Pre-zwangerschap Ponden Reduction

Met behulp van een dagelijkse vitamine overvloedig in foliumzuur, B12 en calcium is een belangrijke manier om voedingssupplement wat uw voeding plan kan niet altijd leveren. Foliumzuur en B12 helpen voorkomen neurale buis gebreken, zoals spina bifida. Praat met uw arts over het hebben van een supplement foliumzuur via de voeding als je niet het verwerven van minimaal 800 mcg per dag. Maak alle vertrouwen in welke vitamine u overwegen niet meer dan 2565 IE vitamine A hebben, zoals sommige soorten van vitamine A beginnende defecten kan veroorzaken. Vitamine A aangevuld met bètacaroteen kan met geen stress gebreken.

Werk is cruciaal voor uw lichaamsgewicht verval en zal hulp u het overtollige gewicht te verminderen sneller dan een dieet alleen. Overweeg begin van een oefening systeem kunt onderhouden nadat je verwacht. Test ten minste dertig minuten doen om een ​​uur van cardiovasculaire training elke dag. OB / GYN John Queenan suggereert verlaagde invloed op cardiovasculaire activiteiten die uw hart niveau zal toenemen, dit soort als wandelen, fietsen, zwemmen en dansen. Een dikke instructie toepassing kan ook construct en de toon spiermassa in staat om te helpen met overgewicht verminderen. Als u doorgaat met overgewicht onderwijs direct na het verkrijgen van het denken, alleen gebruik maken van zachte gewichten. Bespreek uw cardio workout aanpak met uw arts te beslissen of het schadelijk voor je zwanger zou kunnen zijn.

Het grootste deel van je lichaam gewichtsverlies hangt af van uw dieet plan. BabyCenter.com stelt voor het kappen van geraffineerde koolhydraten en het verhogen van geraffineerde koolhydraten geleverd door fruit, groenten en granen totaal. Om uw ingewikkelde inname van koolhydraten te verhogen, denk aan het als het opnemen van kleur aan uw bord. De veel kleurrijker uw bord met fruit en groenten, hoe gezonder je bent inname. Verlaag uw cafeïne en alcohol consumptie en drinken op zijn minst acht kopjes drinkwater per dag.

Maximaliseer uw ijzer inname door het eten van tussen de 50 en 72 gram magere eiwitten per dag. Eiwit bronnen zijn rijk aan ijzer. Als je een vis eter, op zijn hoede voor kwik-welvarende vis zoals tonijn, zwaardvis, koning makreel, slijmkop en grouper sinds verbeterde kwik graden uiteindelijk kan leiden tot het begin van gebreken.

Wees op uw hoede van vleeswaren, kaas en mals gebakken vis omdat ze kunnen beschikken over een microben geïdentificeerd als listeria. Als een vrouw is op dieet en wordt verwacht, zonder de noodzaak van het te beseffen, kunnen listeria resultaat eindigen in een miskraam. Het verstrekken van maximaal deze maaltijden voorafgaand aan de zwangerschap is niet geschreven in steen, maar in de situatie van een schok zwangerschap, kan het niet echt het risico waard. Aangezien dit een pre-zwanger voedingsprogramma, van mening dat gezondheidswerkers zal uitleggen aan een zwangere vrouw om uit de buurt van deze voedingsmiddelen te blijven, zodat hen voordat ze zwanger kan ondersteunen in klaar maken van een dame voor de verscheidenheid van dieet plan zal ze moeten in acht neemt tijdens het zwanger zijn.

Wees er absoluut zeker van minimaal 3 porties van zeer laag-ongewenst vet of overtollig vet-kosteloze melk elke werkdag te krijgen. Je lichaam wil dat de calcium aan botten en tanden voorafgaand aan de zwangerschap te versterken. Het moment dat je zwanger bent, is het verder calcium nodig om de botten en organen van je kind volwassen.

Category: Dieten

Comments are closed.