Pounds Loss Eten plan opties

p Er zijn een hoeveelheid vet te verminderen voedsel plan ideeën. Sommigen zijn gekomen om bekend staan ​​met een groot aantal mensen het verwerven van resultaten met behulp van hen. Andere mensen zijn rages. Vooruitlopend op het aanbreken van iedere eet plan, je moet richten op de professionals en nadelen met uw arts of voedingsdeskundige. Wat is effectief voor iemand anders wellicht niet erg goed voor je, vooral als je gezondheidsproblemen hebt.

Hieronder vermeld zijn overzichten van wat vet reductieprogramma’s. Recall dit is alleen ter informatie. Vlak voor het begin van een lichaamsgewicht achteruitgang of trainen strategie, moet je echt op met uw arts.

Het plan Mayo Clinic Lichaamsgewicht Reduction Eten

Voor veel van een lange tijd moet er is een dieet omloop zijn als de Mayo Clinic Voedsel plan. U verkregen vrijwel zeker een fotokopie van een individu op uw werkplek. Het eten plan is gebaseerd op het hebben van grapefruit, groenten, fruit, en grenzeloze delen van vlees en ongewenst vet. Dit dieet regime is niet gemaakt door de Mayo Clinic en wordt niet onderschreven door hen. Dus, wees op uw hoede als iemand biedt u een kopie van dit dieet plan.

De Middellandse Overgewicht Decline voedsel plan

Het plan Mediterranean Food is overal geweest voor een uitgebreid de tijd, ongeveer veertig een lange tijd. Het is vooral gebaseerd op de maaltijden die de mensen vandaag de dag in de Middellandse Zee locatie van de wereld verbruikt. Het gebied is gevarieerd en bestaat uit landen als Spanje, Italië, Griekenland en Frankrijk. De levensmiddelen zijn uniek, maar zijn zeer vergelijkbaar in voedingswaarde. De personen in deze regio eet een groot deel van de nieuwe fruit en groenten. In matige hoeveelheden, ze nemen in wijn, eieren, gevogelte, vis en zuivel producten en oplossingen.

Het belangrijkste aan de Middellandse Zee eten plan is de olie de mannen en vrouwen gebruiken, dit soort als olijfolie. Het is enkelvoudig en helpt om cholesterol te verlagen. De Middellandse Zee eten plan is smaakvolle die de neiging heeft om het snel te kunnen volgen. Echter, moet u uw porties te bekijken.

De glycemische index Overgewicht Reduction voedsel plan

Dit eten plan is gericht op de glycemische index. De index is voornamelijk gebaseerd op de koolhydraten schriftelijke inhoud van voedsel en hoe snel die mensen koolhydraten invloed op uw bloedglucose graad. Voedingsmiddelen met een aanzienlijke glycemische index, 70 of beter, zijn snel verteerd en omgezet in suiker.

Als u nadenken over dit eten plan, je moet echt maaltijden die laag op de glycemische index, 55 of overwegen aanzienlijk minder. Deze voedingsmiddelen bevatten de meeste vruchten, superieure vezel granen, pasta, complete melk, verminderd lichaamsvet yoghurt, linzen, en volkoren granen.

U kunt gewoon bevatten deze voedingsmiddelen in uw dagelijkse voeding. Je kunt ze mengen met voedsel dat een medium rang hebben in tussen 56 en negenenzestig. Deze maaltijden bevatten gekookte aardappelen, gedroogde vruchten, ijs, enzovoort. Vanwege het feit vlees, doe de eieren, kaas en groenten geen koolhydraten bevatten, kunt u in hen als deel van uw dag-tot-dag eten plan.

Dit is een dieet voor mensen die vandaag doen niet willen opgeven van de maaltijden die ze aanbidden. Gegarandeerd worden van te voren te beginnen het dieet programma contact op met uw arts of voedingsdeskundige.

Consumeer geschikt voor uw type

Dit voedsel plan is gericht op bloedgroep. De maker van dit eetprogramma, dr. Peter D’Adamo, gedaan wetenschappelijke studies en bepaald dat genetische overerving betrekking heeft op ons nodig heeft voor specifieke voedingsmiddelen. Dr D’Adamo is een bedreven in natuurgeneeskundige middelen.

The Zone Lichaamsgewicht Reduction Diet

Het Zone dieet programma is gemiddeld op beide van die koolhydraten en eiwitten. Het is afhankelijk van het eten van de juiste combinatie van eiwit, ongewenst vet en koolhydraten. Je moet proberen om kleinere porties van granen eten.

Minimal Koolhydraten Vet Decline Maaltijden plannen

Op de achterkant sluiting van het gewichtsverlies spectrum zijn low carb eten plannen. Wanneer u op een minimale carb dieet, verlies je drinkwater. Dus, lijkt het erop dat je te laten vallen lichaamsgewicht. Het systeem wenst kaarten. De hersenen eist koolhydraten. Je spiergroepen moet koolhydraten om glycogeen aan te vullen wanneer je het werk doen en herstelwerkzaamheden weefsel.

Het plan Atkins Fat Reduction Eten

Het plan Atkins voedsel is een bijzonder van de meest controversiële, uitgeprobeerd, en gebruikt dieet plannen. Sommige individuen zoals het en andere individuen verfoeien. Dit is een low carb dieet met zeer verschillende hele granen. Vlak voor het wegrijden dit dieet programma kun je goed wilt het Atkins eten plan ebook lezen. Tal van mensen zijn vermist lichaamsgewicht op dit dieet programma. Als u dit dieet programma te starten en te laten vallen lichaamsgewicht, is er een routine-onderhoud programma. Dit dieet plan is een levenslange bepaling.

De 3 uur Lichaamsgewicht dieet plan

Met dit dieet, je je lichaam voeden nauwkeurig en op een regelmatige basis. Uw menselijk lichaam behoudt op om het vet vrij van te verbranden en consumeren voor gebruik. Uw menselijk lichaam verbrandt spiermassa alternatief dan lichaamsvet om gewoon de elektrische stroom het eisen om te presteren. Op dit dieet regime, heb je niet echt het gevoel honger de hele tijd. Kun je achterhalen welke voedingsproduct om te proberen om te eten en de mooiste haalbaar eindresultaat te bereiken. Je moet inzetten voor de uitkeringen op dit eten plan te realiseren.

De drie Day Fat Misplaced Diet regime

Op dit dieet programma volg je het voor 3 dagen, dan eet vaak voor vier tijden en hervat de drie dagen dieet regime helemaal opnieuw. De claim is dat je £ 10 kunt elimineren in drie dagen. Sommigen denken over dit een rage dieet. Als u dit lichaamsgewicht daling voedsel plan te gebruiken, je wilt kijken naar het opnemen van een soort oefenen systeem.

Jenny Craig Lichaamsgewicht Decline eetplan

Het Jenny Craig dieet programma levert pre- verpakte levensmiddelen voor de dieter. Dit gewichtsverlies programma is gevorderd gericht op de koper eisen. Ze bieden nu recepten, zodat u uw eigen voedsel bij elkaar kunt zetten. Training is een ingrediënt om de resultaten in dit plan.

Slim Snel Lichaamsgewicht Reduction Diet programma

Slender Speedy als een dieet hulp overal is geweest voor zeer een tijdje. Het is afgestemd op de klant nodig heeft en evolueerde van een zanderige proeverij consumeren om een ​​eenvoudig te consumeren met verschillende smaken. Foodbar voedingssupplementen en maaltijden zijn een aanvulling op de productlijn geweest. U kunt een Trim snel drinken voor het ontbijt en de lunch en een gemeenschappelijke maaltijd bij etenstijd.

koolhydraten Addict’s Fat Decline Diet programma

Dit dieet is gericht op het uitgangspunt dat een mens verslaafd aan koolhydraten. Deze verslaving is het gevolg van een over-lancering van insuline wanneer koolhydraten welvarende maaltijden worden gegeten. Dit pond verlies dieet plan geeft richtlijnen voor zowel even ouderen en kinderen. Dit is een lagere koolhydraten dieet met vlees, groenten, fruit, granen en zuivel producten.

De Selecteren om Shed Lichaamsgewicht Loss Voeding plannen

Kies voor een dieet regime strategie Elimineer is minimaal in overtollig vet. U bent voorzien van een ‘vetten’ fondsen en u vast te stellen hoe het te besteden. Je hoeft niet te controleren van uw koolhydraten. Maar als je triglyceride bedragen omhoog gaan, moet je om te bezuinigen op de koolhydraten en verbruiken extra onverzadigde vetten. Dit gewichtsverlies dieet regime bereiden is tamelijk gezond. Betrek je fruit, groenten, granen, brood, pasta, en verzadigd vet.

De Dash Ponden Decline voedsel plan

De Sprint Dieet programma is geschikt voor mannen en vrouwen met een hoge bloeddruk . Wetenschappelijke studies door de National Institutes of Health (NIH) tonen dat het verlaagt de bloeddruk. Op dit voedsel plan je een gemiddelde omvang van overtollig vet en eiwitten te consumeren. Het volgt de piramide maaltijden handleiding. Het dieet verlaagt cholesterol en gewicht achteruitgang en oefening kan insuline verminderen.

verbruiken veel meer Weeg Veel minder Lichaamsgewicht Reduction Diet

Dit dieet is voornamelijk vegetarisch en minder ongewenst vet. Er is niet heel veel calcium in het eten plan en het beperkt voedsel zoals vis en mager gevogelte.

De Pritikin Overgewicht Loss Diet regime

Dit eten plan richt zich op maaltijden uiteraard belangrijk in ongeraffineerde koolhydraten en vezels en gewoonlijk kleine in vet, zout en cholesterol. Eiwit is beperkt tot vlees, vis, gevogelte en mager. Het levert lagere hoeveelheden verzadigde vetten en veel groenten en fruit. Dit lichaamsgewicht daling voedsel plan is weinig calcium.

De Volumetrics Lichaamsgewicht dieet

Volumetrics dieet programma is ontworpen door voedingsdeskundige Barbara Rolls, PhD. Het eten plan is afhankelijk van het uitgangspunt dat mannen en vrouwen in wilt nemen en ze willen graag veel te eten. Het gewicht daling strategie stelt mensen vinden het voedsel dat ze kunnen veel van consumeren en toch vet te verliezen. Zijn voedsel spul suggestie is gerelateerd aan de Pritikin dieet regime. Het beperkt vette of droge maaltijden, zoals crackers, pretzels en popcorn. Het is een matig voedzaam eten plan dat een aanzienlijke hoeveelheid geld van fruit en groenten maakt. Het is lager in calorieën en verzadigde vetten.

Pounds Watchers Fat Decline Diet programma

Ponden Watchers is een benadering afhankelijk van voedingsmiddelen, gedrag, hulp, en lichaamsbeweging. Het plan levert twee plannen. De Flex-strategie maakt het voor u mogelijk om maaltijden mogelijkheden maken meestal gebaseerd op een positie techniek. De Core System richt zich op het hebben van voedzaam voedsel verstoken van tellen of monitoring. Je plant je hebt voedsel.

Nutrisystem Weight Decline Dieet

De nutrisystem dieet is gebaseerd op de glycemische index. Het is een fantastische koolhydraten, vetten verminderd dieet. Het geeft de plannen voor volwassen mannen, dames, Vriendelijk II diabetici en vegetariërs. Dit vet verlies software presenteert voorverpakte voedingsmiddelen voor ontbijt, lunch en avondeten. Het biedt ook desserts. Werken is een onderdeel van dit programma.

South Beach Lichaamsgewicht Decline Diet regime

Het South Beach dieet-programma is vooral gebaseerd op het kiezen van de juiste koolhydraten, de juiste vetten en magere eiwitten . Er zijn 3 fasen dit dieet. De 3e fase is een onderhoud plan en dit is een leven lang inzet. De maaltijden opties van dit dieet regime gezond zijn, maar de caloriebeperking kon vertrekken heb je honger.

De Abs gewichtsverlies dieet programma

Dit voedsel plan is een voedsel-systeem. U elimineren vet uit je buik 1 en vetten om te zetten u in de spier met een uitoefening toepassing. Het voedsel plan richt zich op het versterken van je buik die kunnen verlichten welzijn daagt dit soort als weer lijden en andere gezondheidsproblemen in verband met een extra dikke buik.

De isometrische Pounds Loss Voeding plannen

De isometrische voedsel plan is afhankelijk van een goed uitgebalanceerde verhouding van eiwitten, lage glycemische koolhydraten, en belangrijke vetzuren. De isometrische dieet plan is niet om het onderdrukken van honger, maar de afweging van de voedingsbehoeften van het systeem.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.