Prive Welzijn Zorg Execs en tegens

Private welzijn zorg verwijst naar een systeem waarin het welzijn behandeling markt uit niet-openbare bedrijven. Dit suggereert dat de ziekenhuizen, klinische praktijken en verzekering providers draaien allemaal om een ​​inkomen te maken en kampen met andere welzijn behandelaars. Welzijn verzekering staat centraal in prive welzijn behandeling, want het maakt het mogelijk voor polishouders om het geld voor hun eigen zorg te vinden als gevolg van het feit dat de betreffende administratie is het niet te geven aan een groot deel van de basis-inwoners.

niet-publieke welzijn zorg maakt gebruik van de fundamentele financiële begrippen te bieden en noodzaak en de concurrentie om zichzelf te reguleren in de open markt. Geen enkele zorgpolissen bedrijf of zorginstelling kan veel te veel kosten voor zijn providers gezien het feit dat kopers besluit en kunt kiezen uit de zorg of verzekering ergens anders zoeken. Bovendien, persoonlijke gezondheidszorg verwijdert de stress van het uit te betalen voor welzijn behandeling van de betreffende administratie, weg te houden van de prijs en het vormen van een federaal run proces.

behandeling niet-publieke gezondheid is veel te duur voor duizenden en duizenden van ons bewoners. Als gevolg hiervan, alle-ongeveer 45 miljoen mensen afwezigheid algemene ziektekostenverzekering en de toegankelijkheid tot betaalbare behandeling, in overeenstemming met de website Balanced Politiek. De Universiteit van Californië merkt op dat gezondheid en fitness behandeling kosten snel kunnen oplopen, waardoor mensen met een kleine selectie, maar om te gaan in de schulden om uit vork voor de behandeling die ze niet kunnen betalen of stop te verhelpen. Niet-openbare gezondheid en fitness behandeling stimuleert een focus op verzekeringen en remedies die belonen in de snelle expressie in plaats van deze die het meest bijdragen aan het publiek welzijn op de lange termijn.

De belangrijkste alternatief voor een niet-openbare gezondheid en fitness behandelmethode is een publiek programma waarin de federale regering absoluut vrij algemene gezondheidszorg direct beschikbaar voor al haar burgers kan maken. Overheden tijdens een groot deel van de hele wereld, waaronder de meeste geïndustrialiseerde landen in Europa, bieden een aantal verschillende gemeenschap welzijn behandeling. Deze programma’s aanzienlijke financiering te verkrijgen van de federale federale overheid en zorg ervoor dat dan geen burgers onverzekerd blijven zitten.

Onder een eigen wellness-behandeling proces, de govt kan heel goed zelfs nu leveren algemene beleid ziektekostenverzekering of het fonds zorg voor sommige burgers. Dit is het geval in de Verenigde Staten, waar de persoonlijke wellnessbehandeling organisatie is een van de belangrijkste zaken, maar govt toepassingen van dit soort als Medicare en Medicaid aan lagere kosten of geen kosten zorg aan ouderen en kleine-kasstroom consumenten, respectievelijk. Op de dezelfde tijd, kunnen landen over de hele wereld met gemeenschap algehele medische behandeling mogelijk echter wel toestaan ​​persoonlijke algehele gezondheid behandeling verkopers aan het werk om de klanten graag om veel meer uit te geven voor een veel snellere toegang tot extra zorgvuldigheid deskundige diensten en behandeling te bieden.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.