hartaanvallen, overgewicht of diabetes problemen. Als zo ongeveer alles, zei hij consumeren voedzaam vet helpt schild tegen deze ziekten.

Ook dr. Eric Westman, een landelijk beschouwd obesitas specialist, onderstreept dat een gereduceerde-carb, high-overtollig vet ketogeen dieet niet alleen zorgt voor een snelle overgewicht verval, maar ook bestrijdt epilepsie en soort 2 diabetes problemen.

Zelfs dr. Mehmet Oz, een oude voorstander van een significante-carb dieet, heeft toegegeven dat een hoog vetgehalte, kleine -carb eten plan kan voorkomen en zelfs om te keren diabetes, Alzheimer en ADHD.

Hoewel deze openbaring zou kunnen lijken innovatieve, Bowden is op de hoogte van de totale gezondheidswinst van dieet extra vet voor tientallen jaren en is blij je wil vind een escalerende rechtvaardiging van deze kritische macronutriënten.

Voor mannen en vrouwen die willen lichaamsgewicht werpen zonder de noodzaak van ontbering en geniet van uitzonderlijke algemene gezondheid, Bowden harte kampioenen een minimal-carb, superieure ongewenst vet eten plan .

‘Wat een hulp die u niet hoeft te ervaren door een persoon extra smakeloze ei-wit omelet!’ hij beweerde. ‘De richtsnoeren voor ei-wit omeletten eten is veel eerder de vervaldatum.’

Category: Dieten

Comments are closed.