Prescription Lichaamsgewicht Reduction-Patch

Zelfs met de overvloed van above-the-counter vet daling patches, verschillende wetenschappelijke tests uitgevoerd door de Federal Drug Administration op verschillende lichaamsdelen gewichtsvermindering pleisters hebben aangetoond dat het pond verlies patch beloften zijn niets anders dan oplichting. Een aantal van de pond verlies patcht de Food and Drug Administration geanalyseerd waar gemaakt door bedrijven die valse verklaringen gemaakt dat het overgewicht verminderen vlekken belandde vroeger geanalyseerd en door de Food and Drug Administration goedgekeurd.

Hoewel getest niet in wezen bieden overgewicht verminderen succes, gewichtsverlies patches misschien wel een resultaat op personen die nooit zijn verlicht aan de zwendel. Placebo’s hebben de neiging om een ​​gunstige invloed op veel hypochonders en placebo gewichtsverlies plekken misschien productiever zijn in het instellen van gezondere voeding op praktijken en lichaamsbeweging hebben, wat uiteindelijk leidt tot pond verlies.

Vooruitlopend op te maken van een lichaamsgewicht daling patch, moet een persoon echt op met met een medische professional of apotheker, ongeacht de werkelijkheid dat vetreductie patches zijn nonprescription patches. Sommige elementen in overgewicht verminderen patches kunnen eventueel interageren met andere medicijnen die de drager goed kan krijgen. Lichaamsgewicht reductie patches kunnen misschien bevatten ingrediënten die de hoogte van het hart te verheffen, zodat mensen met hart-complicaties of vrouwen die zwanger zouden kunnen zijn moet echt niet het lichaamsgewicht reductie pleisters gebruiken totdat uiteindelijk dergelijke situaties kan worden onderzocht of verholpen.

Fat daling pillen, zowel voorschrift en meer dan-the-counter, hebben veel betere eindresultaten dan gewichtsreductie patches. Lichaamsgewicht reductie drugs zoals Hydroxycut en Xenaphrine, zijn illustraties van meer dan-the-counter gewichtsverlies supplementen Adiphex is een illustratie van een recept gewichtsverlies daling drug. Meer recente lichaamsgewicht daling wonder medicijnen worden geleverd in alternatieve soorten van dit soort als de Slender Swift vetreductie foto’s, kleine porties vloeibare gewichtsvermindering voedingssupplementen en medicijnen.

Naast verhoogde hart vergoeding, tal van gewichtsverlies geneesmiddelen op recept, die de gewichtsvermindering patch bevatten, hebben ook een aantal andere kant uitkomsten. Pond verlies medicijnen hebben de neiging om diarree te veroorzaken en in alle andere gevallen irriteerde darmen, maag en darm pijn, en bibberen. Allergische reacties zoals zwelling van de ervaring, de lippen, keel en slokdarm, en huiduitslag kan wel gebeuren bij het gebruik van een gewichtsverlies patch of overgewicht verminderen drug. Afhankelijkheid van de vetverlies patch of geneesmiddel kan ook gebeuren als een aspect uitkomst.

Category: Dieten

Comments are closed.