Poriën en de huid behandeling Aanbevelingen voor Acne controle

Gebruikmakend van de onjuiste behandeling huid oplossingen kan zeker verergeren een acne probleem. Maak positieve elke cleanser, toner, moisturizer of ander product u in dienst is geschikt voor uw huid variëteit. Als je een vette huid, weg te houden van het werken met olie-afhankelijke moisturizers, ter illustratie. Test met een exfoliërende scrub op het moment dat een week op te ruimen dode huid en duidelijk verstopte poriën. Nooit enige reinigers of zeep-afhankelijke reinigingsmiddelen te gebruiken als deze kunnen je poriën en de huid strippen en veroorzaken meer olieproductie.

Vet van uw deal met u af te wrijven op je kussensloop ‘s nachts, de opslag van meer dan tijd. Transformeer uw kussensloop vaak weg te houden van het opkopen van overtollige olie, en meer puistjes, meteen. Gebruik ook vaak een grondig schone handdoek om uw ontmoeting drogen. Als je op make-up, probeer dan de applicator borstels je veel vaker gebruiken en vertrouwen in je make-up elke avond verwijderen voordat matras. Het onderhouden van uw haren trok terug uit je gezicht gebied, vooral als je haar vettig is, kan duidelijk een breakout staat als zeer goed.

Controleer je handen af ​​van uw ontmoeting op alle periodes. Je handen kiezen up micro-organismen uit elk oppervlak u contact opnemen, en deze ziektekiemen brengt breakouts. Ook nooit beslissen over of knijp een puistje of mee-eter. Dit zal alleen maar leiden tot het aan geïrriteerd en besmette en meest waarschijnlijke geworden uw breakout verspreiden.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.