Populaire Resultaten in van snurken

De gehemelte aan de achterkant van de mond en de huig zijn vlezige structuren die op een natuurlijke manier trillen. Als hij materieel wordt vergroot, de neiging te trillen gedurende de duur van ademhaling verhoogt en is een bijzonder van de belangrijkste leidt tot van snurken. Voering beide even zijden aan de achterkant weer van de mond in de bloei van de keel zijn de Palatijn amandelen. Wanneer de amandelen worden besmet door bacteriën of virussen, komen ze te zijn opgezwollen. Snurken gebeurt als een eindresultaat van de vergrote amandelen trillen tijdens de ademhaling.

obstructieve apneu rust brengt over snurken wanneer het spierweefsel aan de achterkant weer van een sleeper keel rust voor langere intervallen van tijd. Deze vernauwt luchtstroom in de longen en de ademhaling zal toenemen ter compensatie van de zuurstofgebrek. Verbeterde luchtstroom zorgt ervoor dat de ontspannen keel en mond weefsels te trillen, het produceren van snurken. Snooze apneu kan een situatie veroorzaakt door een intrinsieke zwakte van de keel spierweefsels, of lichamelijke misvorming van de keel. Obesitas is een andere bijdragende oorzaak van apneu, zoals meer vet vlees aan het weer van de keel van de luchtwegen kan dwingen te sluiten, triggering de hersenen diepte en de snelheid van de ademhaling maximaliseren.

Een bijkomend resultaat van snurken is medicijnen en alcohol. Bepaalde medicijnen onderdrukken activiteit van de geest en wordt aanbevolen voor de gezondheid gerelateerde problemen die deze soorten als angst en slapeloosheid. Deze worden erkend als CZS depressiva en bestaan ​​uit stoffen deze soorten benzodiazepinen, barbituraten en drank. Ze hebben allemaal de gevolgen van het uitvoeren van spiermassa relaxantia. Deze stoffen induceren snurken door het losdraaien het spierweefsel aan de achterkant van de keel en creëren ze trillen gedurende de ademhaling.

erfelijkheid ook leiden van snurken. In dit geval, de oorzaak van de aandoening is het genetisch erfelijke vorm van het hoofd, de nek en de keel. Een verminderde smaak achter in combinatie met grotere amandelen en mindere opening in de keel bij tot snurken. Vergrijzing kan ook resulteren in snurken als het brein ouder wordt, wordt de vaardigheid om spierweefsels onvrijwillig reguleren verminderd. Deze gekwalificeerde prospects om een ​​ontspannen keel spiergroepen alle door slaap, vernauwen de luchtwegen en leidt tot de slaper te snurken.

Category: Supplementen

Comments are closed.