Positie van fosfor in Bone algehele gezondheid

Fosfor is de tweede meest belangrijke mineralen in het lichaam. Het ligt als fosfaat-ion en functies samen met calcium om te helpen bij het bot gezondheid en fitness. Uitbreidende fosfor bedragen in het voedsel plan is gunstig in therapeutische aandoeningen zoals rachitis en broze botten. Fosfor functioneert als een cruciaal onderdeel in het genezen en ontwikkelen van geschikte werken in gebroken botten. In het geval van gom en email ziekten, kan fosfor worden gebruikt om ze te herstellen naar een gezonde toestand. Het wordt gebruikt in de vooruitgang van tandglazuur en gezond tandvlees. Mensen die lijden aan artritis kunnen hun dosering te verhogen als het is handig bij het kappen van pijn geassocieerd met het probleem.

Fosfor wordt normaal beschouwd voor verbetering en dagelijks onderhoud van gezonde botten en tanden. Ook wordt gebruik gemaakt van in snelheid van het metabolisme precies waar vitaliteit wordt geproduceerd als een eindresultaat van verbranden ongewenst vet opgeslagen in het lichaam. Het wordt gebruikt bij het verbranden overtollige calorieën, veel te. Het voert een belangrijk element in de vorming van genetisch materiaal voor de duur van de vooruitgang van een foetus. Nog een functie van fosfor in het menselijk lichaam in de vorming van celmembranen en enzymen in het gehele lichaam.

Gewone dagelijks dieet plannen echt niet geven de hoeveelheid fosfor geëist door het menselijk lichaam. Eten echt verwerkt, gaar en ongezond voedsel prospects om fosfor tekortkomingen in de lichaamsbouw. Het is mogelijk om dit recht door het ontwikkelen van een dieet rijk aan fosfor. Schone groenten en fruit, zuivelproducten, vis, gevogelte, mager vlees en volle granen zijn grote middelen.

voorbereiden levensmiddel fosfor geladen op de verkeerde manier is een belangrijke bijdrage aan onvoldoende aanbod om het menselijk lichaam. Koken verse groenten bij hoge temperaturen hen uitput van een nuttig voeding. Vruchten bieden het gehele lichaam met dit mineraal fijnste als ze volledig en vers worden gegeten. Nemen ze als gedroogde pulp, zou gezoete sap, poeder of supplementen het systeem niet helpen. Klaarmaken van vis, vlees of gevogelte in ook veel olie of frituurvet put ook de voedingswaarde van het mineraal.

Deficiency of zeer lage niveaus van fosfor kan overbrengen over wellness aandoeningen van dit soort als zwakke en broze botten. Dit is veel extremer in de leeftijd van mensen. Het leidt tot zwakke tand, gezamenlijke pijn en soms een stijve nek. Andere kwalen dit soort als artritis, tandbederf, rachitis en gezondheid van het tandvlees aandoeningen kunnen zo goed als algemeen menselijk lichaam zwakke plek en vermoeidheid vast te stellen. Het is waarschijnlijk te verduren van een verlies van eetlust en om te zetten in kwetsbaar voor populaire bacteriële infecties.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.