Prime Time Smile Active Blue Tooth Whitening Kit bleekt tand in dertig minuten

Met de levendige zomer zonneschijn, is er geen manier om geel email camaflauge, dus Primary Time Smile lanceerde haar nieuwe Key Tijd Smile Active Blue Enamel Whitening Kit en behandeld gelukkige gasten met een Vliegwiel klasse niet zo lang geleden bij Vliegwiel Flatiron in NYC . Wat een prachtige multi-tasking begrip epecially voor mensen die in de grote appel wonen, onder de knie hoe je glazuur witter en verbranden ongewenste energie binnenkant van een uur!

Veel dank aan Key Time Smile Actieve Blue Tooth Whitening Kit, tanden kunnen worden gebleekt in aanzienlijk minder dan dertig minuten per dag, zonder strips, trays of dure uitstapjes naar de tandarts. Dit kan worden bereikt op het comfort en de privateness van uw bezit eigendom, en de resultaten zijn vergelijkbaar met die van gespecialiseerde tandartsen.

Active Blue Enamel Whitening is samengesteld uit een effectieve borstel- op gel die werkt met de maat afgestelde blauwe zachte, die zal helpen om uw tanden witter in slechts dertig minuten per dag. Voorafgaand aan het gebruik, alleen poetsen tand, en draai vervolgens de draaiknop op de sluiting van de Teeth Whitening Gel Pen om de gel te verplaatsen door de borstel. Vergeet niet om op te merken dat het om te beginnen met de tijd van het gebruik slechts een paar slagen om de gel zou kunnen nemen om te komen tot de haren. Wanneer de borstel volledig doordrenkt met gel, borstel de gel op de voorvlakken van de tanden. Druk op de knop om te veranderen op de zachte en glans het op je tanden, rusten uw lippen rond de verlichte halte van het product. Het zal snel af in 10 minuten draaien. Het product is licht van gewicht, zodat het zal blijven op het zijn gemakkelijk in plek, ook al heb je multi-activiteiten (dwz, het doen van een vliegwiel klasse, krijg helemaal klaar voor te werken of te verfraaien door uzelf voor een avondje uit). Vervolgens implementeren van een vers laagje gel aan de tand en het licht schijnen op de tanden voor een ander 10 minuten. Direct na het starten met de initiële therapie, gewoon gebruik maken van het systeem wanneer u maar wilt uw glazuur witter zijn. Twee pennen zijn betrokken, en een pen bevat voldoende gel voor bijna 5 behandelingen. De zachte heeft een afneembare, wasbare mondstuk, zodat het kan worden gebruikt door uw geliefde soorten.

Key Tijd Smile Active Blue Teeth Whitening Kit te koop voor $ 46 (professionele tandartsen eisen $ 600 + ), en is te bereiken op Drugstore.com, Duane Reade, Ulta.com, en Walmart.com .

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.