Popcorn Dieet programma voor Pounds Afwijzen

Wanneer u in popcorn op dit dieet programma, het hebt naakt te zijn. Dat is juist, geen zout, geen kruiden en absoluut geen boter is toegestaan ​​op de popcorn.

Wat moet worden begrepen over de popcorn eten plan is dat popcorn is niet de enige maaltijden die u mag eten. Het eten van voedsel items groot in top kwaliteit eiwit, dit soort als mager vlees, haan of vis, is geïnspireerd. Fruit en groenten zijn gebundeld als zeer goed. Dus precies waar komt de popcorn voor in?

Elke individuele keer dat u voor een snack tussen de maaltijden, moet het popcorn zijn. Geen snoep, geen zoute lekkernijen, alleen popcorn. Dus in feite, dit dieet regime moet echt worden aangeduid als de popcorn snack voedsel plan.

Waarom is popcorn het belangrijkste element van dit voedsel plan? Waarschijnlijk de belangrijkste reden is omdat popcorn is zo belangrijk aan vezels. Bevattende 0,9 gram vezels per kopje, popcorn is klein in energie en in vetten. Popcorn is suiker-zonder kosten en heeft geen natrium tot het extra.

De vezels in popcorn is wat het bereiken van dit dieet is effectief te vertrouwen op. Voeden met vezel kan helpen de buik echt vol gevoel. Het helpt het lichaam in geschikte spijsvertering door het vegen uit de dikke darm. Inname van vezels verlicht constipatie, voorkomt aambeien en kan specifieke ziekten te stoppen, ook al helpen gewicht te reguleren inspanningen.

Verschijnt grote, correct? Potentieel, anders dan voor het feit dat popcorn met geen kruiden en geen boter, heeft ook geen smaak. Het consumeren van een levensmiddel regelmatig de hele dag dat vrijwel geen smaak heeft kon vasthouden aan dit dieet regime een moeilijk proces.

Sommigen konden denken als ze besloten om gewoon te bedriegen en zijn voorzien van een zeer weinig boter, als het eten plan ook nu krachtig zou zijn. De remedie is, niet mogelijk. Koken popcorn in olie en bijvullen met zout en boter zou een hoop calorieën en lichaamsvet te verhogen om je eten plan, dat in wezen zou contraproductief zijn om het wegwerken van het lichaamsgewicht.

eten plan dat stimuleert oefenen en met een stabiliteit van magere eiwitten en verse nieuwe fruit en groenten is geen schadelijk keuze. Integratie van smaakloze popcorn aan de mix zou een voedsel plan elke aanzienlijk minder gezond, maar een beetje moeilijker om zich aan niet te maken.

Dr Joel Herskowitz, schrijver van ‘The Popcorn Bovendien dieet programma,’ ontdekt hoe nuttig popcorn zou kunnen worden voor een dieet toepassingen wanneer hij geprobeerd met behulp van het zelf. Herskowitz was boven £ 50 meer dan het gewicht en vond het voeden van grote hoeveelheden van de maaltijden. Herskowitz voorkeur om vet te verliezen zonder verkrijgen te voelen honger.

Herskowitz vond dat hij in een positie om extra te regelen bij het eten van voedsel uit te oefenen wanneer hij at popcorn als snack was. Hij verloor £ 20 heel gemakkelijk ‘met de staat van een gepubliceerde objectieve bewering en een grote bak popcorn in de nacht.’ Zijn goede resultaten leidde hem naar zijn bezittingen te delen met enkele anderen.

Met het toelaten van een voedingsdeskundige Debra Kaplan, creëerde hij een 21-daagse maaltijd programma gemaakt om het lichaamsgewicht uitstappen met een snelheid van 1 tot twee pond per week. Herskowitz stelt deze die betrekking 10 en £ 50 meer dan het gewicht zijn de beste prestaties met zijn dieet had.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.