Pounds Decline and Diarree bij Honden

Spoelwormen zijn darmparasieten die kunnen leiden tot diarree, overtollig gewicht te verliezen en langzame ontwikkeling bij pups. Ze worden gediagnosticeerd door een fecale flotatie een kijkje nemen op. Procedure bevat ontwormen drugs (soms meerdere therapieën) en sanering van het milieu (deze als beddengoed en speelgoed). Giardia is een darmparasiet die leidt tot diarree en overgewicht daling. Het verschijnt meestal in jeugdige honden of honden met een onderdrukt immuunsysteem. Procedure geldt ook voor geneesmiddelen, zwemmen en ontsmetting van de omgeving.

bacteriële overgroei kan plaatsvinden in de bescheiden darmen van honden met de huidige intestinale aandoeningen van dit soort als exocriene pancreasinsufficiëntie of inflammatory bowel disease, en vaak plaatsvindt in de Duitse herders. Het is geïdentificeerd met fecale en bloed assessments, ultrageluid, en in sommige gevallen, darm biopsie. Behandelmethode bestaat uit een vier tot 6 weken durende studie cursus van antibiotica en een kleine vet, zeer weinig koolhydraten eten plan.

Lymphangiectasia is de verwijding van de lymfevaten als gevolg van aangeboren problemen. Het kan ook uiteindelijk leiden tot hartfalen, inflammatoire darmaandoening of kanker. Het wordt gediagnosticeerd door middel van endoscopische biopsie of een kijkoperatie. De behandeling kan een klein lichaam vet dieet, glucocorticoïden, B12 injecties en werkwijze van de fundamentele situatie. Er is geen overwinnen en de prognose is niet goed voor deze gezondheidsproblemen.

Tumoren dit soort als lymfoom en adenocarcinoom kan leiden tot langdurige diarree en lichaamsgewicht vermindering van honden. Deze tumoren komen voornamelijk in het centrum leeftijd om oudere honden. De diagnose wordt gesteld door lichamelijk onderzoek en intestinale biopsie. Behandelmethode omvat medische procedures en / of chemotherapie.

Exocriene pancreasinsufficiëntie is een probleem met de vertering en opname van voedingsstoffen. Het komt het meest voor bij honden met een erfenis van pancreatitis, hard gecoate Collies en jonge Duitse herders. Het is geïdentificeerd met een bloedtest. Cure kan dingen zoals antibiotica bevatten om bacteriële overgroei, pancreasenzymen vervangende therapie en in sommige omstandigheden een te wijzigen in het dieet programma om heel gemakkelijk verteerd voedsel bevatten. Remmen Vitamine voedingssupplementen kan ook worden voorzien. Volgens Pet Instructie, kan pancreasenzym substitutietherapie echt hoog geprijsd op $ 60 tot $ 100 per periode van dertig dagen.

Inflammatoire darmziekte dit soort als granulomateuze enteritis of eosinofiele gastroenterocolitis kan plaatsvinden in het centrum van leeftijd pups en komt vaak voor bij Duitse herders en Basenjis met lymfatische plasmacytic enteritis. Enteritis is een irritatie van de bescheiden darm en deze situatie gewoonlijk uitkomsten van problemen met het immuunsysteem. Analyse is ontworpen met fecale assessments en intestinale biopten. Therapie bevat een gemodificeerd eten plan met een beperking van overtollig vet, antibiotica dit soort als metronidazol (Flagyl), immunosuppressiva dit soort als prednison en anti-inflammatoire geneesmiddelen.

Category: Dieten

Comments are closed.