Positie Omschrijving voor Welzijn Care Administration

Wellness zorg beheerders besteden aanzienlijk deel van hun tijd omgaan met de verschillende business eisen van de gezondheidszorg faciliteit waarin ze presteren. Het maakt niet uit of het integreren van nieuwe kennis in de faciliteit, de controle precieze afdelingen binnen slechts een groep of het toezicht op financiële problemen, zijn ze nauw verbonden met de dag-tot-dag functies van de wellness-behandeling industrie. Aanvangt professionals zal doorgaans begeleiden een kantoor, deze vormen van boekhouding, lichamelijke behandeling, data-en andere vlekken. Extra deskundige professionals kunnen een aantal afdelingen begeleiden en behandelen een totaal zorginstelling, verpleeg huis of zelfs meerdere voorzieningen.

meeste wellness zorg managers werken in een comfortabele werkplek omgeving. Verschillende functie verlengde uur, met name in omgevingen waar rond-de-klok functies die nodig zijn. Sommige wellness zorg beheerders kunnen een groot deel van de tijd touring, dit soort besteden als al diegenen die uit te voeren voor organisaties met veel diensten zich in opvallende plek. Belangrijke mate professionals kunnen in het algemeen de schaal van langere uur, ‘s avonds en in het weekend werk doen.

Net als andere bedrijfsleiders, moet de algehele gezondheidszorg managers professionele en ervaren met de ideeën betrokken bij het regelen van personen en bedrijven zijn. Entry-stage werk in deze plaats meestal vragen om op zijn minst een bachelor diploma in de Small Business Administration, welzijn administratie behandeling, en identieke velden. Hoger management opleiding vereist meestal een master’s degree samen met de toepasselijke bedienen expertise. Nursing huis toezichthouders moeten worden erkend door hun toestand, wanneer andere managers eventueel kan hebben om extra certificering en instructie te hebben.

Wellness zorg managers moeten niet alleen een brede informatie stichting over de wellness sector zorg, maar ze moeten ook in staat zijn om toezicht te houden en te regelen medewerkers uit brede achtergronden. Coördinatie van de routines van artsen, verpleegkundigen, begeleiding medewerkers, en iedereen betrokken bij het welzijn behandeling proces vraagt ​​om beheer en motiverende vaardigheden, evenals het vermogen om te benaderen en converseren bekwaam. Algemene gezondheidszorg managers moeten fantastische interpersoonlijke en uiteindelijke besluitvorming produceren mogelijkheden.

Het Bureau of Labor Cijfers schat ongeveer 283.000 welzijn deskundige diensten leidinggevende posities bestond in 2008. Tussen 2008 en 2018, zijn deze posities naar verwachting groeien veel sneller dan de gewone, met superieure bezetting kansen voor iedereen die met de toepasselijke leidinggevende functie kennis. Deze werknemers een gewone salaris van ongeveer $ 80.000 in 2008 overgenomen, met de grote tien procent verdienen van meer dan $ 137.000 per jaar.

Category: Supplementen

Comments are closed.