PPO vs POS Welzijn Verzekeringen

Plaats van Bijstandsverzekering wordt gedacht aan een mix van beide even Gekozen Provider Bedrijf en gezondheid en fitness voor routineonderhoud Firm ideeën. Een lid kan blijven worden in of uit te gaan van de gemeenschap voor de behandeling en hoe de dekking ontvangen van de verzekeraar.

PPO dekking is een plan dat de meest algemene flexibiliteit voor haar klanten levert, aangezien er gewoonlijk geen beperkingen voor het verwerven van welzijn zorg van elke arts. Toch is de out-of-pocket rekeningen voor leden van deze aanpak zijn groter dan POS.

Associates van beheerde gezondheid en fitness behandeling ontwerpen, die PPO en POS omvat, worden aangeboden met een gemeenschap van gecontracteerde artsen dat de kwaliteit van de behandeling zal geven tegen gereduceerde tarieven. POS-gebruikers kan nodig zijn om te beslissen een Principal Care Doctor om hun algemene gezondheidszorg conclusies behandelen. PPO klanten niet.

Klanten van elk ideeën hogere aantallen bescherming wanneer ze in het netwerk te houden voor de zorg. POS medewerkers kunnen betalen verminderen out-of-pocket facturen door het verkrijgen van een verwijzing van hun PCP naar andere gezondheidswerkers of deskundigen zien.

Hoewel HMO en POS-programma’s worden beschouwd als pay as you go verzekering PPO opties vergoeden hun klanten voor producten en verleende diensten.

Category: Gezond eten

Comments are closed.