Prescription acne Cream Procedure voor Gevoelige huid

Deze medicatie is zacht voor gevoelige huid, maar niet zo agressief op de bestrijding van acne als therapieën zoals benzoylperoxide. Het vertraagt ​​irritatie en groei van zits microben. Het bestrijdt zacht voor de gemiddelde acne en wordt aangeboden in een gel (gelei) of een product. Werken met alcohol of tabak kunnen interacties veroorzaken met uw geneesmiddel te manifesteren. Implementeer een magere film te reinigen, droge huid. Volwassenen en jongeren algemeen gebruik van een kleine hoeveelheid twee keer per dag, meestal het moment in de vroege ochtend en het moment nachts. Zorg ervoor dat u uw medicatie te beschouwen als voorgeschreven.

Dit geneesmiddel is fantastisch voor mannen en vrouwen met een gevoelige huid. Het behandelt puistjes, roos, seborrheic dermatitis en gespecificeerd huidinfecties. U moet deze behandeling niet gebruiken als u allergisch bent voor natrium sulfacetamide of sulfa drugs. Ook brengen aan uw arts als u astma bij voorbaat van het gebruik van natrium sulfacetamide. Vermijd die deze behandeling in uw mond, neus of ogen. Gebruiken om schone en droge huid in een dunne laag en wrijf voorzichtig. Daarna afspoelen met eenvoudige water. Dit geneesmiddel wordt twee keer per dag gebruikt voor acht tot 10 dagen. Uw arts zal nagaan hoe langdurig moet je echt gaan dit geneesmiddel.

Adapalene behoort tot de klasse van geneesmiddelen erkend als retinoïde-achtige verbindingen. Het werkt door het stoppen van de vorming van puistjes onder de poriën en de huid. Het wordt normaal gebruikt een keer per werkdag voor het slapengaan. Adapalene is een puistjes middel dat is eenvoudig op de huid en gemakkelijk gedragen worden onder make-up. Het komt als een gel, een resolutie (vloeistof) of een crème die geldt voor de poriën en de huid. Praat met uw arts als het vast te houden aan aspect effecten gebeuren:. Roodheid, schilfering, droogheid, branderig, stekend of jeuk

Retin A Micro Gel is een speciaal ontwikkeld fundament voor gevoelige of droge huid. Generieke naam Retin A is Tretinoin. U nodig heeft om het geneesmiddel te verwerven tegen een lagere dosering van dit soort als een 0,01 procent sterkte. Je zou waarschijnlijk moeten de achtervolgende sterktes: 0,025 pct in de gel en de crème, 0,05 procent in de vloeistof en een procent Micro Gel.. Je moet echt genieten voor roodheid, branderig, stekend gevoel, peeling, peeling en versterkt zonnebrand mogelijk. Begin met behulp van de oplossing elke andere nacht, was je gezicht gebied en locaties van behandelingsmethode, volhouden twintig tot dertig minuten, een erwt druppel gel implementeren op uw vinger, dep de aangetaste delen, wrijf in de gel . Maak gegarandeerd om je armen te reinigen en blijft het product of dienst uit de ogen, mond of neus te houden.

Dit recept bestrijdt bacteriële infecties en is zeer mild voor de gevoelige huid. Om de klus te klaren heel goed, moet metronidazol om de microben of parasiet cel binnen en veroorzaken een chemische reactie. Dit medicijn komt in onderscheidende rassen waaronder typische of korte presterende metronidazol tabletten. Om effectief uit te voeren, moet het goed worden genomen. Dit houdt moet je echt niet voorbij laten gaan, overslaan of meng doses. Tracht niet uw dosering veranderen zonder toestemming van uw arts. Haalbaar facet effecten omvatten zaken als problemen, misselijkheid of een metaalachtige smaak in de mond.

Category: Dieten

Comments are closed.