Prachtige algehele gezondheid extra voordelen van een warm bad

Baden in een bad kan behoorlijk stress-vrij. Hoewel gedachte van een alledaagse verscheidenheid van het reinigen van onszelf door veel, het toe om de vrede die we zo de motivatie te verkrijgen, en om in het bezit komen van met het drinken van water verbindt ons met de natuur en met onszelf. Het water heeft helende eigenschappen die zijn getraceerd van het historische Griekenland, betrokken te raken bij verjonging en een perceptie van goed krijgen.

Hier zijn enkele van de voordelen van het krijgen van een zeer warm bad (niet over het hoofd te voeg wat Epsom zout):

Slapeloosheid

Als je problemen hebt met slapen, probeer dan een ontspannend bad vóór het slapengaan. Niet een haastige douche, maar een rustruimte waar u ook een tijd om los te koppelen van alle dingen te overwegen. U kunt een paar druppels lavendelolie aan H2O en een kopje Epsom zout te nemen.

Uitputting

Een warmte bad kan misschien helpen versterken mentale alertheid en lichamelijke elektriciteit, groeiende bloed beweging . Om de ‘energieke’ teveel krijgen, kun je citroenolie, grapefruit en geranium verhogen tot bad water met enkele druppels amandelolie.

Droge, jeukende huid

Een warm badkuip in staat kan stellen hydrateren droge en schilferige huid. Een residentie remedie is om een ​​kom havermout aan de voet van een eerdere sok en dan bind het dicht bij het bad kraan. Drinkwater via een mineraal geïdentificeerd als haver releases silica, die is erkend voor zijn huid troostende woningen.

Stress en spanning

De mandarijn en grapefruit olie kan bijdragen tot een verbetering van uw stemming. Combineer 10 of extra druppels van een van deze oliën met een compacte kopje amandelolie of zonnebloemolie en maak wervelingen in uw bathand zie de variatie.

Ontgiften

Beauty-experts zeggen dat cellulitis is het gevolg van een accumulatie van giftige stoffen in het lichaam. Een stoom bad misschien ondersteunen het systeem om zich te ontdoen van deze schadelijke toxines. Voorafgaand aan het krijgen in de badkamer, met een spons op de huid, die in staat zal stellen te maximaliseren bloedsomloop en verbeteringen aanbrengen in het lymfatische programma masseren. Maar maak je geen giet behoorlijk warm water dan door jezelf om de reden dat het kan leiden tot een veel meer cellulitis van de vorming.

Spierpijn

Een warmte duik in de badkuip kan helpen los te maken van uw spierweefsel. Verhoging van een handvol van Epsom zouten, die zijn volgepropt met magnesium, dat bijstand zal verlichten irritatie.

Geleidelijke circulatie

De warmte van een bad verbetert bloed beweging in het menselijk lichaam. U kunt onder andere oliën van gember, jeneverbes, zwarte peper en rozemarijn in h2o te geven een nog verder verhogen van uw verkeer.

Chilly en griep

De stoom fungeert als een natuurlijke decongestant. Een handvol druppels eucalyptus, tea tree, grenen of pepermuntolie zal helpen om heel duidelijk verstopte sinussen.

Rigidity hoofdpijn

Er wordt gedacht dat er een verband bestaat tussen de stijfheid van de spieren van de nek en terugkerende hoofdpijn. U kunt een handdoek in heet drinkwater en plaats deze over je nek als je gewoon een bad.

U ziet, er zijn nogal wat extra voordelen van het krijgen van een ongelooflijk hot tub. We kunnen genieten van de therapeutische eigenschappen van water en krijg een onmiddellijke om het rustig aan te doen, zo nodig, met name als we verder gaan in de richting van de periode vakantie.

Category: Gezond eten

Comments are closed.