Producten naar Stop snurken inschakelen

Sprays die bestaan ​​uit het actieve bestanddeel oxymetazoline vernauwen de bloedvaten in de neus doorgangen. Wanneer de vaten vernauwen, de passages zijn tijdelijk ontruimd, waardoor voor een betere luchtstroom. Sprays een niet permanente oplossing is en niet echt worden gebruikt voor meer dan een paar dagen afhankelijkheid te voorkomen.

Neus strips zijn geplaatst over de brug van de neus naar de neus uit te breiden, het stimuleren luchtverbruik. De zelfklevende strips worden voor het slapen gaan ‘s nachts op de neus geplaatst en duren tot verwijderd met het drinken van water in de ochtend.

Een Continue Good Airway Force apparatuur die lucht pompen als gevolg van een slang in een masker boven de ervaring gemonteerd zorgt ervoor dat de drager krijgt veel zuurstof als gevolg van de nacht. Dit vermindert de behoefte van het lichaam om te compenseren voor veel te weinig luchtverbruik door snurken.

In uitzonderlijke omstandigheden kan een arts zal moeten chirurgische behandeling doen tot het afsluiten van neuspoliepen of een afgeweken septum blokkeren van de luchtwegen. Een beroep op de omstandigheid, de restauratie tijd gewoonlijk is minimaal.

Guards gedragen in de mond stoppen de kaak uit te laten vallen ‘s nachts, waardoor de kans op snurken verlagen. De bewakers kunnen above-the-counter worden gekocht of worden gepersonaliseerd-gemonteerd door een arts voor versterkte comfort en gemak.

Category: Dieten

Comments are closed.