POS Gezondheid en fitness Verzekeringen Definition

De POS programma is gericht op de totale flexibiliteit van de PPO met de kleine prijskaartje van de HMO combineren. Net als een HMO-systeem, dit soort onderneming hangt nauw op preventieve zorg, dit soort als het bouwen van een tijdige doktersbezoeken om de dreiging van echt ernstige ziekte of letsel te verminderen. Net als een PPO plan, het biedt de verzekerde een optie van aanbieders en de flexibiliteit om te zoeken naar diensten vanuit elke zorgverzekeraar zonder voorafgaande toestemming.

POS plannen waarschijnlijk minder kostbaar dan OPE zijn. Heb je extra keuze bij de besluitvorming over uw belangrijkste zorg medische professional dan in een HBO. Gezondheidswerkers in een POS verzorgen van kosten door te verwijzen patiënten naar andere bedrijven in slechts de gemeenschap. De POS aanzienlijk van de kosten van een out-of-gemeenschap dienstverlener zo uitgebreid als uw zorgverzekeraar de referrral zal omvatten. De POS is een geliefd keuze voor zakelijke onderneming met afdeling werkplekken te wijten aan het feit, in tegenstelling tot veel zorgorganisaties, het behandelt behandeling in meerdere regio’s.

POS-leden hebben veel minder oplossingen dan die mensen van een PPO. Uw belangrijkste huisarts zal moeten worden binnen slechts de POS-netwerk. Als u een behandeling van een out-of-netwerk professional, bent u verantwoordelijk voor het indienen van al het papierwerk bij de verzekeraar.

Als u in het bezit komen van de out-of-gemeenschap procedure zonder verblijf aangeduid door uw medische professionals, zult u mogelijk maken de meeste of alle van de vergoedingen. Een POS lid moeten voldoen een eigen risico, die wordt toegepast op de out-of-gemeenschap bezoeken zonder een verwijzing, in combinatie met betere co-betaalt en co-assurantie. In sommige gevallen kan u misschien moeten betalen de volledige harmonie en vervolgens indienen van een claim bij uw verzekeringsmaatschappij voor vergoeding.

Hoewel zeer aan te raden, hoef je niet naar een PCP (Primary Behandeling Physician) vindt u een POS-strategie. Toch is de verzekeraar levert prikkels te halen uit een in-netwerk PCP. Gebruikers betalen een lagere co-vork en / of omgaan met een daling aftrekbaar als ze gebruik maken van een in-netwerk PCP.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.