Pounds Loss Smoothies

Smoothie voor gewichtsverlies

Ik eiwit dranken hebben gebruikt om mijn dag te voldoen door het dag voeding eisen voor vele jaren. Ik verbruik ze wanneer ik moet nemen in een keukenmachine, maar echt geen tijd om dit te corrigeren niet.

Ik heb ook eiwitten dranken hebben gebruikt als voedsel vervanging voor vet verlies. Ik geniet van de smaak van mijn eiwit te drinken en het is een echt lekker adres en zo eenvoudig op te lossen wanneer wilde.

Niet zo lang geleden ervoer ik een brainstorm over mijn eiwit te drinken. Deze brainstorm nam mijn eiwitten te consumeren tot een totaal nieuwe graad. Een heerlijk dessert-achtige gezond verbruikt.

Wat ik dacht was de kans op het maken van een smoothie of een milkshake werken met melk en eiwit poeder als de stichting. Experimenteren met de etenswaren gedachten zweven in mijn hoofd heb ik de elementen in mijn 2 kop blender en zoefde totdat het was glad. Het resultaat was groter dan ik had gedacht. Deze smoothie had de regelmaat van een milkshake. De smaak was overvloedig en bijna decadent. Het helemaal blij mijn zoet en resterende me sensatie geheel. Omdat die eerste eiwit smoothie generatie Ik heb geëxperimenteerd met nieuwe elementen en smaken.

Laatste week heb ik ervaren bezoekers van de website te houden bij ons thuis. Zoals ik produceerde mijn eiwit smoothie Brian kwam binnen en vroeg wat ik creëerde. Ik vertelde hem dat ik een pond vermindering woestijn gemaakt. Hij keek verbaasd, dus ik vroeg hem of hij zou willen om het te proberen. Hij meldde, Gegarandeerd! Ik gemengd een eiwit smoothie voor hem en kon overbrengen aan dat hij verbaasd was. Hij meldde, ‘Wow Mekenzie, dit is zo geweldig!’ Brian gaf zijn dochter, die ook was met ons, over de smoothie. Ik vroeg haar of ze zou graag een persoon. Direct na het genot van haar smoothie verscheen ze op en zei: ‘Dit is heerlijk, hoe maak je het? ‘

In deze hub zal ik delen van het recept gebruik ik om mijn zelfgemaakte smoothie’s die geweldig voor werken gewichtsverlies of maaltijd alternatief.

Protein Smoothie

Deze smoothie is rijk aan eiwitten en kan misschien worden gebruikt als maaltijdvervanger. Ik gebruik een Whey Protein van een voedingsdeskundige

in acht nemen beneden:. Ten tijde gecombineerd giet het in een hoog glas en voor te bereiden voor uw smaakpapillen te dansen beginnen. Een eiwit smoothie kan worden gebruikt als vervanging van een maaltijd. U kunt het eiwit mix met ijs en melk of nemen de vrucht als ik de opdracht om een ​​eiwit Fruit Smoothie

waarderen!

Blueberry Smoothie

bouwen bosbessen smoothie is een zeer aangename en smakelijke handvat. De diepe blauwe kleur van de smoothie is zo lekker als het lijkt te zijn.

Wij selecteren onze eigen bosbessen in de zomer en vries ze in verschillende gerechten worden toegepast over het hele jaar. Onze bezoeker Brian ontdekt bosbessen in onze vriezer beneden en plofte ze in zijn smoothie. Het leek zo heel goed dat ik moest een persoon voor mezelf maken. We beide gevestigd aan heerlijk zijn! Ga wat bosbessen, bevriezen ze en in elkaar gezet om zweep uw hebben bosbessen smoothie. Bent u in voor een handvat – hebben vertrouwen in mij

Blueberry Smoothie

Stoffen :.

 • 3/4 beker melk (misschien gebruiken kokos, soja of amandel – maar voeg dan op zijn minst 1/4 koeien melk)
 • een / 2 kop bevroren bosbessen
 • 1 pakje Truvia (stevia)
 • twee eetl. Eenvoudig of Vanilleyoghurt
 • Ice (experiment)
 • Instructies:

  Giet de melk in een portie blender. Bosbessen en 1 pakje Truvia voegen. Pulse en mix rechts tot dik.

  Nemen meer dan genoeg ijs om het te dik als een milkshake of smoothie te maken.

  BLUEBERRY Fat Reduction SMOOTHIE (Food Vervanging)

 • 1 kopje melk (mag gebruiken kokos, soja of amandel – maar je moet minstens 1/four koemelk advert)
 • een / 2 kop bevroren bosbessen
 • proteinemix
 • ijs (experiment)
 • * optioneel: Voeg een / twee bananen en 2 eetlepels. Griekse yoghurt

  Giet de melk in een portie blender. Integreer bosbessen – indien gewenst nemen banaan en yoghurt. Onder andere een handvol ijs. Puls en mix tot aan dik.

  Vanilla Cake Milkshake

  Maak een feestelijke adres afwerking met hagelslag op grote

  Elementen

 • 1/2 kopje minimal magere kwark of tofu
 • Scoop vanille eiwit poeder
 • 1/two tl. vanille
 • 2-4 stevia of Truvia pakketten (experiment – stijl)
 • 3-vijf druppels boter of amandel extract
 • 1/two om een ​​kopje water
 • ijsblokjes
 • een / 2 theelepel xanthaangom (optioneel)
 • gekleurde hagelslag
 • Kwark kon niet lijken dit als een handvat in een shake maar wat wordt het consistancy als een milkshake te maken. Als u gevoelig voor zuivelproducten zijn, gebruik maken van tofu exact dezelfde regelmaat krijgen!

  Xanthangom is daar bij de meeste supermarkten leveranciers in de gluten-kosteloze portie! Om u te helpen uw schudden gemakkelijk en romige Integreer slechts een snuifje

  Let op:. Voorkomende testen van xanthaangom is nog niet bereikt, maar het wordt beschouwd als een beschermde, natuurlijke additief aan maaltijden. Manier teveel xanthaangom kan een ongemakkelijk laxerend effect op sommige mensen hebben, waarschijnlijk vanwege zijn vezelrijke informatie.

  Chocolate Smoothie

  Dit recept is voor de liefhebber chocolade in je. Experimenteer met de stoffen tot aan krijg je een drankje dat je blij zou maken

  Stoffen:.

 • 8 oz. melk (kon amandel-, kokos-of sojamelk gebruiken)
 • stapelen tl. cacaopoeder
 • een / vier theelepel. authentieke vanille-extract
 • een / 4-1 / twee cup eenvoudige yoghurt (kan eventueel ook gebruik maken van vanille of chocolade yoghurt
 • een snufje Truvia naar geschikte zoetheid
 • handvol ijs
 • optioneel: 1/2 banaan
 • Routebeschrijving

  Giet de melk in blender met cacaopoeder en vanille (toevoegen of lagere cacao naar smaak.) Invoegen yoghurt en handvol ijs. Als je de banaan plaatst zal het de smaak van de chocolade passen .. je misschien leuk vinden of je misschien niet. Experimenteer met de elementen op maat maak uw bezit lekkere smoothie.

  Haal plezier uit!

  Milieuvriendelijk Smoothie

  Deze smoothie is zo eenvoudig om gezamenlijk te gooien. De afgewerkte oplossing zou vreemd voornamelijk glimp want het is eco-vriendelijk, maar het smaakt geweldig.

  Ik moet bekennen dat ik niet opgewonden helemaal toen mijn dochter gaf me mijn 1e milieuvriendelijk consumeren. Ik verzeker u dat ik veronderstelde dat ik zou een hekel , maar ik niet, in punt I liked it!

  Deze groene smoothie is ook kind getest. Ook van mijn dochter te maken milieuvriendelijke smoothies voor hun kinderen. De kleine . die houden van deze eco-vriendelijke drinken en denken dat het kan een exclusieve greep zijn deze consumeren kan ook worden gemaakt in ijslolly – de jongeren echt als hen

  Just 4 ingrediënten die je kan combineren in enkele seconden komt nog wel.. . zelfs nooit de smaak van de spinazie Het packs een bos van voeding en anti-oxidanten in een teug Wat een manier om je fruit en groenten krijgen inch

  Ingrediënten :.

 • 3/4 om een ​​kopje gemalen ananas
 • enorme handvol spinazie
 • 1/two banaan
 • veel ijs
 • Optioneel : Aardbeien en een plakje gember nieuwe

  instructies

  Whiz en pols totdat uiteindelijk glad. Giet dit verfrissende vitamine overvloedige drank in een hoog glas. Als het niet goed zal mengen plaats een weinig H2O of yoghurt. Bekijk het, zult u verrast het je bevalt.

  Delight in

  Fruit Slushie

  Ik werd genieten met McDonald’s een honderd% Fruit Slushy. Slechts een dag maakte ik de beslissing om te zien hoe uitdagend het zou zijn om een ​​te maken op dwelling.Following wat experimenteren, ontdekte ik dat vruchtensap met suiker maken een veel betere modderige. De suiker lijkt te houden van het scheiden.

  De honderd% sap modderige zelfs nu functioneert, maar het scheidt terwijl de meeste van de ijzige sap . op de top rated kan ik omgaan met een gescheiden modderige, hoe zit je

  VRUCHTENSAP modderige -. eenvoudigste recept Still

  Elements

 • 1 kopje Juice (oranje banaan ananassap, druivensap, grapefruitsap en vele anderen.)
 • handvol ijs ( experimenteren met som)
 • – een / twee amandelmelk en een / 2 vruchtensap (geeft grotere regelmaat en een romiger stichting – opvallend lekker)
 • Routebeschrijving : Combineer en Pulse met blender tot aan het een modderige consistentie

  fruit en sap modderige.

  Elements

 • een / twee kopje vruchtensap
 • een / twee banaan
 • vijf aardbeien
 • handvol ijs
 • Routebeschrijving : Whiz en pols met blender voor een smoothie met veel meer textuur.

  Neem genoegen in!

  Genereer een Smoothie of Slushie

  Ik hoop dat u experimenteren met uw persoonlijke smoothie of slushie ontwikkeling. maakt niet uit of u nodig heeft om gratis pond of gewoon een heel eenvoudig eten substitutie nodig, een smoothie is de weg te gaan.

  Een Slushie kan worden gemengd in seconden. verdienen een slushie voegt systeem om uw sap en plezierig om uw drankje. Trek een rietje en kijken naar de jongeren ogen oplichten.

  Experiment met behulp van onderscheidende sappen. Ik was verbijsterd door de modderige ik met. Het sap ik gebruik van had suiker in gedaan het welke een fantastische modderige textuur en een zeer dorstlessend adres.

  Voel je vrij om te nemen uw bezit smoothie en / of slushie recept is onder geproduceerd. Ik heb in aanbidden met hen zelf gedaald.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.