Pounds Verval, Welzijn en Fitness Affirmaties: Waarom Self-kwesties bespreken

Hoe en waarom Affirmaties de klus te klaren.

In dit artikel komt u over een aantal waardevolle gegevens komen om hulp je slag te gaan en zich te houden met uw inspanningen om uw welzijn, krijgt je lichaam meer robuuste verbeteren , en het verminderen van de ongewenste lichaamsgewicht. In deze hub zullen we focussen op wat affirmaties zijn, de uitvoering daarvan aan welzijn, fitness, en het kappen, voorbeelden om uw creativiteit te roeren, en suggesties over hoe de tags die je jezelf te geven aan de beste kant te maken en te gebruiken.

De informatie in deze hub is vooral gebaseerd op mijn individuele activiteiten met gebruik te maken van het idee, zoals heel goed als percepties gemaakt van kijken door de publicaties van Dr Wayne Dyer en Dr Deepak Chopra.

Als je studeert via deze, overweegt benaderingen van de tags die je over bouwen op je eigen op een positieve manier personaliseren

Deze hub is beschadigd beneden in secties die de volgende onderwerpen aan te pakken:.

 • Wat affirmaties zijn en hoe ze werken
 • algehele gezondheid en Conditioning Affirmaties
 • Lichaamsgewicht Reduction en dieet
 • Gebouw van affirmaties
 • Hoe te Affirmaties in dag-tot-dag dagelijks gebruik woon
 • waarom ze Zeer effectieve apparatuur
 • Kan

 • Samenvatting
 • Wat zijn affirmaties?

  Affirmaties zijn als labels over onszelf, ons geloof en onze intenties. 1 manier om uit te leggen wat het betekent om iets te bevestigen kan zijn om te overwegen het als uiting van: ‘Zeker, dat is wat legitiem is.’

  affirmaties eventueel een goed of een destructieve resultaat, afhankelijk van het kunnen hebben materiaal dat we ‘tag.’

  Denk aan de populaire World-wide-web web-site Pinterest. Op deze website, die u indient visuals. Dan labels hechten u uw indruk dat de grafische beschrijven. Wanneer mensen op zoek zijn naar, zeg, oranje bloemen, uw grafische arriveert en levert de lezer met nuttige informatie over de foto. De lezer heeft de neiging vervolgens beschikkingen voornamelijk gebaseerd op de gegevens opgedaan maken. Ze konden om een ​​beslissing te delen met andere mensen, of het kan misschien inspireren de lezer om gewoon beslissende actie op een bepaalde manier te nemen komen.

  In ons lichaam, verstand en geest, affirmaties doen het werk als die tags die u op de Pinterest indruk. Onze fysieke zelf kunnen beslissingen voornamelijk gebaseerd op de tags die we geven het te maken. Als we zeggen: ‘Ik ben ongewenst vet,’ dan hebben we gewoon leveren ons lichaam een ​​tag. Op basis van de informatie in die tag, ons lichaam dan suggereert, ‘Be vetten! Zorg ervoor.’

  In deze stand van zaken, je geest is de lezer, en uw ziel of geest is de netto internet website. Wanneer je gedachten, (de zoekmachine) vereist info over u, het baseert selecties op de feiten ontvangt van uw World-wide-web website, of Geest. De gegevens in je diepste waarneming procedure is de informatie je hersenen aanwendt om selecties over gezondheid en fitness van uw lichaam en welzijn te maken.

  Zelfs als je niet denkt dat je gebruik te maken van affirmaties, je eigenlijk bent. Elke geloofde of afbeelding die u hebt van je is een bevestiging

  Versterken Health en Fitness door genereren Aware affirmaties

  gehele lichaam Graphic:. Beginnen door te bevestigen uw werkelijke fysieke zelf is waardig. Typisch, als verbeelding van eigenwaarde, mensen denken in zinnen van wie ze zijn als een individu, maar kijken naar de waarheid dat het hele lichaam, de verpakking van elke persoon heeft prijs en verdient behandeling en vriendelijkheid te nemen. Stel je van je menselijke lichaam vanuit het perspectief van de liefde. Dit kan moeilijk zijn voor een aantal mensen, maar het is een belangrijke factor van het bouwen van de juiste basis voor prestaties in het verkrijgen in goede vorm en welzijn. Als we niet graag iets, we gewoonlijk niet willen aanzienlijk tijd over te denken, of het nu een bepaalde persoon, omstandigheid, of zelfs een afbeelding.

  Met een klein scherp bewust gedacht, zult u in een positie om jezelf te leveren aan een locatie waar je extra motivatie om de zorg te kiezen van uw werkelijke fysieke zelf, omdat u de behandeling veel meer en als het veel beter

  gehele lichaam Afbeelding affirmaties.:

  Ik hou van mijn hele lichaam en willen de behandeling van het te kiezen.

  Ik heb mijn hele lichaam te voeden. Ik wil zeer goede behandeling van mijn lichaamsbouw te overwegen. Mijn algemene lichaam is mooi in algehele look en serveert me goed. Ik hou van mezelf zorgen. Ik ben op dit moment mooi.

  U kunt uw eigen persoonlijke problemen over je gehele lichaam beeld te lokaliseren door het bouwen van uitspraken die gunstig zijn in karakter zijn en verwijzen naar je hele lichaam of aan de manier waarop je normaal omgaan met je menselijk lichaam. Ik heb echter ontdekt dat als ik houden mijn hele lichaam beeld verklaringen gericht op het voeden en de zorg voor mijn lichamelijke zelf met genieten en aanzien, mijn algemene mind-set over het verbeteren van mijn welzijn, het verliezen van lichaamsgewicht, en het doen van werk lijkt te zijn om merkbaar te fleuren. Dan lijkt het alsof ik in feite wil de rest van de werken te doen.

  Consumeer Evenwichtige en Verbeter Muscle Tone

  Affirmaties Gezondheid en Beweging

  Wellness en Oefening: Als u probeert om wijzigingen aan te brengen in uw welzijn en fysieke fitheid bedrag, de tags die je jezelf zult waarschijnlijk moeten veel bijzonder. Dit zal veranderen al naar gelang en bijzondere welzijn en de gezondheid verlangens van elke persoon. Een enkele persoon kan eventueel werken aan een doel van te gaan voor wandelingen rondom het blok en het kappen van hun overtollig vet materiaal in hun dagelijks dieet. Een ander mens kan heel goed lesgeven voor een vijf-K werken en nemen in meer geel groen voor een afzonderlijke voedingsstof nodig.

  Als ik geen gebruik maken van nauwkeurige uitspraken, kom ik ook over dat een paar grote, normale verklaringen kijken om mijn inspanningen te verbeteren, en kan net zo effectief de identieke voor u doen.

  Affirmaties Gezondheid en Beweging

  Algemeen affirmaties: Ik ben sterk. Ik wil trainen. Ik wil om uit te werken. Ik geniet van het nemen van de juiste. Ik ben voedzaam en pak

  Unieke affirmaties:. ik werken met flexibiliteit. Ik loop zonder ongemak. Ik ben het uitvoeren van vijf keer per 7 dagen. Ik ben het uitbreiden van de hoeveelheid hedendaagse greens in mijn eten plan dat ik verbruiken ze elke werkdag. Ik krijg veel fysieke activiteit zowat elke dag.

  In

  de illustraties eerder vermeld, zien we dat de standaard bevestigingen niet een bepaald onderdeel van ons menselijk lichaam of het doel te behandelen, maar niet bevestigen een optimistisch resultaat dat we presteren te bereiken.

  De specifieke affirmaties pakken een bepaald element van het doel. De bijzondere verklaringen pakken ook het moment waarop de beweging gebeurt.

  Maaltijden plannen, gewichtsreductie, en Enthousiasme

  Diets, Ponden Decline, en Drive

  Het verlagen van uw meet-en overgewicht rechtvaardigt een deel al zijn eigen simpelweg omdat het deze soort van een emotioneel gefactureerde onderneming kan zijn.

  Het is niet mogelijk om een ​​kilo dilemma aan te pakken met uit krijgen rekening gehouden met de manier waarop onze perceptie van verschijning ons lichaam ‘, afmeting, vorm en heeft een effect op onze motivatie om onze doelen te voltooien. Wanneer we beginnen aan een dilemma omgaan met zijn overgewicht, hebben we een stadium waarin we het probleem erkend bereikt. Het is op dit punt dat ik wil normaal overslaan van tevoren en ontdek een toverstaf te schudden bij mezelf en presto-chango, zap ik me in het hele lichaam wil ik hebben.

  Dit doet me vaak aan krijgen de kar vóór het paard, en vlak voordat ik het weet, ben ik terug naar de vorige praktijken.

  Het is op deze positie dat ik moet weer gaan en iets te doen aan het peilen van de motieven waarom ik werd overgewicht in de eerste plaats. Elke individuele mens is uniek, en hoewel onze motieven en gelijkwaardig kunnen zijn, zijn er aspecten aan die mensen oorzaken dat probleem ieders speciaal te maken.

  Het identificeren van de brengen van iemands overgewicht staat van krijgt is een prive-reis, en het kan moeiteloos te krijgen facet nog toch weer gevolgd worden, door zich te verdiepen in eerdere emotionele wonden en andere belangrijke leven gelegenheden, dit soort als een belangrijke schade, jongere levering, en zelfs ziekte. Niettemin kan de tijd en moeite die het kost meestal om een ​​checklist van onderwerpen omvat het overtollige gewicht te bereiken maken betalen enorme dividenden als je verder in de richting van je doel.

  Het is mijn perceptie dat wanneer we de resultaten aan te pakken in ( sedentaire levensstijl, het eten van veel te veel, verkeerde voedsel materiaal keuzes), de indicatoren (mollig, moe, pijn en pijn) wordt aanzienlijk gedaald, en met een kleine veel meer inspanning, kunnen we onze doelen bereiken.

  Fat Decline affirmaties

  Ik ben het kappen van mijn lichaamsgewicht van dag tot dag. Ik wil houden met mijn werk out plan. Ik voeden met vele porties groenten per dag. Ik ben elke dag daarop mijn vermindering van plan feilloos. Ik overgewicht (neem uw doelgroep ponden hier) pond op (plaats een verstandige doel datum). Ik ga graag uit te werken. Ik waardeer het koken evenwichtig voedingsmiddel. Ik ben het verminderen van mijn overtollig vet verbruik met veertig procent. Ik ben mager en actief. Ik geniet van het vinden van krachtige oefening elke werkdag. Ik ben op mijn streefgewicht van (insert vet) pond. Ik kleed in een dimensionering (insert afmetingen). Ik voel me echt energiek. Ik eenvoudig houden met een dieet plan dat wordt gemaakt van gezondere levensmiddelen. Mijn lichaam is mijn leidraad. Ik ben lenig, soepel en stevig. Ik maak tijd om lichamelijk actie elke dag te krijgen.

  Hoe je affirmaties te gebruiken in het dagelijks leven

  maken van affirmaties. Als u produceert uw persoonlijke affirmaties, in gedachten houden om uitspraken die in het hier en nu te gebruiken. Door het bouwen van uw verklaringen in de huidige gespannen, u produceert een identiteit anker voor wie je bent als mens verblijft. Vermijd verdienen geen vernietigende uitspraken over jezelf dit soort als: ‘Ik ben … lichaamsvet, afschuwelijk, stom, gefrustreerd …’ Ook duidelijk van welke woorden blijven en zinnen die teken gebrek, behoefte, of een negatieve prijs van dit soort als, ‘heb geld nodig … mag niet, zal niet, zijn niet in staat om niet doet,’ enzovoort. De bedoeling is om de affirmaties uiteraard bepalen wie, wat, precies waar, wanneer en hoe, maar ook om een ​​tag die je je zelf met de tot stand te brengen.

  Gebruik makend van de bevestiging Tags. Wat zal werken voor mij is als ik mijn affirmaties op een elke dag basis door het bewerken van hen neer talrijke gevallen (bij om mee te beginnen), plegen van de kleine soorten geheugen , en door te verklaren dat ze hardop, en die hen in gesprekken Ik heb met andere personen, ter illustratie, ‘Wow! Maria, ik ben echt het maken van de meeste van mijn nieuwe werk programma.’

  omvat

  enthousiasme toevoegen . Zeg het met verve en plezier, als je kunt. Dit komt eenvoudiger naarmate de tijd vordert.

  Regelmaat lijkt essentieel voor mij te zijn.

  Als het wordt om een ​​deel van mij, het wordt wie ik ben.

  strong> de elektrische stroom in woorden

  Onze zinnen en gevoelens helpen om onze waarheid te ontwikkelen. Ik ben ervan geloven. Wat we zeggen en stil te staan ​​bij onze standpunten blijken te zijn zoals al die tags we op foto’s die we toevoegen. Als we stilstaan ​​bij een schadelijke reactie die iemand maakte over ons, we produceren een tag in onze hersenen dat bepaalt wie we zijn. De extra wij ons taggen in een schadelijke manier, de een veel meer we worden zoals al die tags. Dit is de reden waarom de affirmaties we hyperlink om in onze gedachten zijn zo zeer effectief.

  Conclusie

  Het heeft uitgebreid is een belang van mij om mezelf te voeden over emotionele perfect resterende, algemene gezondheid en lichamelijke conditie, en zelfontdekking. Vanwege het feit van deze I gedachten over wat heeft gewerkt voor mij en waarom hebben gemaakt. Ik motiveren om precies hetzelfde te doen door het verkennen van dit onderwerp op uw eigen. Studie artikelen of blog posts, gidsen, en publicaties over de psychologie verbonden in deze beide bereiken van overgewicht, en het vinden van gezonde. Experimenteren met strategieën van het draaien negatieven in positieven. Wat kun je ontdekken over door jezelf op dit moment? Hoe kun je tag je zelf te groeien levendiger, match, en gezond?

  Finest wil op je reis.

  Secundaire te zijn Studie Resources

  Secundair onderzoek middelen bestaan ​​uit, maar zijn niet beperkt tot de achtervolgende:

 • College van Maryland http://ling.umd.edu/publications/235/
 • Psych Central, http://psychcentral.com/blog site/archives/2013/03/07/the-no-1-impediment-to-pounds-reduction /
 • Psychologie Deze dagen, http://www.psychologytoday.com/site/is-psychology-producing-us-sick/201305/7-crucial-truths-about-pounds-decline-attempts-component-one
 • Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.